EXCLUSIV George Simion, despre legea certificatului verde: „Promit românilor că nu va trece săptămâna asta. Noi am depus 20 de amendamente”

Copreşedintele AUR George Simion a intervenit luni în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a comenta pe tema legii certificatului verde, care se află în Parlament, şi pentru care USR a cerut ă fie urgentate dezbaterile şi votul.
Filip Stan
15 nov. 2021, 21:49
EXCLUSIV George Simion, despre legea certificatului verde:

George Simion a intervenit telefonic pentru a anunţa în exclusivitate că AUR nu va permite ca legea certificatului verde să treacă prin Parlament „pe repede înainte”, iar pentru a se asigura de acest lucru partidul pe care îl conduce a depus nu mai puţin de 20 de amendamente.

„Mai suntem si noi in Parlament, nu doar USR, care incearca sa impuna toate nebuniile. Trebuie sa ne tinem de promisiune, ca vom fi de partea romanilor. Am fost astazi in Piata Rahova si oamenii sperau ca noi nu-i vom lasa sa introduca obligativitatea vaccinarii. Sa se accepte si testul de anticorpi si sa nu se suspende contractul de munca. Ne-au furat dreptul la educatie, acum atenteaza la dreptul la munca.

Ca in nu stiu ce tara nu mai sunt lasati sa iasa din casa cei nevaccinati, nu e neparat bine, ca acolo sunt si unii care umbla cu pene in cap. Ar trebui sa vedem daca au si rezultate masurile astea, ca am vazut ca tot mor oameni. Noi suntem campioni la decese pentru ca nu am avut acces la medicamente. Guvernarea si domnul Arafat ar fi trebuit sa se ingrijeasca sa fie in farmacii medicamente antivirale si sa nu mai moara oamenii arsi in spitale. Daca trece legea USR, nu o sa mai poata oamenii nici sa mucneasca.

George Simion: „Avem mecanisme parlamentare pentru demiterea lui Arafat”

Le promit romanilor ca saptamana asta nu o sa treaca legea asta. Noi am introdus 20 de amendamente, asteptam sa fie luate in calcul. Asteptam sa fie discutata temeinic o asemenea lege, care impacteaza milioane de oameni. De aceea e AUR in Parlament si de aceea o sa ne luptam cu ei. Noi suntem oameni rezonabili, vrem dezbateri si sa gasim o forma corecta pentru aceasta lege. Vrem ce e mai bine pentru romani, vrem sa nu mai auzim certuri. A incept tara sa se imparta in vaccnati si nevaccinati. Dezbinarea asta a fost politica lui Iohannis de sapte ani.”, a spus George Simion la România TV.

Întrebat dacă recunoaşte că 180 din cele 195 de victime Covid de luni erau nevaccinaţi, George Simion a declarat: „Banuiesc ca cifrele sunt exacte si ce am de spus este ca trebuie sa lasam oamenii sa decida, ca niciunul nu este Dumnezeu.”

Preşedintele AUR a intervenit şi în dezbaterea pe tema responsabilităţii lui Raed Arafat pentru situaţia pandemică din România şi despre posibilitatea schimbării din funcţie a acestuia.

„Daca e nemuritor, poate totusi se gaseste alt nemuritor sa-l inlocuiasca. Ii facem o statuie, ce o fi, sa nu mai moara oameni in spitale. Comisia de ancheta ceruta de AUR in Parlament trebuie constituita, dar USR nu vrea, sunt semne si de la PNL ca nu ar vrea. Arafat nu a candidat nicaieri, dar ramane mereu in functie. Avem mecanismele parlamentare, nu e nimeni vesnic, specialistii AUR vor conduce in scurt timp Romania”, a încheiat George Simion.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: „Rocada premierului cu PSD este EXCLUSĂ în momentul de faţă. PNL nu a votat aşa ceva”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Locul de lângă România care seamănă cu Saint Tropez. Prețurile sunt mici aici
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ana Maria Bărbosu, atacată dur de presa americană pentru medalia de bronz
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...