George Simion, mesaj pentru toţi românii înainte de nuntă: „Tot ce fac eu este un gest politic. Trebuie să gândim către viitor”

Aproximativ 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.
Filip Stan
26 aug. 2022, 18:19
George Simion, mesaj pentru toţi românii înainte de nuntă:

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, cu Ilinca Munteanu. „Mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi”, a precizat Simion.

„Astăzi am făcut formalităţile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi. Vă aşteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a scris George Simion, vineri pe Facebook. Printre cei prezenţi la eveniment a fost şi jurnalistul Dan Diaconescu.

George Simion a anunţat programul evenimentelor de la nunta sa din acest week-end care va avea loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, iar sâmbătă liderul AUR se va căsători cu iubita sa Ilinca Munteanu. El a precizat că nuntaşii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald. Accesul oamenilor la nunta acestuia se va face pe bază de brăţară, similar cu intrarea la un festival, brăţările fiind inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi mesajul „Uniţi din iubire”.

George Simion și Ilinca, imaginile momentului de la cununia civilă: „Cel mai hotărât da”. Transmisiune specială la RTV

Aproximativ 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.

George Simion: Tot ce fac eu este un gest politic. Dacă nu aș fi capabil să organizez nunta, aș arăta că nu suntem capabili să conducem o țară
Întrebat de reporterul HotNews.ro de ce a mediatizat un episod atât de personal, politicianul a replicat: „Tot ce fac eu este un gest politic”.

„Orice fac eu este un gest politic și îmi asum (…) Care ar fi fost modelul de nuntă pe care are ar fi dorit să-l vadă la mine? O nuntă cu o sută de oameni, să zburăm în Thassos sau în Creta? Noi am făcut o nuntă într-un sat din Vîlcea. Tot ce fac eu este un gest politic. Dacă nu aș fi capabil să organizez această nuntă, aș arăta că nu sunt, că nu suntem capabili să conducem o țară. Am trecut demult de la stadiul în care mi-aș fi permis să am chestiuni care să nu fie publice”, a subliniat George Simion.

Cine este viitoarea soție a lui George Simion
Despre relația parlamentarului AUR cu viitoare soție nu se știe prea multe. Simion a fost cel care a anunțat într-o emisiune tv că urmează să se căsătorească însă nu a dorit să spună numele viitoarei soții. În presă a apărut informația că aleasă parlamentarului AUR ar fi Iulia Burcea, de profesie controlor financiar la o multinațională.

După câteva săptămâni de speculații în presă, Simion a negat informația și a dezvăluit numele viitoare soții.

„Viața privată am încercat să o țin cât mai discret dar au început să apară în presă relații cu fete cu care nu eram, lucruri care nu erau adevărate și am zis că singura soluție este să ne afișăm public și să fim câte se poate de deschiși. Ajunsesem la niște momente destul de incomode. Începuse presa să spună că sunt cu o doamnă Iulia Burcea …(Nu am avut niciodată o relație cu această doamnă). Vă dați seama că și viitoarea mea soție suferea așa că am decis să facem totul public”, susține Simion.

Dan Diaconescu, naş de cununie pentru George Simion. Fostul patron OTV i-a fost şi martor la cununia civilă
Ilinca Munteanu are 24 de ani și absolvit Facultatea de Drept. Într-un interviu acordat la România TV, viitoarea soție a liderului AUR a vorbit despre în momentul în care a cerut-o în căsătorie. Potrivit acesteia George Simion a pus la cale o farsă cu ajutorul unui polițist. Aceasta a fost oprită de polițiști în trafic care are un cadou pentru ea din partea liderului AUR.

Oficializarea căsătoriei va avea loc în satul Oveselu din județul Vîlcea, în incinta unui resort de lux. Pentru cununia religioasă George Simion a obținut derogare de la BOR. Mai exact, slujba religioasă va desfășura în incinta complexului , într-o capelă construită special pentru eveniment și va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie și Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

George Simion va fi cununat de zece perechi de nași printre aceștia se numără români plecați din țară cu afaceri în străinătate ca de exemplu Marius Deaconescu, Ștefan Voloșoniuc și Petrică Negrea.

La eveniment au fost invitați aproximativ 10.000 de oameni care vor avea acces în incinta complexului pe baza unor brățări ca la concerte. Pentru a securiza perimetrul s-au împărțit pe județe 7.500 de brățări de acces iar invitații au fost înregistrați cu datele personale din cărțile de identitate.

„Noi am organizat foarte multe evenimente, de 15 ani organizez evenimente și știu cum să le organizez ca să nu fie riscuri. Invitațiile au fost împărțite prin prieteni, cunoscuți, prin toată rețeaua noastră din teritoriu, rețeaua partidului. S-au împărțit 7500 de brățari de acces în toate județele. Pentru securizarea perimetrului, colegii au notat datele fiecarui participant nume și prenume. Vor mai fi invitații care vin să ridice brățările în ziua nunții”, a explicat Simion.

Diana Şoşoacă îl demolează pe George Simion înainte de nuntă: „Să ajungi să cerșești pentru a-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil”
Petrecere câmpenească și momente istorice cu daci și romani. „Petrecere câmpenească” este „laitmotivul ”nunții organizate de George Simion împreună cu prietenii și colegii de partid. Liderul AUR dorește ca evenimentul să fi sărbătorit în stil tradițional românesc.

Potrivit acestuia au fost organizate 14 corturi cu tematică din cele 14 regiuni geografice din România iar la petrecere vor performa tarafe și trupe de muzică populară. Printre artiștii care vor cânta la nunta lui Simion se numără Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu dar și artiști de muzică folk și rock: Phoenix, Adrian Naidin şi Maria Gheorghiu.

De asemenea vor exista și activități pentru copii ca de exemplu teatru de păpuşi, ateliere de desen, grafitti și sculptură și plimbare cu balonul cu aer cald.

„Colegii mi-au promis o mulțime de surprize. Este un moment de bucurie și vrem să redescoperim o parte din tradiții. Vom avea o reconstituire istorică a unei bătălii dintre daci și romani și un spectacol ecvestru. Sunt prietenii noștrii de la Terra Dacica Aeterna și un prieten care face spectacole călare”, mai spune parlamentarul AUR.

Programul nunţii lui George Simion cu Ilinca Munteanu:

  • ora 12.00 – Cununia religioasă în în bisericuţa de lemn construită special pentru eveniment
    ora 14.00 – începerea spectacolului teatru pentru copii, ateliere de desen, grafitti, reprezentație călărie
    ora 19.00 petrecerea și masa
  • ora 23.00 – focul de artificii

Cum achită Simion cheltuielile de nuntă
Liderul AUR susține că a plătit până acum 12.000 de euro, bani care, potrivit acestuia, provin din donaţii sau sunt cadou de la naşi.

George Simion: „Plătim cu banii din partea nașilor și a prietenilor dar avem și foarte multe servicii și produse. Mai mult de jumătate din acestea care ne sunt oferite ca și dar de nuntă din partea cunoscuțiilor și prietenilor care ne simpatizează. Fiecare ne dăruiește ce are el la îndemână. Domnul Gigi Becali ne-a dat brânză și ciobanii din Polovragi, Vaideieni și Jina- berbecuți pentru proțap”.

După o mediatizare intensă a evenimentului, președintele AUR, George Simion urmează să se căsătorească sâmbătă, 27 august. La petrecere sunt așteptați 10.000 de oameni.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'