Giani din Las Fierbinţi, drama ascunsă care i-a schimbat viaţa. Actorul a vorbit despre anul groaznic: „Cinci accidente, descopăr că mama face cancer”

Actorul Costi Diţă, cunoscut pentru rolul lui Giani din serialul "Las Fierbinţi", a dezvăluit că anul 2017 a fost unul extrem de greu pentru el.
Filip Stan
18 iul. 2021, 13:00
Giani din Las Fierbinţi, drama ascunsă care i-a schimbat viaţa. Actorul a vorbit despre anul groaznic:

Deşi face să râdă o ţară întreagă, actorul care dă viaţă personajului „Giani din Las Fierbinţi” a ţinut ascunsă drama prin care a trecut în urmă cu mai mulţi ani. Costi Diță a făcut publice detalii neştiute despre viaţa sa.

„5 accidente, descopăr ca mama face cancer, apoi pe la jumătatea anului bunica-mea a murit şi la final de an, eu fac o chestie d-asta, o complicaţie, o chestie dermatologică, combinată cu sindromul asta de burn-out.

Slavă Domnului, e un an care ne-a lăsat cât de cât să mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg înspre bine (…) Am tot citit în perioada aia că nu puteam să ies din casă, o chestie super-complicată, modificări fizice, adică nasol rău.

Nu mai puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr. În fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trăit o bună bucată de vreme cu oameni care îmi ziceau asta: «Bă, ştii ceva, ne urcăm în avion mergem în Frankfurt că e nu ştiu ce puii mei, te scanează»”, a spus Costi Diţă, cunoscut şi ca „Giani din Las Fierbinţi”, conform Wowbiz.

„Un doctor care îmi spunea că sistemul meu imunitar se luptă cu mine acuma. Nu vrei să auzi asta, vrei să auzi şi tu din astea «Dă, domne, cu o cremă si trece». Prima dată, când eram supărat, credeam că oamenii nu empatizează şi oamenii veneau la mine râzând şi eu în sinea mea mă gândeam «Ba, ia stai mă puţin că eu sufăr acum, sunt si eu om»”, a povestit „Giani din Las Fierbinţi”, în interviul acordat lui George Buhnici, pentru cavaleria.ro.

Citeşte şi: Cum arată bărbatul perfect pentru Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinţi: „Mă încântă ideea undei familii numeroase”

Vizavi de rolul său din Las Fierbinţi, actorul mărturiseşte că este extrem de mulţumit de personaj şi nu l-ar schimba, pentru că îl consideră „copilul lui”.

„Nu mi-ar fi plăcut să interpretez niciun alt personaj, nu am dubii aici. De când am pornit la drum cu acest serial am pornit pe ideea că vreau să joc personajul acesta şi îmi place foarte mult Giani. Bănuiesc că fiecare spune la fel despre personajul lui. Pentru că, pentru mine, e un fel de libertate de care am eu nevoie.

Mă lasă să fiu în toate felurile Giani, ca şi personaj e amplu. Poţi face toate tâmpeniile, dar în acelaşi timp poate fi şi rezonabil. Şi e interesant când ai un episod în care Giani acţionează cum trebuie ca om. Te surprinde, zici ia uite, de fapt putea. Deci da, repet, îmi place mult personajul meu, la el am lucrat atâţia ani, e copilul meu”, mărturiseşte Costi Diţă, conform Click.

Citeşte şi: Ce meseria avea Giani din Las Fierbinţi înainte să fie actor: „Descărcam TIR-uri, câştigam destul de puţin”

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'