EXCLUSIV George Simion și-a botezat băiatul. Micuțul Radu va avea parte de o mega-petrecere, într-un decor idilic. Liderul AUR nu mai repetă figura de la Măciuca și nu mai invită toți românii la eveniment

Sâmbăta, 6 iulie, se anunță mare petrecere în familia lui George Simion. Micuțul Radu, primul copil al cuplului George și Ilinca Simion, a fost creștinat vineri, iar mega-petrecere care va urma se va desfășura într-un decor idilic, la Gura Humorului.
Alina Costache
05 iul. 2024, 23:01
EXCLUSIV George Simion și-a botezat băiatul. Micuțul Radu va avea parte de o mega-petrecere, într-un decor idilic. Liderul AUR nu mai repetă figura de la Măciuca și nu mai invită toți românii la eveniment

George Simion și-a botezat băiatul, mândrul tătic anunțând faptul că Radu este de-acum creștin într-o postare pe Facebook.

Politicianul a postat o poză alături de fiul său, însoțită de mesajul: „Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor. Mama și tata te vor ajuta să crești MARE!”.

Petrecerea va avea loc sâmbătă, la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava.

În buna tradiție pe care a lansat-o în august 2022, atunci când a avut loc nunta de la Măciuca, liderul AUR și-ar fi dorit să-i fie alături toți simpatizanții formațiunii pe care o conduce. Spunem „și-ar fi dorit” pentru că, între timp, s-a răzgândit.

George Simion își botează băiatul într-un decor luxos, la Gura Humorului

Inițial, Simion lansase o invitație online, pe site-ul său, astfel încât celor care și-ar fi dorit să participe să le fie foarte ușor să-și facă anunțată prezența.

Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc RADU SIMION.

Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei spirituali: Georgiana și Cosmin & Camelia și Daniel.
 
Vă voi aștepta pe data de 6 iulie 2024 la Toaca Bellevue, Gura Humorului, Suceava.
 
Va fi mare veselie, să nu lipsiți!”, este mesajul invitației la botezul micuțului Radu, care a văzut lumina zilei pe 24 aprilie 2024.

Citeste si Prima imagine cu fiul lui George Simion. Ilinca a publicat fotografia la aproape două luni de la naştere FOTO

Liderul AUR nu mai cheamă toți românii la botez

Doar că, la scurt timp după ce a lansat invitația, liderul AUR s-a sucit. Acesta a venit cu precizări pe pagina lui de Facebook, anunțând de această dată că evenimentul din Bucovina va fi unul privat, cu maximum 1000 de invitați.

Nu pot chema toți românii la botez, care nu va fi unul faraonic. Eu și soția, nașii și maxim 1000 de locuri vom putea avea la botezul din Bucovina. Nu că nu v-am iubi și v-am dori pe toți alături, dar sunt sigur că veți fi cu inima alături de noi. Vă iubim pe toți”, a scris politicianul ulterior, pe pagina de socializare.

Dacă la nunta de la Măciuca au fost prezenți 12.000 de oameni, deși estimările erau de 30.000, la botezul lui Radu Simion și-au anunțat prezența doar 1.000 de invitați.

Băiețelul lui Simion va avea două perechi de nași. Evenimentul va fi organizat la Toaca Bellevue, acolo unde a avut loc și „Revelionul de AUR”, la care au participat 1.500 de oameni. Nu a fost solicitată o taxă de intrare, doritorii confirmându-și prezența pe platforma online a partidului.

Citeste si George Simion, pe urmele lui Dan Diaconescu. Liderul AUR le promite românilor din Diaspora peste un milion de locuinţe să se întoarcă acasă

Bucate alese la botezul lui Răducu. Ce artiști vor cânta la eveniment

În exclusivitate pentru România TV, George Simion a dezvăluit că nu a avut prea mult timp la dispoziție de pregătiri, fiind prins cu activitatea politică.

Am avut consultari la Palatul Victoria, treabă. Încercăm să rezolvăm acum cu masă, cu tot. Noroc ca avem prieteni multi si pe nașul. Pe băiat îl botezăm Radu de la bunicul meu, tataia Radu pe care l-am iubit foarte mult și i-am promis si eu si sora mea că, atunci când vom avea copii, băieții se vor numi Radu. Sora mea i-a zis Andrei Radu si i-a spus Andrei. Eu i-am pus doar un nume sa fiu sigur.

Nașii noștri sunt de la Suceava și de la Tulcea, unde a ramas Ilinca insarcinata. A zis nașul: Stați la mine, că sigur rămâne însărcinată. 6 teste mi-a trimis Ilinca. Ne-am dorit foarte mult copilul asta. A venit vestea la 1 an de la nunta si acum suntem la botez.

O sa fie o petrecere campeneasca, petrecere in aer liber fara caviar si icre. Vom avea protap, gratar, chestii romanesti.

Vor cânta Nicolae Voiculeț, Nicușor Iordan, Laura Olteanu. 

O sa stam afara, nu se intampla nimic in interior. Nu o sa fim la costum, ci îmbrăcați în ie sau casual.

Speram cat de curand să vină și al doilea copil. A zis doctora Ilincai 6 luni sa asteptam macar. Sper sa fim binecuvântați cu multi copii. ÎPS Teodosie ne-a zis sa avem 7 ca ii boteaza el. Să vedem câți vrea Dumnezeu, cât poate Ilinca„, a declarat liderul AUR la România TV.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
AGENT DE INFORMAȚII MILITARE NORD-COREEAN ACUZAT DE PIRATAJ ÎMPOTRIVA SUA ȘI ALTOR ENTITĂȚI INTERNAȚIONALE
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!