Gestul lui Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan. Face asta în fiecare seară: „Sunt niște chestii pe care nu le face oricine”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cu toate că sunt separați de o distanță destul de mare. Impresara a declarat că nu o deranjează faptul că nu partenerul ei nu este mereu lângă ea, pentru că se comportă ca și cum ar fi.
Alina Costache
02 sept. 2024, 18:32
Gestul lui Ronald Gavril pentru Anamaria Prodan. Face asta în fiecare seară:
Ronald Gavril este atent cu Anamaria Prodan

Ronald Gavril știe cum să mențină vie flacăra iubirii și este foarte atent la nevoile iubitei sale. Chiar dacă se află în țară sau peste Ocean, sportivul este alături tot timpul de Anamaria Prodan și se asigură că nimic nu îi lipsește.

Impresara a dezvăluit că iubitul ei, înainte să se culce, o sună pe video în fiecare seară și povestesc ce au făcut în ziua respectivă. Ronald se asigură mereu că vedetei nu îi lipsește nimic și atunci când are o problemă face tot posibilul să o ajute să o rezolve.

Citește și: Ce mesaj a avut Anamaria Prodan pentru Luca Reghecampf la căsătoria cu Asiana Peng. De ce a lipsit de la eveniment

Ronald Gavril este atent cu Anamaria Prodan

Cred ca asta este o chestie minunată pentru mine, faptul că un sportiv trebuie să se odihnească la ora doisprezece noaptea, dar nu se culca niciodată fără să mă sune, fără să mă vadă, să îmi spună cât de mult ma iubește, să mă întrebe care este programul, ce am nevoie.

Chiar dacă el nu este aici și am nevoie de ceva, întotdeauna găsește o modalitate să mă ajute. Vine cineva să conducă mașina dacă Victor, de exemplu, este plecat cu Bebe. Mă pomenesc cu cineva la ușă care spune: m-a trimis Ronald.

Sunt niște chestii pe care nu le face oricine, dar este atent la toate detaliile. Eu nu trebuie să cer nimic, el știe ce am nevoie„, a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz.ro.

Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului de viață, care a cucerit-o prin calitățile sale și prin faptul că a știut mereu să-i fie alături.

Cred că Dumnezeu îți dă după suflet. Întotdeauna am crezut asta, întotdeauna m-am rugat pentru un om minunat, nu m-am rugat pentru un miliardar, pentru bogatul pământului.

Eu m-am rugat: dă-mi pe cineva cu care să pot să construiesc și mi-a dat pe cineva cu care pot să construiesc, care îmi aduce fericire, pentru care timpul și distanța nu contează și repet cred că încrederea asta pe care mi-o da și faptul că nu stau cu stres că poate să fie o femeie care să ne facă de râs, care să îl aibă la mână cu nenorociri.

Acum realizez cât de mult timp am pierdut și mă bucur astăzi de fiecare secundă pe care mi-o dă viața„, a mai spus impresara.

Spynews
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Un chinez a gustat pentru prima dată salată de vinete, iar reacția sa a cucerit inimile românilor: „Ce simpatic este”
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
Playtech.ro
Nadia Comăneci, apariție BOMBĂ în costum de baie minuscul! Doamne cum arată la 63 de ani
DailyBusiness
Economiștii sunt îngrijorați! Tot mai mulţi români TRĂIESC PE DATORIE
Adevarul
Disperată după trupe, Ucraina antrenează bărbați de 40 și 50 de ani pentru luptă
Spynews
Oana Radu a confirmat că este într-o relație! Cum și-a cunoscut artista noul iubit și cu ce se ocupă tânărul
Spynews
Acces Direct. O tânără mămică e disperată! Femeia susține că tatăl copilului l-a dus pe cel mic în vacanță și nu l-a mai adus acasă timp de 5 ani
Evz.ro
Marina Almășan, umilită la tribunal. N-o să uite toată viața
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Ce a făcut milionarul de 52 de ani pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Nu mai știe cum să o răsfețe: doar cei mai bogați își permit asta
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Divorț-șoc în showbiz! Karmen Minune și Bogdan Căplescu se despart după 5 ani de căsnicie 😲
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet
Capital.ro
A murit cea mai iubită actriță. Românii o iubeau. Odihnește-te în pace!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați în apă, în timpul unor momente intime, când credeau că nu îi vede nimeni! Au coborât de pe iaht și au dezlănțuit pasiunea dintre ei: e prima oară când superstarul portughez e văzut în timp ce face așa ceva
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Antrenamente intensive pentru recruții ucraineni în încercarea de a stopa avansul rusesc
MediaFlux
Cei doi FII ai lui TRUMP îl TRĂDEAZĂ! Îngrijorare în FAMILIA candidatului
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...