Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru. Soțul ei s-a luat la bătaie cu un viceprimar. Prima reacție a artistei: „M-a înjurat in ultimul hal. Era într-o stare de ebrietate maximă”

Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru, cu bătaie și înjurături. Evenimentul neplăcut a avut loc zilele trecute, în comuna Ceanu Mare, unde artista a fost invitată să cânte. La un moment dat, a avut loc un conflict între cântăreață și viceprimarul comunei, iar soțul vedetei s-a văzut nevoit să intervină.
Alina Costache
19 iul. 2023, 13:35
Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru. Soțul ei s-a luat la bătaie cu un viceprimar. Prima reacție a artistei:
Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru

Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru. Conflictul ar fi început după ce viceprimarul comunei Ceanu Mare a rostit cuvinte jignitoare către toată lumea, inclusiv la adresa cântăreței. Bărbatul ar fi fost în stare de ebrietate și l-ar fi amenințat cu bătaia inclusiv pe primar. Totodată, atunci când soțul Georgianei Lobonț a încercat să-l calmeze pe edil, acesta ar fi ridicat mâinile asupra lui.

Citește și: Georgiana Lobonț își construiește vilă cu piscină. Cum arată palatul în care artista se va muta cu familia

Georgiana era afară, la poze, a venit s-o cheme și s-a apucat să înjure. El înjura tot timpul pe hol și pe o femeie, din câte am înțeles era nevasta lui, a bruscat-o, a scuturat-o. Îi înjura pe toți și, până la urmă, am vrut și eu să vad cine e cretinul ăsta că numai circ făcea.

Toți oamenii au văzut, dar le era frică să spună ceva. Așa se zicea, că era beat. El a venit acolo, înjura și eu i-am zis să se calmeze, să nu mai urle, îmi era mai mare rușinea mie. A venit, a ridicat mâinile la mine, a făcut circ, jandarmii de afară au văzut și l-au și scos încătușat afară. Am și semnat acolo, am făcut plângere, i-au dat contravenție. Un comportament de viceprimar care nici n-are rost de povestit. El a sărit calul foarte mult.

Numai înjurături, brusca pe toată lumea… Doamna era nevastă-sa și normal că atunci când au venit jandarmii ea n-a mai recunoscut. Eu am rămas șocat când am văzut că nu știam cine e de face așa tămbălău.

Primarul e mai în vârstă, dar el a fugit de acolo. Am terminat de cântat, cât am stat la poză… primarul a fugit că-l căuta să-l bată sau… habar n-am ce a zis. S-a comportat acolo foarte urât și eu m-am dus la el și i-am zis: ‘Vă rog frumos să vă calmați, nu mai înjurați’.

Că tot urla pe hol acolo că vine, că omoară, povești de le spunea grupului lui restrâns. Și a venit la mine cu ‘Tu ce vrei, mă? Tu cine ești?’. Și când au văzut jandarmii că a pus mâna pe mine, că a zis că eu am pus mâna pe el, l-au încătușat și l-au scos. A făcut circ, a sunat el la 112… Îți dai seama, ca un om beat. Dar repet: toți oamenii au zis că e un om de doi lei și, vezi Doamne, era pe vremuri interlop local acolo, în sat, și lumea în fața lui nu zicea nimic. Și organizatorul ăla săracul… toate i s-au spart în cap.

Era un bădăran, urla pe hol și nu știa că eu îl aud. În fond și în esență, e un om care nu-și merită locul acolo”, a declarat Rareș Ciciovan, pentru Cancan.ro.

Georgiana Lobonț, implicată într-un scandal monstru

Georgiana Lobonț a confirmat cele spuse de soțul ei și îl acuză pe viceprimar de comportament neadecvat atât la adresa ei, cât și asupra celorlalți prezenți la eveniment. Artista a mățrturisit că nu poate reda la televizor cuvintele jignitoare pe care bărbatul i le-a adresat.

Noi am cântat la Ceanu Mare, duminică, la un spectacol foarte fain. Eu stăteam la poze și omul, la un moment dat, pe la mijlocul minutelor ăstora, pe la vreo 25-30 de minute, a venit nervos că, te rog frumos să vii înăuntru să faci poze cu noi.

Deci el s-a băgat înauntru cu familia, cu cunoscuții, și i-am zis ok, aveți răbdare că termin aici, că oamenii stăteau la poze, se uitau toți oamenii la el, că el m-a chemat înauntru și i-am zis, da, aveți răbdare că vin numai puțin, să terminăm aici cu toată coada, că oricum intru înăuntru și mâncam. 

Omul ăsta a zis, deci mi-e și rușine să zic la televizor asta, dar m-a înjurat in ultimul hal, ceva cu ***, dar foarte urat. Era într-o stare de ebrietate maximă„, a declarat Georgiana Lobonț, la România TV.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Bursele pentru elevi se modifică din nou. Ce condiții sunt introduse în anul școlar 2024-2025
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Profesoară condamnată la închisoare pentru relații sexuale cu elevi, după un proces cutremurător
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!