Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT, şi-a schimbat din nou mărturiile. Cum a omorât-o pe Alexandra Măceşanu

În ziua în care Secţia pentru procurori din CSM i-a permis procurorului Cristian Ovidiu Popescu, cel care a aşteptat ora 6 dimineaţa pentru a intrat în casa lui Gheorghe Dincă după apelul dispectat la 112 al Alexandrei Măceşanu, sa profeseze din nou după mai multe luni de suspendare, Gheorghe Dincă a fost din nou scos din arest şi dus la sediul DIICOT. În timpul audierii, Gheorghe Dincă şi-a schimbat din nou declaraţia cu privire la uciderea Alexandrei Măceşanu, a anunţat România TV. 
Alina Costache
27 nov. 2019, 13:03
Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT, şi-a schimbat din nou mărturiile. Cum a omorât-o pe Alexandra Măceşanu

Gheorghe Dincă să fie adus la DIICOT pentru a studia şi alte volume din dosarul Caracal, documente citite marţi şi de mama Luizei Melencu alături de avocaţii ei. Ulterior, ele a şi fost audiat de procurorii DIICOT.

Potrivit România TV, Gheorghe Dincă vine mereu la audieri cu un carneţel în care are trecute diverse detalii legate de crime.

Surse judiciare citate de România TV au anunţat că Gheorghe Dincă și-a schimbat mărturia despre Alexandra Măceşanu. Dincă le-ar fi spus acum procurorilor că a ucis-o în bătaie pe Alexandra intentionat, pentru că a prins-o vorbind la telefon. În declaraţia iniţială, Dincă a mărturisit că a lovit-o pe Alexandra după ce a prins-o cu telefonul în mână, dar că nu a intenţionat să o ucidă. 

La sediul DIICOT au ajuns şi avocaţii Tonel Pop şi Aurel Moldovan, apăratorii familiilor Luizei şi Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, fata care este dată dispărută, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care afirmă că a depus o nouă plângere penală la Parchetul General.

De asemenea, Cumpănaşu a mai spus că va solicita Procurorului General stadiul tuturor plângerilor depuse „față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”

„4 luni de la dispariția Alexandrei și o NOUĂ PLANGERE PENALĂ DEPUSĂ!
Dragi romani, astăzi se împlinesc 4 luni de când a dispărut Alexandra. Și am sentimentul că societatea românească încet-încet uită de 112, de procurori, polițiști, bătaia de joc la adresa ei și a noastră. Bârfa, superficialul, campania au aruncat în derizoriu și treptat în uitare acest copil minunat. Noi, familia, ne vom duce LUPTA PĂNĂ LA CAPĂT. Este însă trist cum INTERLOPII și INFRACTORII au prins tot mai mult curaj și în fiecare zi apar omoruri, răpiri, violuri, clanuri ce devin pentru majoritatea românilor normalitate și obișnuință.
Am depus o NOUĂ PLANGERE penală pe numele lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, Daniel Dincă și Remus Rădoi la Parchetul General respectiv plângerea nr. 1269/2019. Am primit astăzi răspuns de la Parchetul General prin adresa nr 12701/2019 prin care mi se comunică că plângerea penală a fost trimisă tot către DIICOT. Voi solicita domnului Procuror General și STADIUL instituțional al tuturor plângerilor depuse față de toate instituțiile și persoanele implicate în cazul Alexandrei”, a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'