Gest superb făcut de Denis Drăguş și de soţia sa pentru mai mulți copii abandondați. ”O parte din ei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș”

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Codin Maticiuc a împărtășit o poveste emoționantă despre sprijinul oferit de familia Drăguș unui adevărat înger român, Sarah Nicole. Denis Drăguș, faimos pentru performanțele sale în Echipa Națională a României, și soția sa, Vanessa, sunt cunoscuți publicului larg. Însă ceea ce mulți nu știau este implicarea lor profundă în viața unor copii cu nevoi speciale, adoptați de Sarah Nicole.
Mircea Filipescu
05 iul. 2024, 13:26
Gest superb făcut de Denis Drăguş și de soţia sa pentru mai mulți copii abandondați. ''O parte din ei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș''

Sarah Nicole, o americancă stabilită în România, și-a dedicat viața adopției copiilor cu diverse probleme fizice și emoționale. Codin Maticiuc a relatat că Sarah a adoptat până acum zece copii pe care statul îi considera inadoptabili. Recent, Sarah a trecut printr-o încercare grea, pierzând una dintre fetițele adoptate, care avea o boală terminală. Cu toate acestea, Sarah continuă să primească apeluri de la direcțiile de protecție a copilului din întreaga țară pentru a lua în grijă alți copii aflați în situații similare.

Familia Drăguș a devenit un sprijin constant pentru Sarah și copiii săi. Codin Maticiuc a subliniat că Denis și Vanessa Drăguș și-au asumat roluri active în viața micuților, botezându-i și oferindu-le iubirea de care au atât de mare nevoie. În postarea sa, Maticiuc a redat un mesaj emoționant dedicat lui Sofi, una dintre fetițele adoptate de Sarah, care nu poate merge. Mesajul este o reflecție a devotamentului și afecțiunii pe care familia Drăguș le oferă acestor copii: „Din cer, trimisă-i mama mea, cea care mi-a schimbat viața. Mami, tu m-ai învățat să zâmbesc neîncetat și chiar dacă-s diferită, să mă bucur de-orice clipă.”

Codin Maticiuc a menționat că, deși postările despre acești copii nu generează la fel de multe reacții ca cele despre realizările sportive ale lui Denis Drăguș, ele sunt esențiale pentru a evidenția impactul pozitiv pe care familia Drăguș îl are în comunitate. „Sunt micuță încă tare, dar și când voi crește mare, tălpile nu vor simți, rece, cald, ud nu vor ști, dar inima mea o să știe că viața este magie dacă știi să o prețuiești,” a scris Maticiuc despre Sofi, încheind cu un mesaj plin de dragoste și recunoștință pentru această micuță care a devenit parte din familia extinsă a Drăgușilor.

Citeşte şi: Catrinel Sandu nu mai ține legătura cu fostul soț, cu care are 2 fete: „Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să stea altfel”

„Familia Drăguș

Denis e faimos. Face parte din Echipa Națională a României. Ați văzut-o și pe soția lui, Vanessa. Știți și că au două fetițe de care sunt extrem de îndrăgostiți. Ce nu știți este că ei mai au niște copii.
Acum ceva vreme, pe teritoriu american, s-a născut una bucată înger român. Se numește Sarah Nicole. Americancă sută la sută dar cu misiune românească în suflet de la Dumnezeu, Sarah s-a mutat în România și a adoptat copii cu probleme. Diferite. Copii cu diferite drame fizice sau emoționale, în orice caz îngerul Sarah are vreo zece acum. Statul s-a prins și direcții de protecție a copilului din toată țara o sună să adopte copii inadoptabili. Acum câteva săptămâni i-a murit o fetiță în brațe care de când s-a născut se știa că are de trăit doar câteva luni. Mama biologică n-a vrut așa ceva, statul să scape cât mai repede, mama înger Sarah a luat-o deși mai avea vreo 10 acasă.

O parte din copiii Sarei sunt botezați și iubiți de familia Drăguș. Copii fără vedere sau fără posibilitatea de a merge. Copii pentru care mama Vanessa Drăguș scrie din când în când pe conturile ei postări care nu fac laicuri cât cele cu soțul atacant.

„Nu pot merge, n-am picioare
Dar am aripi Zburatoare!
În suflet am doar iubire
Bunătate în privire.

Din cer, trimisă-i mama mea
Cea care mi-a schimbat viața.
Mami, tu m-ai învățat
Să zâmbesc neîncetat

Și chiar dacă-s diferită
Să mă bucur de-orice clipă.
Să nu sufăr că e greu,
Să văd binele mereu.

Citeşte şi: Iuliana Tudor, despre momentul de cumpănă din viața ei. A avut loc acum 20 de ani: „Biserica este un reper important atunci când ești prăbușit”

Sunt micuță încă tare
Dar şi când voi creşte mare,
Tălpile nu vor simți
Rece, cald, ud nu vor ști

Dar inima mea o să știe
Că viața este magie
Dacă știi să o prețuiești
Şi răul să nu îl privești!

Te iubim mult, îngerașul nostru din povești! Sofi noastră minunată, ești unul dintre darurile noastre de Crăciun și o lecție în fiecare zi #ourgoddaughter”

Familia Drăguș este formată din doi copii de douăzeci și ceva de ani cu copii mici și care au grijă și de alți copii. Ca să știți de ce Dumnezeu coboară câteodată în teren lângă Denis.”, a scris pe Facebook Codin Maticiuc.

Povestea relatată de Codin Maticiuc despre familia Drăguș și Sarah Nicole este o mărturie a puterii iubirii și solidarității. Tineri și cu propriii lor copii, Denis și Vanessa Drăguș au găsit resursele emoționale și fizice pentru a sprijini misiunea nobilă a Sarei, arătând că empatia și altruismul pot avea un impact profund asupra vieților celor mai vulnerabili.

Astfel, familia Drăguș demonstrează că adevărata măreție nu constă doar în realizările profesionale sau faima pe terenul de fotbal, ci și în capacitatea de a oferi sprijin și dragoste necondiționată celor care au cea mai mare nevoie.

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf, despre boala cu care s-a confruntat mama lui: „Există riscul să reapară, mi-a fost frică”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
El este românul care a salvat Europa. Războinicul despre care se vorbește cu onoare și mândrie chiar și astăzi
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Jens Stoltenberg: Ucraina ar putea deveni membră NATO în următorii zece ani
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!