Ghanim Al Muftah, tânărul fără picioare care a impresionat, alături de Morgan Freeman, la festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar, vrea participe la Jocurile Paralimpice şi să fie prim-ministru VIDEO

Tânărul care a participat alături de Morgan Freeman la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale se numeşte Ghanim Al Muftah, este influencer pe Youtube şi are 20 de ani, notează publicaţia britanică Daily Mail.
Filip Stan
21 nov. 2022, 13:18
Ghanim Al Muftah, tânărul fără picioare care a impresionat, alături de Morgan Freeman, la festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar, vrea participe la Jocurile Paralimpice şi să fie prim-ministru VIDEO

Al Muftah este cunoscut pentru discursurile sale motivaționale și pentru prezența sa pe rețelele de socializare, apărând la TEDxQatarUniversity în 2018, la vârsta de 16 ani, pentru a vorbi despre afecțiunea sa, sindromul de regresie caudală.

Sindromul de regresie caudală (SRC) afectează dezvoltarea jumătății inferioare a corpului, care poate include coloana vertebrală, membrele, vezica urinară și intestinele.

Muftah, născut în Qatar, a fost ales ca unul dintre ambasadorii oficiali ai Cupei Mondiale FIFA din acest an.

Într-o declarație, studentul la studii politice la Universitatea Loughborough a declarat: „În cadrul capacităților mele de ambasador [al Cupei Mondiale FIFA], vreau să transmit un mesaj de speranță, incluziune, pace și unitate pentru umanitate”.

Al Muftah este cunoscut pentru filantropia sa, după ce a înființat Asociația Ghanim cu ajutorul familiei sale. Asociația donează scaune cu rotile persoanelor aflate în nevoie.

Citeşte şi: Dan Negru aruncă pe piață o nouă teorie a conspiraţiei: „Mondialul e regizat, nu pariaţi pe meciuri!” Cine trage sforile din umbră

Tânărul, care are peste trei milioane de urmăritori pe Instagram, a fost, de asemenea, numit „Ambasador al păcii” de către Alteța Sa Regală Emirul Kuweitului, șeicul Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, în 2014.

În ciuda condiției sale fizice, Al Muftah spune că înotul, scuba diving, fotbalul, drumețiile și skateboarding-ul sunt sporturile sale preferate.

Fotbalul se află în capul listei. La școală, tânărul obișnuia să joace purtând pantofi pe mâini și alerga după minge cu prietenii săi „de mărime normală”. El speră să concureze la Jocurile Paralimpice.

În plus, Al Muftah are și aspirații politice. Este student la Științe Politice la Universitatea Loughborough și-și propune să devină prim-ministru al Qatarului, potrivit publicației Maktoobmedia.

Citeşte şi: Un nou divorţ zguduie showbizul. Florentin Petre, reacţie după ce a înşelat-o pe fosta Miss a Bulgariei: „Cale de împăcare nu mai există”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
El este românul care a salvat Europa. Războinicul despre care se vorbește cu onoare și mândrie chiar și astăzi
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
„Uite, am ucis-o. Tu urmezi”. Un bărbat și-a ucis soția în timp ce vorbea la telefon cu amantul ei. Ulterior a îngrămădit-o într-o valiză și a aruncat-o în râu
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Jens Stoltenberg: Ucraina ar putea deveni membră NATO în următorii zece ani
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!