Georgiana Lobonţ nu uită, dar poate-l iartă pe Armin Nicoară: „Îmi văd de drumul meu”

Recent, Armin Nicoară a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre cântăreața Georgiana Lobonț. Potrivit celor dezvăluite de finul său, aceasta "calcă pe cadavre” atunci când vine vorba de bani.
Filip Stan
22 feb. 2024, 20:52
Georgiana Lobonţ nu uită, dar poate-l iartă pe Armin Nicoară:
Armin Nicoară, prima reacție după ce s-a spus că are o relație cu Georgiana Lobonț

Primul scandal mediatic al anului 2024 i-a avut ca protagoniști pe Georgiana Lobonţ și Armin Nicoară. Pe cei doi nu îi leagă doar o relație profesională, ci mai mult de atât, cântăreața fiind nașa cuplului Armin-Claudia Nicoară. Totuși, relația lor personală nu are legătură cu latura profesională, întrucât saxofonistul lansează acuzații grave la adresa cântăreței.

Recent, Armin Nicoară a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre cântăreața Georgiana Lobonţ. Potrivit celor dezvăluite de finul său, aceasta „calcă pe cadavre” atunci când vine vorba de bani. Ce acuze i-au fost aduse, dar și cum se apărat cântăreața.

Armin Nicoară vrea să îngroape securea războiului cu Georgiana Lobonț, dar se lovește de uși închise: „Eu am citit cărți de dezvoltare personală și am învățat că nu trebuie să ții în tine lucrurile care te deranjează. Georgiana m-a blocat peste tot”

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară se află într-un scandal din cauza colaborării pe plan profesional. Soțul Claudiei Puican își acuză nașa că i-a dat țeapă. Totul a început după ce aceasta i-a cerut să participe la un spectacol pentru a interpreta o singură piesă, ceea ce artistului nu i-a convenit.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (…) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (…) După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (…) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana…”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru o emisiune TV.

Au urmat multe replici tăioase între cei doi, iar scandalul pare să fie departe de un final.  Georgiana Lobonț a vorbit şi joi despre relația pe care o mai are cu Armin Nicoară. Proaspăt întoarsă din primul ei turneu peste Ocean, Georgiana Lobonț este preocupată și de chestiuni casnice. Mai ales că ea și Rareș, soțul ei, sunt în plină ”acțiune”. Construiesc casa visurilor lor și, chiar dacă chetuiesc mult, nu se dau în lături de la nimic pentru a fi totul perfect.

Evenimentul care ar putea aduce mare împăcare cu Georgiana Lobonţ! Armin Nicoară şi Claudia Puican se pregătesc să devină părinţi: „Pregătim camera copilului în casa nouă”

„Mulțumesc Lui Dumnezeu, nu am avut momente în care să rămân marcată. Viața mi-a oferit mai mult decât am visat și mereu am avut în minte că indiferent de situație, totul se întâmplă cu un scop și nimic nu e întâmplător”, a spus cântăreaţa în Fanatik, iar atunci când a fost întrebată de trădări, a completat diplomatic:  ”Îmi văd de drumul meu. Asta pentru că viața în sine e un interes și care a făcut treaba asta… Eu le doresc multă sănătate și succes și îi felicit dacă au reușit. Pe de altă parte, sunt mândră dacă unii au profitat de notorietatea mea pentru că asta înseamnă că sunt un om de valoare pentru acele persoane”.

Concret, despre scandalul cu Armin Nicoară, Georgiana Lobonţ a declarat: „Pot ierta! Dar odată ce am simțit că o persoană nu are respect față de mine și mă deranjează unele situații prefer să mă retrag. Să îmi văd de drumul meu fără a mai continua ceva ce mie nu îmi aduce liniște sau armonie”.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!