Gigi Becali, DĂRÂMAT la aflarea veştii că nu se va putea opera. Vezi PRIMA sa reacţie

Gigi Becali nu a primit acceptul judecătorilor de a părăsi Penitenciarul Poarta Albă pentru a se opera de hernia de disc cervicală cu care a fost diagnosticat. Pentru omul de afaceri decizia judecătoarei Iulia Cezara Suciu, pe care a aşteptat-o în faţa televizorului, a picat ca un trăsnet.
Romania TV
20 feb. 2014, 13:38
Gigi Becali, DĂRÂMAT la aflarea veştii că nu se va putea opera. Vezi PRIMA sa reacţie

GIGI BECALI a rămas mut în faţa televizorului la aflarea veştii că nu i s-a aprobat cererea de întrerupere a pedepsei şi singura sa reacţie a fost să spună că i se doreşte moartea, informează România TV.

Diagnosticat cu hernie de disc cervicală, Gigi Becali spera să poată ieşi din închisoare pentru a se putea opera într-o clinică din Germania, însă Tribunalul Constanţa a respins solicitarea ca nefondată.

Jale mare în Pipera

Rudele lui Gigi Becali îl aşteptau pe finanţatorul Stelei să se întoarcă acasă. Verii şi prietenii omului de afaceri se pregătiseră să meargă să îl ia pe afacerist de la penitenciar, însă decizia judecătorilor le-a spulberat speranţele. Ei mai pot acum doar să aştepte o decizie favorabilă la contestanţia depusă de avocaţi imediat după anunţarea deciziei judecătorului şi care va fi analizată de Curtea de Apel Constanţa.

Luna trecută, judecătorii i-au cerut lui Becali să prezinte un certificat medico-legal pentru a stabili care este gravitatea problemelor de sănătate pe care le are şi dacă ele pot fi tratate în sistemul penitenciar sau în sistemul public de sănătate.

GIGI BECALI suferă de mai multe boli grave. RAPORTUL MEDICO-LEGAL – EXCLUSIV

Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

Avocata Maria Vasii apreciază că se impune ca clientului său să i se permită efectuarea tratamentului de specialitate, fără pază, într-o clinică din România sau din străinătate, în condiţiile în care acesta este încarcerat în regim deschis.

Expertiza făcută de Serviciul de Medicină Legală (SML) Constanţa a arătat că Gigi Becali trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale, altfel viaţa îi va fi pusă în pericol, acesta dorind să se opereze la o clinică din Viena, a declarat pentru România TV avocatul Daniel Ionaşcu.

GIGI BECALI a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale şi a declarat că vrea să se opereze în străinătate, motivând că nu vrea să fie măcelărit şi să paralizeze în puşcărie.

Citeşte şi Demnitar apropiat lui Băsescu: Gigi Becali NU va fi graţiat pentru că umblă cu Biblia în mână.

GIGI BECALI, cereri după cereri din decembrie

În 30 decembrie 2013, Gigi Becali a formulat o cerere întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană, care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării.

La ultimul termen, din 29 ianuarie, Gigi Becali a venit la instanţă cu guler cervical şi a susţiut că nu mai poate suporta durerile, medicamentele fiind fără efect.

GIGI BECALI, condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Complot Iranian Vizat Asasinarea Lui Trump: Secret Service sub Critici După Atacul Recent
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'