Gică Hagi se alege cu o avere datorită hotelului din Mamaia! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul fostului fotbalist

Gică Hagi nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. Dacă mulți nu știu, fostul fotbalist are un hotel care îi aduce sume frumoase în fiecare sezon estival.
Filip Stan
24 iun. 2024, 15:41
Gică Hagi se alege cu o avere datorită hotelului din Mamaia! Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelul fostului fotbalist

Hagi deține un hotel de lux pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia. Anual, fostul fotbalist a investit sume enorme pentru ca afacerea lui să se mențină în top. Și se pare că a reușit, pentru că hotelul este plin tot timpul de turiști!

Citește și Declaraţii halucinante ale lui Alin Stoica înainte de România – Belgia. „Hagi delirează, Dumitrescu mi-a luat locul la Mondiale, românii nu joacă fotbal!”

Gică Hagi, unul dintre cei mai buni fotbaliști români, a știut să investească cu inteligență banii câștigați de-a lungul timpului.

Ultimii doi ani au fost cei mai buni ani pentru afacerea hotelieră deținută de Gheorghe Hagi.

Fostul fotbalist deține hotelul IAKI din Mamaia, unde o săptămână costă cât patru salarii minime pe economie.

Hotelul de patru stele deținut de Gheorghe Hagi în Mamaia a înregistrat în 2023 cel mai bun rezultat financiar de la înființare.

25,6 milioane de lei, adică peste cinci milioane de euro, a fost cifra de afaceri raportată la Ministerul Finanțelor, în creștere cu aproape 8% față de rezultatul raportat în 2022, scrie economica.net.

Ca în fiecare an, cei care dețin afaceri în domeniul hotelier se pregătesc ca la carte pentru întâmpinarea oaspeților. Este și cazul lui Gică Hagi, care deține hotelul luxos Iaki din Mamaia.

Prețurile nu sunt pentru oricine

Unitatea de cazare a celui mai bun fotbalist al României este situat la numai 20 de metri de plajă și este unul dintre preferatele turiștilor, indiferent de anotimp.

Un sejur de patru zile la hotelul lui Hagi începe de la 2.900 lei/persoană și ajunge până la 7.652 de lei pentru un apartament de lux.

Citește și Dănuţ Lupu lansează un nou atac dur la adresa lui Gică Hagi. „Din cauza lui nu eram chemat la naţională. Nu făcea nea Puiu convocările”

Conform site-ului Booking.com, o săptămână de cazare la hotelul Iaki, între 10 și 17 iulie, pentru două persoane, pornește de la 7.652 lei, dar în acest cost este inclus și prânzul.

Turiștii care doresc să beneficieze de două mese pe zi, mic dejun și prânz, trebuie să scoată din buzunar între 8.628 și 10.151 lei, în funcție de amplasarea camerei.

În acest preț este inclus și transportul de la aeroport până la hotel.

În ciuda faptului că nu sunt deloc mici, aceste tarife nu includ accesul la SPA. Astfel, cei care doresc un sejur de o săptămână în care să beneficieze și de wellness trebuie să plătească nu mai puțin de 10.830 de lei pentru două persoane.

„Sunt disponibile pachete speciale pentru unele tipuri de unităţi, în funcţie de perioadă. La un cost suplimentar, oaspeţii au acces la un centru spa elegant cu piscină interioară, saună, cadă cu hidromasaj, zonă de fitness, duş emoţional şi duş cu hidromasaj. Se oferă şi servicii de masaj, cu confirmare prealabilă.

Restaurantul serveşte preparate din bucătăria românească şi internaţională. Puteţi savura băuturi pe tot parcursul zilei la barul cu pian, pe terasă şi la barul Sunrise de lângă piscina în aer liber. La un cost suplimentar, aveţi la dispoziţie parcare privată în garaj”, se aratră în descrierea hotelului Iaki de pe site-ul Booking.com.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?