George Simion se căsătoreşte astăzi. UPDATE: Nunta nu a fost lipsită de incidente: o ameninţare cu bombă, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Liderul AUR George Simion se căsătoreşte religios sâmbătă, după ce vineri a avut cununia civilă, cu Ilinca Munteanu. Ceremonia are loc în satul Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea. Aproximativ 10.000 de nuntaşi sunt aşteptaţi la petrecerea câmpenească organizată cu ocazia căsătoriei.
Daniel Spătaru
27 aug. 2022, 20:00
George Simion se căsătoreşte astăzi. UPDATE: Nunta nu a fost lipsită de incidente: o ameninţare cu bombă, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

UPDATE: Pe scenă au urcat, printre alţii, surorile Osoianu, formaţia Phoenix, Plăieşii, Nemuritorii. Programul artistic al Nemuritorilor a fost întrerupt, pentru câteva minute, de miri care le-au mulumit din nou oamenilor.

Reprezentaţi România. Vă mulţumim că sunteţi la această petrecere împreună cu noi, aş veni la fiecare în parte să vă mulţumesc şi le mulţumesc celor de la Phoenix că n-au cedat la presiuni ca să nu vină aici. O las pe dragostea vieţii mele să vă spună câteva cuvinte„, a spus Simion.

Mi-aţi umplut sufletul de bucurie, mă bucur că faceţi parte din familia mea acum, am mers azi printre voi toţi, sunt atât de fericită, mi-ati făcut aceasta zi cea mai frumoasă„, a spus si mireasa.

Momentul mulţumirilor s-a încheiat cu un sărut prelung între proaspeţii soţi.

UPDATE: Complet relaxat, mirele George Simion a minimizat potenţialul pericol. „Bombe în capul lor. Ei cred că mai pot să ne conducă în frică, aşa cum au făcut-o în ultimii 32 de ani. Cei care au trimis alertă cu bombă sunt la conducerea statului, noi ne vedem de nuntă„, a spus liderul AUR pentru România TV.

UPDATE: Una dintre naşe a leşinat chiar în timpul oficierii slujbei. Femeia este însărcinată. În cădere, aceasta s-a agăţat de mireasă, care s-a dezechilibrat.

UPDATE: Sâmbătă în jurul prânzului pe adresa de email a Poliţiei Române şi a mai multor redacţii a fost trimis un mesaj care vorbea despre amplasarea unei bombe la nunta lui George Simion. În mesaj se spunea că este vorba despre un act de răzbunare, din cauză că nunta lui George Simion este finanţată de ruşi. „Această zi va fi memorabilă”, se arată în respectivul email.

UPDATE: A început ceremonia religioasă oficiată de un sobor de 40 de preoţi conduşi de ÎPS Teodosie.

UPDATE: George Simion a respectat tradiţiile ca la carte. Dis-de-dimineaţă, după tradiţionalul bărbierit cu toporişca, liderul AUR s-a îndreptat către casa părinţilor Ilincăi pentru a o peţi. Odată cerută de la părinţi, Ilinca s-a ocupat de împodobirea bradului miresei. Falnic și veșnic verde, bradul de nuntă simbolizează vigoarea, viața și sănătatea tinerilor căsătoriți. Apoi, mirii şi-au cerut iertare de la părinţi, după care s-au îndreptat spre pajiştea unde avea să aibă loc ceremonia religioasă.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Participarea la sărbătoarea de nuntă se face pe bază de brăţări, inscripţionate cu motive tradiţionale pe care scrie Ilinca şi George Simion şi cu mesajul „Uniţi din iubire”. Meniul oferit celor 10.000 de nuntaşi include două tone de tocană de vânat (căprior, mistreţ), 30.000 de mici, 40.000 de sarmale, 40 de berbecuţi, iar alţi zece făcuţi la ceaun, dar şi tradiţionalul bulz.

Programul artistic va fi susţinut de artişti precum Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu, dar la eveniment va fi şi muzică folk şi rock, cum ar fi trupa Pheonix, Adrian Naidin şi a Maria Gheorghiu.

Copiii vor avea activităţi dedicate, cu teatru de păpuşi, ateliere de călărie, de desen şi grafitti, sculptură. De asemenea, un balon de aer cald şi o demonstraţie ecvestră precum şi daci şi romani vor întregi activităţile.

Programul nunţii:

07.00 – sosirea participanţilor

10.00 – briefing operativ cu şefii echipelor de producţie media. Locaţia este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfăşoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locaţia este în bisericuţa de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – începerea spectacolului. Locaţia este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa

23.00 – Focul de artificii. Locaţia este lângă scena principală.

Citeşte şi EXCLUSIV Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui George Simion. Liderul AUR şi soţia lui, Ilinca, au cântat împreună cu lăutarii

ATRACŢII ŞI EVENIMENTE

– Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitaţii pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
– Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriaşi din mai multe zone ale ţării. Acestea sunt vizibile în mai multe locaţii din vecinătatea cîmpului
– Demonstratie de echitaţie şi plimbări cu calul (pentru copii). Locaţia este manejul de pe terasele Pensiunii
– Teatru de păpuşi pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfăşoară petrecerea.

Citeşte şi EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui George Simion din postura de bărbat însurat: „Mi-au tremurat genunchii, nu mă aşteptam să fiu emoţionat” VIDEO

GRĂTAR ŞI MÂNCARE LA CEAUN

Mâncarea şi băutura sunt oferite participanţilor în zona special amenajată pe terenul unde se desfăşoară evenimentul. Invitaţii vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, mititei. Berea şi vinul (alb şi roşu) vor fi oferite la pahar în aceeaşi zonă unde se serveşte şi mâncarea.

George Simion a precizat, miercuri, că 12.000 euro a costat până acum evenimentul, bani care, susţine liderul AUR provind din donaţii sau sunt cadou de la naşi. El a explicat a cumpărat o varietate mare de legume pe care spune că a cheltuit 7.000 de lei. El a mai spus că va fi, la nunta sa un ceaun de două tone de vânat în care vor intra şi legumele.

Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguţă cu brânză şi mămăliguţă cu sarmale şi grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente. Aşa că avem mere de la Voineşti, din Dâmboviţa şi de la Rădăşeni din Fălticeni şi avem pepeni de la Amara, din Ialomiţa”, declara George Simion.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a lui George Simion cu Ilinca Munteanu.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!