George Simion se pregătește pentru europarlamentare! Liderul AUR, față în față cu Giorgia Meloni și Papa Francisc. ”Modelul nostru politic nu este Ursula von der Leyen”

AUR se pregătește intens pentru alegerile europarlamentare care sunt programate în luna iunie a anului viitor. În acest sens, George Simion a efectuat o vizită în Italia, unde s-a întâlnit cu premierul Georgia Meloni și a mers în audiență la Papa Francisc.
Mircea Filipescu
17 dec. 2023, 21:59
George Simion se pregătește pentru europarlamentare! Liderul AUR, față în față cu Giorgia Meloni și Papa Francisc. ”Modelul nostru politic nu este Ursula von der Leyen”
George Simion se pregătește pentru europarlamentare!

George Simion se pregătește pentru europarlamentare! La finalul acestei săptămâni, președintele AUR a participat la un eveniment politic organizat de către partidul Fratelli d’Italia condus de prim-ministrul italian, Giorgia Meloni.

Citește și George Simion, supărat că Rusia o susţine pe Şoşoacă, vrea expulzarea lui Valeri Kuzmin și închiderea Ambasadei Rusiei

George Simion se pregătește pentru europarlamentare!

Mai mult, George Simion a ținut un discurs în fața celor zece mii de conservatori europeni prezenți la Roma în care a subliniat că AUR va câștiga următoarele alegeri europene din România.

„Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia…Împreună trebuie să fim mândri că suntem latini și trebuie să redăm gloria civilizației noastre. Europa are rădăcini latine și rădăcini creștine.

Europa noastră este plină de bogăție și atât de multă frumusețe. Modelul nostru politic nu este Romano Prodi, nu este Elly Schlein, nu este Frans Timmermans, nu este Ursula von der Leyen.

Împreună cu liderul vostru, care este leoaica Europei, împreună cu guvernul dumneavoastră, vrem să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni”, a declarat George Simion la evenimentul la care au participat mai mulți lideri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, dar și personalități internaționale precum fondatorul Tesla, Elon Musk.

După discursul său, președintele AUR s-a întâlnit cu premierul Italiei, Giorgia Meloni și a ținut să imortalizeze acest moment.

„Alianță latină cu partidele patriotice din Europa! Rădăcinile noastre ne fac europeni, nu birocrații europeni”, a transmis George Simion, într-o postare pe Facebook.

Însă vizita sa în Italia nu s-a rezumat doar la această reuniune. Liderul AUR a mers în audiență privată la Papa Francisc, căruia i-ar fi oferit un dar.

„Am dat Sfântului Părinte Francisc o sculptură în cadrul audienței private pe care am avut-o. Sculptorul Balan Fanica din Tibucani, Neamt, are 47 de ani și sculptează de când se știe. Sculptura se numește Gradina Maicii Domnului realizata din lemn de nuc și vita de vie patinat.Ea reprezinta spațiu și spiritul Romanesc prin ideea de familie maternă și dragoste pentru aproape. Lucrarea este abstractizata prezentând mai mult esență dragostei materne decât forma în sine. Natura și ea e prezenta prin arbore care îmbrățișează tot”, a scris Simion pe Facebook.

Citește și George Simion, ameninţat de Marcel Ciolacu cu dezvăluiri, a anunţat: „Da, tatăl meu este alcoolic”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Orașul cu apartamente ieftine în care se mută tot mai mulți tineri și familiști. E la o aruncătură de băț de București și are cea mai mare creștere a populației din Europa
Capital.ro
Pace în Ucraina. Anunț ISTORIC de la Kremlin: Primul pas a fost făcut azi
Playtech.ro
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea pe patul de spital după accidentul grav. A primit un diagnostic crunt din partea medicilor
DailyBusiness
BNR, anunțul momentului pentru românii cu credite! Ce se întâmplă cu dobânda de referință?
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ancuța și Costel Lăzărescu, împreună cu cei 2 copilași ai lor, conduși pe ultimul drum. IMAGINILE DURERII
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul NU mai dă BANI. Decizia lovește în zeci de mii de români. Au anunțat vineri, 5 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Revoltă printre șoferi din cauza ordonanței privind testele antidrog
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!