Gică Popescu rupe tăcerea despre de relaţia dintre fosta lui iubită şi Gică Craioveanu. „Cea mai mare minciună. S-au împrietenit, s-au căsătorit, au avut copii, foarte bine”

Gică Popescu, fost căpitan la FC Barcelona și unul dintre cei mai mari fotbaliști români, a clarificat recent zvonurile conform cărora relația dintre Gică Craioveanu și fosta lui iubită, Oana Deselnicu, ar fi influențat neconvocarea rivalului său la Cupa Mondială din 1994.
Filip Stan
22 iul. 2024, 09:27
Gică Popescu rupe tăcerea despre de relaţia dintre fosta lui iubită şi Gică Craioveanu.
Gică Popescu rupe tăcerea despre de relaţia dintre fosta lui iubită şi Gică Craioveanu. "Cea mai mare minciună. S-au împrietenit, s-au căsătorit, au avut copii, foarte bine"

Gică Popescu rupe tăcerea despre de relaţia dintre fosta lui iubită şi Gică Craioveanu. Gică Craioveanu a fost golgheterul României în sezonul 1993-1994. Cu toate acestea, el nu a fost inclus în lotul pentru Cupa Mondială din 1994, iar zvonurile susțineau că acest lucru ar fi fost influențat de Gică Popescu. Baciul și Oana Deselnicu, fiica fostului fotbalist Petre Deselnicu, au avut o relație în anii ’90, care s-a încheiat înainte ca aceasta să înceapă o relație și ulterior să se căsătorească cu Gică Craioveanu.

Gică Popescu a respins vehement aceste zvonuri şi a subliniat că relația sa cu Gică Craioveanu a fost întotdeauna una bună și că nu a avut nicio implicare în decizia de neconvocare.

„Cea mai falsă știre care a apărut vreodată. De ce nu-l întrebați pe ‘nea Puiu? Era ‘nea Puiu Iordănescu la națională. Știți cât a durat chestia asta? Până la meciul cu Macedonia, când primul gol, cred, l-am dat din centrarea lui Gică… sau al doilea gol… Am dat trei goluri atunci, cred că al doilea a fost din centrarea lui Gică. A centrat, am dat gol cu capul, m-am dus și ne-am îmbrățișat. Eu, în perioada respectivă, când Gică venea la echipa națională, când îl convoca, ieșeam la masă cu el. De vreo două ori ieșiserăm la masă eu cu el pentru că nu veniseră ceilalți. Aia a fost cea mai mare minciună spusă vreodată”, a explicat Gică Popescu, în cadrul podcastului iAM Ștucan.

Citeşte şi: Teodora Stoica, dezvăluiri emoţionante despre lupta cu cancerul: „Şase luni de şoc”. Ce se întâmplă dacă bea un singur pahar de alcool

Gică Popescu a explicat și cum a apărut zvonul că el ar fi influențat decizia de neconvocare: „Pentru că eu aveam o prietenă la un moment dat, fata lui Deselnicu, cu care eu am terminat relația la un moment dat, a plecat la Craiova… eu jucam la Eindhoven… a plecat de la Eindhoven la Craiova, ne-am despărțit și s-a împrietenit cu Gică Craioveanu. Și mințile luminate din perioada respectivă credeau că eu sunt supărat pe Gică, că era Gică prieten cu… dar eu terminasem relația cu respectiva doamnă. A plecat, nu mai aveam nicio chestiune și Gică s-a împrietenit cu ea după câteva luni. Ce era să facă? Să aștepte? Ce să aștepte fetița aia? S-a împrietenit cu Craioveanu, s-a căsătorit cu Craioveanu, au avut copii, foarte bine”.

Citeşte şi: Care este starea lui Mihai Leu, după ce i-a recidivat cancerul. Primele declarații după ce a părăsit spitalul: „Nu sunt în cea mai bună formă”

Fostul internaţional a subliniat că nu ar fi permis niciodată să intervină în selecțiile echipei naționale. „Ai cuvântul meu că nicio secundă nu mi-aș fi permis vreodată să spun de niciun jucător… Dar cum puteai să-i spui lui nea Puiu? Nea Puiule, nu-l chema pe Ștucan, că nu vreau eu! Păi, zburam de la echipa națională de nu mai pupam echipa națională niciodată”, a mai precizat Gică Popescu.

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Andrei Versace. Principala ipoteză a anchetatorilor
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
O doctoriță stomatolog din Brăila a fost găsită moartă în cabinetul său
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!