Georgică Cornu, mesaj public pentru Marina Almășan după despărțire: „O mare parte din construcția acestei femei se bazează pe minciună, calitatea ei de bază”

Georgică Cornu a făcut o serie de declarații după anunțul Marinei Almășan că s-au despărțit după o relație de 12 ani. Afaceristul speră, totuși, o împăcare cu prezentatoarea tv.
Alina Costache
06 iun. 2024, 18:32
Georgică Cornu, mesaj public pentru Marina Almășan după despărțire:

Recent a apărut informația în spațiul public că Marina Almășan și Georgică Cornu s-au separat după 12 ani de relație. Prezentatoarea TVR a precizat că separarea a avut loc din cauza nepotrivirilor dintre ei, dar și din cauza distanței, ea locuind la București, iar el la Timișoara.

„Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia. Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind, din păcate, să suplinească acest gol”, a povestit ea.

Citește și Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”

Georgică Cornu: „Cel mai urât lucru făcut de această doamna Marina a fost că acum vreo 2 luni să mă blocheze fără un motiv”

Georgică Cornu a avut o răbufnit când a văzut că povestea lui cu Marina Almășan a ajuns în presă.

„Cel mai urât lucru făcut de această doamnă Marina a fost că acum vreo 2 luni să blocheze fără un motiv toate mijloacele de comunicare cu mine! Tot timpul îmi spunea că ea este omul comunicării!!! Câtă falsitate! O mare parte din construcția acestei femei se bazează pe minciună, calitatea ei de bază! Deocamdată o las să spună toate minciunile, la un moment dat poate voi reveni! Merită?”, a scris afaceristul, care în urmă cu puțin timp a revenit cu declarații pe larg, dar și cu un mesaj pentru fosta iubită.

„Dragi prieteni, Am promis că voi spune câteva cuvinte despre acțiunea iubitei mele (foste…) Marina Almășan. (…) Acțiuni de acest gen, Marina a mai făcut, am înțeles că așa este obiceiul ei!!! A revenit! Niciodată nu am fost de acord cu ieșirea în presă, trebuia să știe că acest lucru nu o ajută! Ai stat 12 ani cu o persoană, a se vedea imaginile și laudele relației făcute chiar de Marina și acum ți-ai adus aminte de nepotriviri?!!!”, a continuat omul de afaceri.

În privința distanței dintre ei, Georgică Cornu a spus că pentru Marina Almășan ar fi petrecut anul acesta mai mult timp în București. „Venirile mele la București au fost întrerupte de Marina ca și acum! Anul acesta aș fi stat 2 săptămâni la Timișoara și restul în Bucureșți! Hai să spunem adevărul, Marina”.

Marina Almășan a spus că și-ar dori să rămână prieteni, dar că el nu își dorește acest lucru. Georgică Cornu vrea să continue relația.

„Ce prieten mai pot găsi în Marina? Ce am fost 12 ani? Dacă-mi este recunoscătoare pentru cei 12 ani, pentru ce mă condamnă? Eu pentru ce să-i fiu recunoscător? Materialul scris pe care Marina l-a dat prietenilor ei din presă nu spune nimic, ba mai mult îi face o imagine nu prea bună! Cred că a greșit, omul e supus greșelii, nu cred că mai are 12 ani să stea cu un bărbat și să constate că ,,au fost anumite nepotriviri”. Marina, cred că mai ușor este să discutăm, să vedem ce putem corecta și să mergem frumos înainte decât să pornim de la zero. (…) LA MULȚI ANI de ziua ta și te rog să te gândești că timpul trecut este pierdut nu se mai întoarce! Te iubesc!❤️”, a încheiat Georgică Cornu.

Citește și Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Doi polițiști implicați într-o altercație în sediul Biroului de Poliție Autostrada A2
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?