George Simion: „Băsescu spune că sunt semidoct, iar Cartianu că sunt o maimuță. Care e opinia voastră?”

Liderul AUR şi-a provocat fanii de pe reţelele de socializare să-i facă o caracterizare. A fost nebuinie pe Facebook, cu mii de reacţii.
Filip Stan
25 ian. 2021, 22:30
George Simion:

George Simion a făcut un sondaj după ce fostul președinte Traian Băsescu a afirmat că AUR este format din „semidocți” care folosesc „vadimisme” care ar prăbuși țara dacă ar ajunge la guvernare. Liderul AUR a pus o întrebare simplă pe pagina sa de Facebook în care a cerut opinia fanilor săi.”Băsescu spune că sunt semidoct, iar Cartianu că sunt o maimuță. Care e opinia voastră?”, a fost întrebarea la care George Simion a primit, în numai 4 ore, peste 5000 de comentarii.

”Faptul ca nulitatile te jignesc inseamna ca iti faci bine treaba! Ne-ai scapat de dinozauri, acum la treaba!”

”Basescu este un betiv ordinar tradator, iar cartianu un jurnalist de k..”

”E clar ca e invidie și răutatea specifica in special a lui Base….d-voastră aveți atât de mulți susținători câți n a vazut el vreodată ….multa putere de munca”

Basescu alias Petrov, era mai mult ca sigur sub influențe bahice si in niciun caz nu poate emie asemenea judecati!”

”Vorba lu’ Nastase, nu l ar vota niciun stâlp de telegraf.”

George Simion intervine în scandalul legat de activistul Daniel Bodnar: E mafie mare! Sunt grupuri criminale organizate!

”Cât despre Cartianu, nu ajunge nici macar la degetul mic de la piciorul tau, darămite să judece cu creierul lui de maimuță!”

”Cum spuneam când eram copii:cine zice ala este ca măgarul din poveste sau tradus în adulti: ursul trece, câinii latră! Obiectivele tale sunt altele, sunt cele ale altor mii de oameni, bârfele pentru cei mici ca oameni!”

”..ca au dreptate! Acum sa-mi fie cu iertare,nu esti vre-un frumos! Fa ceva sa fim mandri de tine,cat despre securistii astia doi sa le dam placute suedeze(multe placute suedeze)!”, sunt doar câteva din cele peste 4.500 de comentarii primite de liderul AUR, scrie stiripesurse.ro.

Copreşedintele AUR George Simion a anunţat, în contextul deplasărilor pe care le-a efectuat zilele trecute în Polonia şi Belgia, afilierea partidului la „familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, de orientare centru-dreapta”, din care fac parte şi conservatori polonezi, italieni, spanioli şi britanici, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, potrivit Agerpres.

George Simion are 34 de ani și s-a născut în Focșani. El a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureștiat, a urmat cursurile Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București, apoi a făcut un masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010, cu specializarea „Crimele comunismului”, potrivit biografiei postate pe Wikipedia.

În 2006 începe să devină activ civic, organizând în București un protest pentru susținerea elevilor români de la liceul „Gheorghe Asachi” din Chișinău.

În 2012, organizează la Chișinău un marș comemorativ dedicat împlinirii a 200 de ani de la Anexarea Basarabiei de către Imperiul Țarist, marș la care participă 7.000 de oameni.

Mare parte din activitatea sa este legată de Republica Moldova – de altfel, unul din principalele puncte ale AUR este unirea. Acțiunile sale peste Prut i-au adus și interdicția de a mai intra în Republica Moldova.

George Simion a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova, având cinci interdicții de intrare pe teritoriul acestui stat. Ultima i-a fost aplicată în 2018, pentru o perioadă de cinci ani.

În 2019, George Simion a candidat independent la alegerile europarlamentare, sub sloganul „România Mare în Europa”. El a obținut un scor de 1,21%. După acest eșec, tot în 2019, a fondat partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise. S-a dat ordinul. Cei care le folosesc riscă închisoare
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!