George Simion a făcut anunţul pe Facebook: „Bravo, dragostea mea!”. Mii de mesaje de felicitare

George Simion este, fără îndoială, unul dintre cei mai controversați politicieni de la noi din țară. Anul trecut, acesta s-a căsătorit cu surle și trâmbițe cu aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu.
Alina Costache
18 aug. 2023, 08:44
George Simion a făcut anunţul pe Facebook:

Între două proteste, o viziză cu caravana prin ţară şi o şedinţă de partid, George Simion are timp şi de viaţa personală. Într-o postare pe Facebook liderul AUR, George Simion, este fericit de faptul că soția sa a devenit profesor titular cu normă întreagă. Acesta este mândru pentru reușita soției sale și anunță că ea va începe să profeseze în București de la începutul anului școlar, pe 11 septembrie.

„Bravo, dragostea mea! De azi profesor titular cu normă întreagă. Sunt mândru!”, a transmis George Simion într-o postare pe Facebook.

Liderul AUR a fost întrebat de unul dintre urmăritori când va începe să profeseze soția sa. El a precizat că de la începutul anului școlar, în 11 septembrie, în București.

Recent, soția lui George Simion a obținut o diplomă în psihopedagogie, după ce a terminat modulul psihopedagogic al Universității Titu Maiorescu. Astfel, se pare că ceea ce se vehicula la momentul respectiv, că Ilinca își dorește o carieră în domeniul didactic se pare că s-a adeverit.

George Simion, mesaj public de iubire la aniversarea soţiei. „Astăzi e ziua ei, inima mea!” FOTO

Ilinca Simion se poate considera o femeie împlinită. Are o frumoasă relație cu liderul AUR, cu care s-a și căsătorit, și a absolvit luna trecută un master în Dreptul Afacerilor, în cadrul Facultății de Drept a Universității Titu Maiorescu.

Acest lucru nu a putut trece nesărbătorit, așa că soția lui George Simion a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare ținând în mână lucrarea sa de disertație.

Preşedintele AUR a venit şi cu o dezvăluire surprinzătoare în urmă cu ceva vreme. Se pare că fericitul cuplu se pregăteşte pentru următorul mare pas în căsnicia lor: acela de a deveni părinţi. „A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ne-aţi fost alături. Acum, n-avem nici măcar 5.000 de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogaţi că vă avem pe voi. Aşa că faceţi ce o să fac şi eu acum, închideţi televizoarele. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunţii, face toţi banii din lume. Mulţumim celor care ne-au fost alături. Chiar dacă n-avem bogăţii materiale, sperăm cât mai curând să avem bebei şi să vă avem alături!”, a spus George Simion, înainte de a difuza imagini de la nunta de anul trecut.

Bravo, dragostea mea! De azi profesor titular cu normă întreagă. Sunt mândru!

George Simion este, fără îndoială, unul dintre cei mai controversați politicieni de la noi din țară. Anul trecut, acesta s-a căsătorit cu surle și trâmbițe cu aleasa inimii lui, Ilinca Munteanu. Marele eveniment s-a ținut în comuna Măciuca din județul Vâlcea, iar la petrecere au fost invitați toți românii. Puțină lume știe, însă, ce diferență de vârstă este între cei doi soți. Iată câți ani îi despart pe liderul AUR și pe partenera lui!

George Simion și Ilinca Munteanu s-au căsătorit în august 2022, iar petrecerea a fost una de zile mari. Marele eveniment a ținut multe zile  prima pagină a ziarelor. Acesta a avut loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, iar mirele anunța că așteaptă peste 10.000 de oameni.

Până la urmă, însă, au participat doar 3.000 de persoane. Dar foarte puțini români știu care este diferența de vârstă dintre liderul AUR și aleasa inimii lui. Ei bine, potrivit informațiilor din presă, George Simion are 36 de ani, iar Ilinca Munteanu are doar 25 de ani.

Fost ultras în Uniți Sub Tricolor și actualul lider al AUR, George Simion și-a dus proaspăta soție într-o vacanță pe meleagurile României. Cei doi adoră să călătorească, iar de obicei aleg destinații diferite. Ei bine, de această dată, Simion și partenera lui de viață au ajuns au ajuns pe plaiuri mioritice.

FOTO: George Simion, vacanță pe buget redus. Liderul AUR și-a dus tânăra soție în plimbare prin România. Ce destinație au ales

George Simion, vacanță în România împreună cu soția lui

George Simion și Ilinca au plecat în vacanță, însă nu au ales o destinație de lux. După cum vă spuneam, cei doi iubesc călătoriile, iar de această dată au ales să petreacă câteva zile pe un traseu din România. Mai exact, politicianul și partenera lui au mers în Teleorman, apoi au ajuns la Cazanele Dunării.

Cei doi îndrăgostiții au poposit și pe la Cluj. Tânăra soție a lui George Simion a postat pe social media și câteva imagini din vacanță. Aceasta nu este singura vacanță a soților Simion. În acest an, Ilinca și George au vizitat și Italia.

Fostul ultras din Uniți Sub Tricolor și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. În primăvara anului curent, soții Simion au petrecut câteva zile și în capitala Italiei. În luna de miere, ei au stat câteva zile la Săpânța, în Maramureș.

Spre finele lunii mai, președintele AUR și frumoasa lui parteneră au decis se relaxeze puțin și peste hotare. Fiind pasionați de călătorii, cei doi au ales ca destinație de vacanță Roma. După ce s-au fotografiat împreună la Colosseum, Ilinca a postat o imagine pe social media.

George Simion, profit de 400.000 de euro după nunta anului. În 2022, promitea că donează toată suma pentru un spital mobil

Deputatul AUR George Simion şi-a actualizat declaraţia de avere de pe site-ul Camerei Deputaţilor şi apare cu un dar de nuntă, la capitolul „Cadouri, servicii sau avantanje obţinute gratuit”, în valoare de 400.000 euro. Liderul AUR preciza, în luna martie a acestui an, că a rămas după căsătorie cu suma de 15.000 euro. Soţia acestuia, Ilinca Simion nu figurează cu niciun venit, în documentul respectiv.

George Simion: Da, sunt dictator, nu mișcă nimic în partid fără ca eu să știu! Nu se pune problema ca AUR să ofere locuri eligibile profesorilor sau sindicaliștilor. Nu vreau ca AUR să fie Bau-Bau-ul de serviciu!

În urmă cu un an, Simiion spunea că cei care vor să-i lase un dar de nuntă liderului AUR și soției lui trebuie să știe că banii vor fi folosiți în scop caritabil. Potrivit declarațiilor mirelui, banii din darul de la nunta de sâmbătă vor fi donați unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil

Potrivit declaraţiei de avere a acestuia, George Simion figurează cu un apartament în Bucureşti de 44,66 metri pătraţi, dobândit anul trecut, care este pe numele soţiei acestuia Ilinca Valentina Simion. Acesta mai are o maşină Ford Fiesta fabricată în 2006.

Soţia liderului AUR mai are un credit ipotecar la Raiffeisen Bank contractat în 2022 şi cu scandenţa în 2051, în valoare de 210.273 lei.

George Simion a devenit milionar în euro datorită darului de nuntă. Și-a trecut suma exactă în declarația de avere și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

George şi Ilinca Simion au primit un dar de nuntă pe 27 august 2022 în valoare de 400.000 euro care apare şi în declaraţia de avere a deputatului AUR. La capitolul venituri este trecut doar George Simion cu o indemnizaţie de parlamentar de 141.148 lei pe an. În schimb, soţia acestuia nu este trecută cu niciun venit, conform documentului afişat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Pe 17 martie a.c., George Simion explica faptul că a rămas, după nuntă, cu 15.000 de euro. „Cât s-a strâns, cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi. Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane”, a explicat liderul AUR, la „Fiţă cu Adiţă”.

George Simion, în vârstă de 35 de ani, s-a cununat civil, pe 26 august 2022, şi a doua zi religios cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Liderul AUR spunea că se aşteaptă să fie 10.000 de participanţi pentru care a pregătit plimbări cu baloane cu aer cald, cu calul, teatru de păpuşi şi seara un foc de artificii.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răspunsul viral oferit de o asiatică în momentul în care a fost întrebată dacă a mâncat câini sau pisici: „Soțul meu a găsit doi pisoi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în mediul online
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Senatorul J.D. Vance, Partener de Candidatură al lui Donald Trump pentru Alegerile Prezidențiale din 2024
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'