GERMANIA-ARGENTINA (ora 22:00) LIVE VIDEO FINALA CM 2014

GERMANIA ARGENTINA LIVE VIDEO. Germania întâlneşte Argentina în finala Cupei Mondiale, într-o reeditare a finalelor din 1986 şi 1990. Partida începe la ora 22:00. GERMANIA - ARGENTINA este LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.
Filip Stan
13 iul. 2014, 16:43
GERMANIA-ARGENTINA (ora 22:00) LIVE VIDEO FINALA CM 2014

GERMANIA ARGENTINA LIVE VIDEO. Meciul are loc pe Maracana. Steagurile celor două finaliste, Germania şi Argentina, au fost arborate.

Argentina s-a calificat în finală după ce a trecut de Olanda, scor 4-2, la loviturile de departajare.

Germania a învins Brazilia, scor 7-1.

GERMANIA-ARGENTINA. LIVE VIDEO FINALA CAMPIONATULUI MONDIAL FOTBAL 2014

Argentina a ajuns în finala Cupei Mondiale după 24 de ani, după finala pierdută în 1990, cu Germania lui Lothar Matthäus.

În 1986, Argentina a învins Germania în finală, scor 3-2. De atunci, argentinienii nu au mai învins Germania la Cupa Mondială, nemţii eliminându-i în sferturi în 2006 şi 2010.

GERMANIA – ARGENTINA, amical în 2012, scor 1-3:

GERMANIA ARGENTINA LIVE VIDEO. Germania vibrează la unison pentru Nationalmannschaft, care visează să câştige în această seară, la Rio de Janeiro, pentru a patra oară titlul de campioană mondială, primul de după reunificarea ţării în 1990.

„80,8 milioane de inimi bat astăzi pentru voi”, a titrat duminică jurnalul Bild, care a consacrat finalei prima pagină şi încă 54 de pagini.

Milioane de germani vor ieşi probabil pe străzile din Berlin şi din alte oraşe ale Germaniei pentru a urmări finala Cupei Mondiale, calificată deja drept istorică. La meciul de la Rio de Janeiro se va afla în tribună şi cancelarul Angela Merkel, pentru a-i susţine pe elevii lui Joachim Low.

Aproximativ 200.000 de fani se vor strânge în faţa Porţii Brandenburg, aflată în inima Berlinului, unde steagurile în culorile Germaniei sunt omniprezente încă de la începutul Cupei Mondiale.

În magazine, vitrinele au fost aranjate astfel încât să se ţină cont de participarea echipei naţionale la CM: obiectele sunt aranjate astfel încât să formeze culorile negru, roşu şi galben.

„Ce zi! Astăzi Germania poate deveni campioana mondială pentru a patra oară (…) «11»-le nostru a cucerit întreaga planetă cu cele şapte goluri înscrise la meciul cu Brazilia. Chiar şi brazilienii vor ca noi să câştigăm”, a menţionat Bild.

Semifinala cu Brazilia, urmărită de 32,57 milioane de telespectatori în Germania, a devenit cel mai vizionat eveniment din istoria televiziunii germane. În această seară, recordul ar putea fi depăşit.

Germanii, pentru care în fotbal doar victoria este frumoasă, au acumulat frustrare în ultimii ani, în care au obţinut rezultate bune şi s-au clasat sus, dar nu au reuşit să câştige niciun trofeu după Euro-1996. Titlul suprem este aşteptat de 24 de ani.

Cotidianul Tagesspiegel scrie că este momentul ca Germania să fie recompensată: „Germania nu are doar creştinismul, islamul şi iudaismul, în al patrulea rând îl are şi pe Zeul fotbal. Şi dintr-un moment în altul Zeul fotbal trebuie să îşi arate recunoştinţa pentru că l-am prezentat lumii”.

Tabloidul BZ a folosit de asemenea o metaforă religioasă, atrăgând atenţia argentinienilor: „Voi sunteţi Papa, dar noi suntem Zei”. BZ a prezentat şi o fotografie cu cei 11 titulari ai naţionalei Germaniei sub cea a papei Francisc.

După succesul cu 7-1 din meciul cu Brazilia, germanii se văd favoriţi în finală, dar se tem de o nouă dezamăgire.

„Suntem cea mai bună echipă, dar aceasta nu este o garanţie că vom obţine titlul. Totuşi sunt optimist, nu vom lăsa trofeul să ne scape. Astăzi vom deveni campioni mondiali”, a spus fostul campion din 1974, Gunter Netzer.

„Nu va fi uşor. Niciodată o echipă europeană nu a câştigat titlul mondial în America latină. Însă cred că noi putem să obţinem trofeul”, a afirmat şi Angela Merkel, care a refuzat să facă un protostic în privinţa scorului: „Îmi este indiferent, important este să câştigăm”.

GERMANIA ARGENTINA LIVE VIDEO. Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a declarat că este încrezător în şansele reprezentativei Argentinei în finala Cupei Mondiale, precizând că favorita, cum este considerată Germania, „nu câştigă niciodată” trofeul, informează cotidianul As.

„Favorita nu câştigă niciodată în finală. Noi avem o foame mai mare de glorie decât germanii. Sunt încrezător”, a spus Maradona la postul Telesur.

Potrivit minutouno.com, Maradona a mai afirmat că Argentina are şanse mari să pună probleme Germaniei dacă joacă Angel Di Maria. El a menţionat că este extrem de important jocul de la mijlocul terenului, deoarece germanii „pasează bine şi au precizie”.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!