George Simion a fost părăsit înaintea altarului de fosta iubită. Liderul AUR a găsit şifonierul gol când s-a întors acasă

Liderul AUR a avut o viaţă plină de aventuri, dar se ştiu foarte puţine despre relaţiile sentimentale. În acest weekend se însoară, dar puţini ştiu că a mai fost aproape de acest pas.
Filip Stan
27 aug. 2022, 09:15
George Simion a fost părăsit înaintea altarului de fosta iubită. Liderul AUR a găsit şifonierul gol când s-a întors acasă

George Simion vorbeşte despre politică, războiul din Rusia, preţuri şi fotbal, dar foarte puţin despre trecutul său amoros. De-a lungul timpului, ginerică din acest weekend a dezvăluit câteva amănunte despre viața sa personală. Liderul AUR a vorbit atunci despre relațiile sale amoroase, explicând de ce a fost părăsit de femeia iubită. „Mi-au fost găsite vreo 6 soții până acuma. Variantele astea da, circulă, pentru că există diferite forme de a ne discredita”, spune George Simion despre ultimele apariţii în presă, dar a avut şi relaţii pe care le-a recunoscut.

George Simion, anunţ de ultimă oră pentru cei 10.000 de invitaţi la nuntă VIDEO

Cu ani de zile în urmă, liderul AUR a avut o relație amoroasă cu o tânără care ar fi vrut ca el să stea mai mult timp acasă, altături de ea, însă acest lucru nu a fost posibil. Adesea, George Simion era nevoit să plece în diverse orașe din țară, lăsându-și partenera singură acasă.

Nemulțumită de felul în care era tratată, femeia a decis să îl părăsească pe George Simion, fără a-l anunța. Întors acasă, bărbatul a găsit casa goală și a văzut că toate lucrurile femeii iubite dispăruseră. În acel moment, el și-a dat seama că relația lor se încheiase.

Cu fosta mea iubită mă uitam la „House of Cards”, mărturisea el într-un interviu, apoi fiind obligat să dea explicaţii pentru acest apelativ. „E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de Flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a povestit George Simion, în cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea.

Cine este viitoarea dnă Simion, de la care liderul AUR aşteaptă şase copii

Viitoarea soţie a terminat Dreptul la Universitatea Ecologică din București (2014-2018), obținând și un master în administrarea afacerilor la Universitatea București. În prezent este controlor financiar la o multinațională din Franța.

Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat politianul.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion într-un comentariu pe Facebook.

Nunta lui George Simion

Tânăra, în vârstă de 24 de ani se numește Ilinca și este proaspăt absolventă a unei facultăți de drept. ”De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, a mai scris George Simion la postarea sa de pe Facebook în care a vrut să pună punct speculațiilor despre cine este viitoarea sa soție.

George Simion, mesaj pentru Bruxelles: „Să mănânce ei gândaci! La nuntă vom mânca porc!” | EXCLUSIV

Detalii despre nunta lui George Simion

Liderul AUR se va căsători cu partenera sa pe 27 august și îi așteaptă la nuntă pe simpatizanții săi, sperând că aceștia vor veni în număr cât mai mare.

De asemenea, politicianul le-a spus celor care sunt interesați să participe la nuntă să vină în costum popular.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul va avea loc în satul Oveselul din județul Vâlcea. George Simion se va asigura că vor exista autocare din fiecare județ.

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți!”, a mai transmis liderul AUR.

George Simion se căsătorește cu aleasa inimii lui pe 27 august în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Până atunci, pregătirile sunt în toi. Senatorul a declarat pentru Romania TV că evenimentul va fi o serbare câmpenească. Prezența a fost confirmată de circa 10.000 de oameni, potrivit lui George Simion și încă mai așteaptă confirmări. Accesul la eveniment se va face pe bază de brățară, ca la concerte sau resorturi.

Ce meniu va fi la nunta lui George Simion

Nunta lui George Simion va fi ca un festival, iar costumul său de ginere va fi un costum tradițional din zona Vrancei. „Vom avea sarmale şi grătar. Colegii mei parlamentari vor amenaja câteu un cort pentru fiecare regiune etnografică din România. O să vină mulţi meşteşugari şi mulţi oameni conectaţi cu folclorul românesc. Nuntaşii vor avea diferite atracţii la care pot participa, ca la un festival”, a spus liderul AUR. O să fie un costum tradiţional din zona Vrancei. L-am făcut la un atelier specializat. O să avem şi balţi de paie, o să avem şi toate elementele dintr-o nuntă de acum 100-150 de ani. Luna de miere o să o facem în Maramureş. Am primit invitații în Ţara Lăpuşului, la Săpânţa, Transalpina şi Transfăgărăşan”, a spus George Simion.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!