Gigi Becali: Cristian Sima lucra pentru un mafiot italian VIDEO

Europarlamentarul Gigi Becali a dezvăluit, sâmbătă, la România TV, că brokerul Cristian Sima nu a fugit din România pentru a-i escroca pe compatrioţii lui în numele cărora juca la bursă, ci pentru a se ascunde de străinii pentru care lucra, printre care şi un mafiot italian.
Romania TV
13 oct. 2012, 18:18
Gigi Becali: Cristian Sima lucra pentru un mafiot italian VIDEO

Gigi Becali a comentat cazul brokerului fugar Cristian Sima, sâmbătă seară, la România TV şi a opinat că în acest moment brokerul se ascunde de mafia italiană, pe care a încercat să o inducă în eroare prin declaraţiile din ultimele zile.

Sima a dat acel telefon pentru a se juca şi a-i induce în eroare pe italieni şi pe elveţieni. El acum toată inteligenţa trebuie să şi-o folosească pentru a se ascunde de mafioţii din Italia. El acolo lucrează cu nişte mafioţi, cu un mafiot de 92 de ani care are miliarde, care îi dădea nu ştiu câţi bani pe mână, te duceai cu el făceai ce voiai în Italia, nu plăteai nimic. Ştiu asta pentru că omul care mi-a pierdut mie 100.000 e tovarăş bun cu el şi mi-a spus toate astea„, a declarat Gigi Becali.

Europarlamentarul a precizat că a fost şi el contactat ce Cristian Sima pentru a investi la bursă, dar l-a refuzat, ulterior pentru Cristian Sima intervenind pe lângă el fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu.

Şi eu am pierdut 100.000 la jocul ăsta. Dar nu i-am dat lui. I-am dat unuia care era prieten cu el şi mi-a spus că omul nu e escroc, dar că devenise bolnav de acest joc, de a cumpăra şi a vinde acţiuni„, a povestit Gigi Becali.

El a fugit din România că-i e frică de italieni şi de elveţieni, nu de Dăianu sau de nu ştiu cine. El a luat 2 milioane şi de la Banca Italo-Romena. I-au dat 2 milioane credit să lucreze fără acoperire şi i-a pârlit şi pe ăia. El nici nu juca pe firma lui din România, el juca pe un cont deschis la o bancă de aici, dar ordinul îl dădea printr-o societate din Insulele Virgine„, a mai spus Becali, care a precizat că are toate aceste date de la Cătălin Todiriţă, zis „Baronul”, cu care este bun prieten şi care, la rândul lui, este un apropiat al lui Cristian Sima: „Baronul fost cu Sima peste tot, în Italia, Elveţia şi ştie tot ce a făcut. În ultimul timp o luase razna, juca foarte mult, a pierdut de ordinul a 60-70 de milioane de euro”

Gigi Becali a povestit că a fost contactat şi el de Cristian Sima şi că pentru el a intervenit chiar şi fostul ministru de finanţe Sebasitam Vlădesc: „Eu am pierdut 100.000 într-o oră şi am zis „băi Baroane, la revedere”. M-a sunat şi Sima. I-am zis: «Escrocule, n-am nevoie, eu banii mi-i investesc singur». Mă mai suna din când în când, mai punea oameni, mai venea Vlădescu la mine la palat că să lucrez cu Sima. Dar i-am spus: «Eu în tine am încredere, că ai fost ministru, dar răspunzi tu pentru el? Dacă tu răspunzi, că pe tine am de unde să te iau…», şi zice «Nu, domnule, dacă vrei să lucrezi cu el. De ce să răspund eu?»„.

Cristian Sima a declarat, vineri seara, că se află la Reykjavik. Brokerul a precizat că motivul pentru care a plecat din ţară este frica de faptul că unii clienţi s-ar putea răzbuna pentru anumite sume de bani pe care acesta le-ar fi pierdut. Printre păgubiţi se numără rostul ministru al Finanţelor Daniel Dăianu, dar şi Irina Schrotter, Robert Turcescu şi Marie Rose Mociorniţă.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!