Gică Popescu a fost ELIBERAT şi a ajuns la CALAFAT pentru a-şi îngropa tatăl. Decizie RADICALĂ a familiei

Gică Popescu a ajuns la Calafat în jurul orei 07.30. El a fost eliberat, joi, din închisoare pentru a participa la înmormântarea tatălui său.
Iulian Tudor
15 mai 2014, 05:23
Gică Popescu a fost ELIBERAT şi a ajuns la CALAFAT pentru a-şi îngropa tatăl. Decizie RADICALĂ a familiei

Gică Popescu a plecat împreună cu soţia sa, care l-a luat de la penitenciarul Rahova, joi dimineaţă, informează România TV. Cei doi au fost întâmpinaţi acasă de familie şi de rude.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR. Mama lui GICĂ POPESCU este DISTRUSĂ de durere, după moartea soţului VIDEO

Gică Popescu va fi liber pentru 24 de ore. El se va întoarce în închisoare vineri.

Evită orice contact cu presa

Aşa cum a anunţat şi într-o scrisoare dată publicităţii la scurt timp după vestea decesului tatălui său, Gică Popescu nu doreşte să intre în contact cu jurnaliştii, cărora le-a cerut să respecte durerea familiei şi să trateze decent subiectul. La sosirea acasă, Gică Popescu nu a scos niciun cuvânt şi doar şi-a îmbrăţişat îndelung mama şi sora, doborâte de durere.

La căpătâiul tatălui lui Gică Popescu se află, alături de fostul internaţional, şi cumnatul său, Gică Hagi, alături de soţie.

Citeşte şi Gică Popescu, în stare de şoc. „EU L-AM OMORÂT PE TATA!”

La Calafat, zeci de oameni, rude şi prieteni, au venit alături de familia lui Gică Popescu şi au aprins o lumânare la căpătâiul tatălui fostului fotbalist. Rudele şi prietenii ştiau că „nea Costică”, aşa cum îi spuneau toţi, suferă cumplit de câteva luni, de când fiul lui, Gică Popescu, a fost încarcerat.

Din păcate, inima i-a cedat.

„L-am vazut cu o zi inainte de nenorocire, starea lui nu prevestea ceea ce s-a întamplat”, a declarat Nicolae Perieanu, medicul familiei Popescu, care pune totul pe seama suferinţei psihică, a stresului prin care trecea această familii.

Înmormântarea lui Constantin Popescu este programată pentru ora 13.00.

Gică Popescu s-a oprit la poliţie înainte de a merge la căpătâiul tatălui său

Potrivit procedurilor legale, Gheorghe Popescu, care a venit într-un autoturism împreună cu soţia sa, a trecut mai întâi pe la postul de poliţie din Calafat, după care a mers acasă, la căpătâiul tatălui său.

Popescu şi soţia sa, Luminiţa, au solicitat presei prin intermediul unui comunicat să dea dovadă de înţelegere în aceste momente grele pe care le traversează şi să le acorde liniştea şi decenţa care se cuvin.

Constantin Popescu, 72 de ani, tatăl fostului internaţional, a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marţi la locuinţa sa din municipiul Calafat, judeţul Dolj. El va fi înmormântat joi. Slujba se va ţine la Biserica ‘Sfântul Nicolae’, iar înmormântarea va avea loc în jurul orei 13,00, în cimitirul din Calafat.

Apropiaţii, reprezentanţi ai lumii sportive sunt aşteptaţi să ajungă la Calafat pentru a fi alături de Gică Popescu. Potrivit unor surse apropiate familiei, fostul internaţional nu a apucat să îşi vadă tatăl înainte de a fi încarcerat, iar acesta a suferit foarte mult în ultimele două luni din cauza situaţiei în care se află fiul său.

Gheorghe Popescu, condamnat în dosarul transferurilor din fotbal, a primit miercuri permisiunea de a ieşi pentru 24 de ore din Penitenciarul Rahova. Cererea de eliberare provizorie fusese depusă marţi, iar ca document justificativ Gheorghe Popescu a înaintat comisiei certificatul de deces al tatălui său.

Potrivit legii, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soţului sau soţiei, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică, pentru cel mult cinci zile.

Solicitarea pentru ieşirea din penitenciar va fi însoţită de precizarea, de către deţinut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerariului, precum şi a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieşire din penitenciar

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Arsenal ilegal descoperit în locuința unui pensionar din Tulcea
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'