George Simion atacă PSD la moţiunea împotriva lui Virgil Popescu: „Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba”

Liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a precizat că se aştepta ca forţele politice parlamentare să îşi unească forţe pentru a veni cu măsuri în această perioadă marcată de criză energetică, însă tot ce a văzut la dezbaterea moţiunii simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu au fost doar „acuzaţii, miştouri şi ironii”.
Filip Stan
06 sept. 2022, 17:48
George Simion atacă PSD la moţiunea împotriva lui Virgil Popescu:

Liderul AUR George Simion a afirmat că Virgil Popescu este „invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune” şi a reiterat că partidul său nu îl va lăsa pe ministru să vândă Termocentrala Mintia.

„Nu îi mai invocaţi vă rog pe cei de la PSD. Le-a mâncat pisica limba. Virgil Popescu stă frumos la banca lui. A executat toate ordinele pe care le-a primit şi e susţinut în trei Cabinete ca ministru al Energiei. Este invincibilul ministru al Energiei care pretinde calm, înţelepciune, viziune. Vă bateţi joc de toţi românii care plătesc indirect costul, prin subvenţii de 3% din PIB şi prin preţuri”, a declarat George Simion, de la tribuna Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiune simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu. El a adăugat că „ultimul tun dat de cel care se fereşte să vină la această bancă, de cel pe care toată ţara îl strigă – hoţul Virgil este Termo Mintia”.

Criza energetică | Mircea Coșea trage semnalul de alarmă: „România poate ajunge în incapacitate de plată! Ne așteaptă mai mult de 10 ani plini de crize!”

„Hoţul Virgil e lăsat să vândă pe 90 milioane euro Termo Mintia unde doar 150 milioane de euro a fost retehnologizarea. Nu o să permitem vânzarea Termo Mintia, avocaţii noştri o să o oprească şi o să ne legăm şi cu lanţuri la Deva, dacă e cazul, ca să vă întrerupem”, a completat liderul AUR.

George Simion a fost ‘decorat’ în Parlament de ministrul Energiei: „Ați depășit planul cincinal la propagandă rusească”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), i-a oferit marți, liderului AUR George Simion, în plenul Camerei Deputaților, medalia Ordinul Muncii pentru depășirea „planului cincinal la propagandă rusească”.

„Am vazut ieri o declaratie a lui Dmitri Medvedev – ‘Nu stați tăcuți, Rusia poate auzi’. Deci a circulat peste tot, a circulat pe Bloomberg, absolut peste tot. Deci înțeleg că v-ați făcut auzit, că vă veți face auzit, este un îndemn pe care dl Medvedev vi l-a trimis și tocmai pentru asta dle Simion, pentru că nu mai puteți să mergeți acolo să vă decoreze, eu vă înmânez, vă rog frumos, aici, Medalia Ordinul Muncii, clasa a III-a. O las aici. Este o medalie care cred că vă onorează pentru că ati depasit planul cincinal la propaganda ruseasca in doi ani si jumatate”, i s-a adresat ministrul Energiei liderului AUR.

Cătălin Drulă: Virgil Popescu arde gazul de pomană de trei ani de zile. Virgil Popescu, groparul energiei, este ministrul PSD

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că ministrul Energiei „arde gazul de pomană de trei ani de zile”, iar tot dezastrul din domeniul energiei i se datorează. Acesta l-a numit pe Virgil Popescu ministru al PSD.

Cât plăteşte lunar ministrul Virgil Popescu factura la energie. Sfaturile ministrului Energiei pentru politicienii care induc panica

„Mă întreb unde e PSD azi, că nu prea vă aud în sală. Constat şi o premieră negativă, e prima oară în 6 ani când unui ministru îi e frică să se aşeze pe locul desemnat unui ministru. Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile. De trei ani de zile nu poate invoca nici greaua moştenire, nici că n-a avut timp să-şi pună în practică proiectele. Dezastrul energiei în care a ajuns România i se datorează sută la sută şi îi aparţine şi în orice parlament normal la cap un astfel de ministru ar fi demis. Dar voi, PNL şi PSD, sunteţi pe interesul de gaşcă, nu pe interesul celor v-au trimis aici şi care suferă din cauza ministrului Virgil Popescu. Îi văd pe cei de la PSD cu capul în jos. Voi îl ţineţi ministru. Este un ministru PSD. Virgil Popescu, groparul energiei din România, este ministrul PSD. Dar nu-i nimic, că românii nu uită. Asta de mâine, când o să-l apăraţi pe Virgil, vă ţin minte. O să vină şi pentru voi şi pentru ei ziua decontului. Se apropie, v-o garantez eu”, a afirmat Cătălin Drulă, marţi la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Energiei în plenul Camerei.

Simonis, la dezbaterea moţiunii simple a USR împotriva ministrului Energiei: Am văzut acuzaţii, miştouri şi ironii. Nu cred că oamenii au nevoie de ironii în această perioadă, au nevoie de soluţii

„Mărturisesc că mi-am propus pe la început să iau cuvântul mai la final pentru a vedea cum se desfăşoară dezbaterile pe această moţiune simplă. De ce asta? Pentru că am sperat până în ultima clipă că opoziţia împreună cu puterea şi toate forţele pro-occidentale vor încerca să vină şi cu soluţii, să discutăm despre ce putem face împreună pentru a ieşi din situaţia în care ne aflăm. Am văzut acuzaţii, miştouri şi ironii. Nu cred că oamenii au nevoie de ironii în această perioadă, au nevoie de soluţii”, a afirmat Alfred Simonis, la dezbaterea de marţi în plenul Camerei a moţiunii simple a USR împotriva ministrului Virgil Popescu.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare pe care spaniolii au început să-l adore. Cei care îl gustă vor neapărat rețeta
Capital.ro
România devine o MARE FORȚĂ în Europa. Planul care se pregătește CHIAR ACUM: Va fi noul combustibil
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Clarificări în scandalul Drugtest! Informații importante pentru toți șoferii!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Scumpiri în mijlocul vacanței. Taxa care afectează bugetele de călătorie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ambasada SUA la București celebrează 30 de ani de la lansarea filmului „Forrest Gump”
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!