EXCLUSIV George Simion, după ce Iohannis a declarat că românii nu vor boicota Austria: „Declaraţiile preşedintelui nu-s nişte opinii, ne-a jignit, ne-a umilit şi sper să fie pentru ultima oară”

Este protest în faţa Palatului Cotroceni după declaraţiile lui Klaus Iohannis de la Bruxelles, potrivit cărora "NU va exista un boicot la adresa Austriei. Așa ceva este exclus!". Câteva sute de membri AUR, alături de preşedintele George Simion, cer demisia președintelui Klaus Iohannis.
Oana Anghel
14 dec. 2022, 20:47
EXCLUSIV George Simion, după ce Iohannis a declarat că românii nu vor boicota Austria:

Liderul AUR consideră că președintele Iohannis este principalul vinovat pentru faptul că Austria a votat împotriva aderării României la spațiul Schengen. George Simion este indignat de faptul că preşedintele Iohannis a interzis poporului să boicoteze Austria. Liderul AUR a declarat, la România TV, că a strâns cele 2 milioane de semnături pentru demiterea lui Iohannis, dar în acelaşi timp este conştient de faptul că demiterea lui Iohannis nu va fi votată în Parlament de actuala coaliţie.

„Mie nu-mi place treaba asta cu resetarea, cu sexuala, dar acolo e USR mai mult. Cred ca am fost noi resetati la cap de am putut sa-l alegem de doua ori pe individul acesta. Are conturi la banci austriece, a luat chirie de la o banca austriaca pe o casa care nici nu era a lui. Acum contrazice pe toata lumea, chiar si pe Rares Bogdan, a transformat PNL in partidul lui si ii trateaza pe toti cum ne trateaza Austria, ca pe slugi.

Acum, daca a zis domnul Iohannis, mai rau o sa facem, o sa mergem la toate firmele austriece. Pai parca scapasem de marile imperii, de iobagie, dar tot ni se ia lemnul, ni se ia aurul, toate bogatiile, care merg in Austria, in Olanda, in Germania.

Daca intram in Schengen insemna ca puteam si noi sa vindem ce mai avem, ca nu ne-au furat austriecii chiar tot, ca si asta e munca si lor nu le place munca, sunt lenesi. Am auzit o declaratie a unui parlamentar care spune ca austriecii au gasit in Romania lemn ieftin si un guvern ieftin. Sper sa punem suficienta presiune pe PSD incat sa il lase in sfarsit din brate pe Iohannis, pe Bode, pe Virgil, pe toata clica. Pentru ca in momentul de fata, fara PSD ar cadea tot castelul lui Iohannis din carti de joc.”, a declarat George Simion, la România TV.

Citeşte şi: Marcel Boloș nu e de acord cu boicotarea companiilor austriece: „Calea diplomației este cea înțeleaptă”

Anterior, liderul AUR mai avusese o intervenţie, tot la România TV, chiar de la protestul organizat în faţa Palatului Cotroceni.

Declaraţiile lui Klaus Iohannis nu-s nişte opinii, ne-a jignit, ne-a umilit şi sper să fie pentru ultima oară. Lumea aici strigă că Iohannis a îngenuncheat poporul, pornind de azi de la votarea unui buget auster că nu sunt bani la buget pentru că profiturile sunt externalizate până la faptul că nici să boicotam nu avem voie.

PSD-ul este în guvernarea Iohannis, votează un buget al unui premier-marionetă, îl ţine pe Popescu la Energie, a participat la neintrarea noastra în Schengen, ce dovezi mai vreţi că Marcel Ciolacu este şi el marioneta lui Iohannis. Până când PSD nu-l lasă din braţe pe Iohannis, nu avem ce demers concret să facem. Am strâns 2 milioane de semnături pentru demiterea lui iohannis, le-am dus în Parlament, dar atât timp cât au o majoritate zdrobitoare, nu putem trece mai departe. PSD îl ţine pe Iohannis în funcţie„, a declarat Simion la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îl contrazice pe Iohannis pe tema conflictului diplomatic cu Austria: „Îmi menţin părerea că România trebuie să-şi exercite dreptul de veto la interesele statului austriac”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'