Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „E capabilă să închidă gura multor bărbaţi”

Misoginul Gheboasă şi feminista Erika au cântat pe aceeaşi scenă, demonstrând că ipocrizia legată de mesaje într-o direcţie sau alta este mare, partea comercială fiind pe primul plan.
Alina Costache
02 mart. 2024, 10:31
Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”:

Mai multe persoane publice și-au exprimat părerile în privința versurilor cântate de tânăra artistă Erika, iar printre acestea se află și Gheboasă.

Erika Isac a împărțit internetul în două după ce a lansat piesa „Macarena”.  ​Gabriel Gavriș, cunoscut de mulți sub numele de Gheboasă, a reacționat atât la versurile cântate de Erika Isac, cât și la videoclipul piesei sale. Artistul, care s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, anul trecut, după ce a încurajat mii de tineri, mulți minori, să fredoneze versurile unei piese cu cuvinte obscene, a vorbit despre controversata melodie „Macarena”.

Rapperul s-a declarat încântat de ceea ce a reușit Erika Isac să facă în doar câteva zile și spune despre ea că este „capabilă să închidă gura multor bărbați”.

„Mi se pare că Erika e mai mult decât un personaj care a prins la public. O văd ca pe o femeie foarte puternică, în vogă deja, și asta într-un timp scurt, capabilă să închidă gura multor bărbați, dar și a femeilor care gândesc altfel!

Nu e vorba despre faptul că Erika e o femeie atunci când vorbește despre o treabă sau alta. Mesajul ei e unul al unui artist care s-a lovit în viața ei de mai multe probleme și pe care acum le spune într-un anume fel celor de vârsta ei.

Nu contează că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați, cum am văzut că au tăbărât mai mulți pe ea ca s-o facă de rușine, chipurile! Tot ce contează e muzica ei și faptul că a reușit să transmită ce și-a dorit, nu că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați!”, a declarat Gheboasă pentru canal33.ro.

Cine sunt părinții artistei Erika Isac, tânăra care a devenit virală cu piesa controversată ”Macarena”. Cu ce se ocupă cei doi. ”N-au nicio treabă”

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! ”Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea. Erika, idolul feministelor, a făcut frumos duet cu Gheboasă fără probleme”

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! Critica analistului politic a pornit de la controversata piesă ”Macarena” inspirată după un celebru hit al anilor 90 care condamnă violența împotriva femeilor.

Citește și Andrei Caramitru spune că României i se trage frâna de mână la intrarea în Schengen: „Austria și Ungaria sunt disperate să blocheze asta”

Deși piesa Erikăi a strâns în doar câteva zile peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, aceasta a atras numeroase critici din partea mai multor vedete.

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, a criticat-o printr-o postare pe pagina sa de Facebook pe autoarea acestei piese, dar și pe fanele sale care susțin că sunt feministe.

Se pare că analistul politic a fost deranjat de faptul că Erika Isac deși a promovat în online o melodie care condamnă violența împotriva femeilor, a cântat în nenumărate rânduri pe aceiași scenă, în duet cu Gheboasă, cel care a promovat în nenumărate rânduri fix opusul.

”Țineți minte pe Gheboasă? Cel mai misogin cântător de trap – de a ieșit scandal cu el vara trecută?Ei bine – Erika, idolul feministelor, a făcut frumos duet cu Gheboasă fără probleme la nu știu ce festival. Au cântat frumi împreună.Apropo de toate feministele care o văd ca mare idol, reprezentanta lor, vârful de lance. Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea”, a scris Andrei  Caramitru care a postat și videoclipul în care Erika Isac apare pe scenă alături de Gheboasă.

De asemenea, Marian Godină se arată contrariat de faptul că o mulţime de femei mature validează piesa Erikăi Isak şi mesajele acesteia, prin distribuiri şi aprecieri pe platformele de socializare, considerând că acestea nu sunt adecvate unor persoane în toată firea.

„Ritmul e fain, refrenul la fel, mi-a plăcut și mie. Dar versurile sunt cele care au intrigat și au făcut atâta lume să își dea cu părerea, implicit pe mine. Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile, iar din câte am observat, din păcate sunt foarte multe în postura asta.
Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea”, scrie el pe Facebook.

El face referire și la o altă melodie a Erikăi Isac, intitulată „Tupeista”.

„Cu toate astea, o altă piesă, dintre ale aceleiași artiste, are niște versuri care spun așa: „A făcut mama o tupeistă, cui nu-i place să mă pupe la …” Desigur că se referă la vagin, nu la pistă sau alt cuvânt care rimează cu tupeistă.

Atunci, când tu, ca femeie matură, bălești la o melodie ca asta și o validezi în spațiul public, că vai Doamne, ce mesaj puternic, oare de ce ne-am mai mira dacă am auzi o fată de 15 ani strigând în stația de autobuz, cât o ține gura, către un coleg, un băiat, să o pupe în pi.s*ă? Păi e fata tupeistă, are mesaje puternice, nu?”, susține Godină.

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti

Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Conform unui comunicat oficial emis de DIICOT, investigația vizează un dosar în care un minor de 17 ani este inculpat. Acesta este cercetat și acuzat că, în luna februarie, a distribuit cantități de cannabis, inclusiv unor elevi, în apropierea unei școli. În cadrul acestui dosar, au avut loc mai multe percheziții, iar Gheboasă este printre cei investigați, anunţă Antena 3. Cu toate acestea, calitatea sa exactă în acest caz nu este clară în acest moment.

Citeşte şi: Gheboasă recunoaște că distribuie și consumă droguri. Înregistrarea care îl dă de gol pe cântăreț: „Dacă luăm 10 grame, ne dă cu 5 milioane”

„La data de 01.03.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea unui inculpat minor (17 ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiuni de trafic de droguri de risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că,  în luna februarie 2024, inculpatul a comercializat și a oferit cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis inclusiv unor minori (elevi), atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dâmbovița.

Suportul de specialitate a fost asigurat de  Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul DIICOT.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Un bărbat atacat de urs în Sântioana, județul Bistrița-Năsăud
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!