EXCLUSIV Gigi Becali, după extrădarea Elenei Udrea: „Statule, dă-i drumu’ la femeie să-şi vadă copilul cinci zile. Dă-i 25 de zile într-un an”

Gigi Becali a explicat, într-o intervenţie la România TV, ce se va întâmpla cu Elena Udrea după extrădarea în România.
Alina Andrei
16 iun. 2022, 17:37
EXCLUSIV Gigi Becali, după extrădarea Elenei Udrea:

Elena Udrea a fost extrădată în România, iar Gigi Becali a comentat în exclusivitate la România TV cazul fostului ministru. Predarea fostului ministru s-a făcut la Vama Ruse. De acolo Elena Udrea a fost dusă direct la Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou unde va ispăşi pedeapsa de 6 ani în dosarul Gala Bute.

Gigi Becali a explicat, într-o intervenţie la România TV, ce se va întâmpla cu Elena Udrea după aducerea ei în ţară. Potrivit omului de afaceri, Elena Udrea ar trebui să beneficieze de condiţii speciale în puşcărie, să fie tratată ca „persoană vulnerabilă”.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost extrădată în România pentru a ispăşi pedeapsa de 6 ani de închisoare. A fost adusă cu cătuşe şi predată în vama Giurgiu

„Dacă s-a decis extrădarea nu avea de ce să mai facă puşcărie în Bulgaria. (…) Atunci mai bine vin în România unde se vorbeşte româneşte, oricum e respectată Elena Udrea, în puşcărie o să i se facă condiţii. Trebuie să-i facă condiţii pentru „o persoană vulnerabilă”, aşa cum au stat toţi oamenii politici în puşcărie.

Ea la ora asta are regim închis. Numai că ea a executat o parte din pedeapsă. La o cincime din pedeapsă, în cazul ei un an şi două, ea trebuie să ia regim semi-deschis. Când îi dă regim semideschis, trebuie să-i dea drumul acasă 25 de zile. Dacă vrem să respectăm legea… să nu mai plece lumea în străinătate. Bun, este condamnată Elena Udrea, respectă şi tu stat legea. Dă-i drumu’ la femeie să-şi vadă copilul cinci zile. Dă-i 25 de zile într-un an. Nu e normal aşa?”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi: Elena Udrea, aşteptată cu covorul roşu şi şoşoni „Fug Vuitton” la penitenciarul Târgşor

Becali a spus că Elena Udrea nu va avea voie cu bijuterii în puşcărie, dar la Târgşor fostul ministru va benefici de condiţii mai bune.

„Pai ce mie nu a vrut să îmi ia verigheta, că nu ai voie cu podoabe în pușcărie. Şi le-am spus: „Tăiaţi mă degetul, că eu nu o dau jos”. Eu cred ca Udrea va avea niște condiții speciale, nu vor fi atat de stricti. Eu am fost la Târgșor, acolo este şi un coafor de lux, unde se coafeaza, sunt multe camere şi spațiile mici. Elena Udrea va avea un lăcaș special, penitenciarul are o curte mare, în centru este o biserică. Nu cred că se va comporta cu un fost ministru ca orice infractoare”, a mai spus Gigi Becali.

Întrebat de ce Elena Udrea a avut o soartă diferită de ce a lui Sorin Oprescu, Gigi Becali a răspuns: „Pai stai putin, tu pui Grecia cu Bulgaria. In Grecia am fost eu cand mi-a făcut dosarul, m-am dus la un avocat, i-am dat 3.000 euro şi mi-a spus „Domnule Becali, dacă cumperi o casă aici, noi nu ţinem cont de hotărârea din România, la noi nu merge să faci pușcărie dacă ţi-a furat mașina şi să faci puşcărie tot tu. La noi nu merge că ai fost condamat şi ai negociat ca dai prima şi faci pușcărie. Noi ne rejudecam, vedem ca este o aberație şi nu ne interesează de hotărârea din România”. Atunci ei ce fac, îl ţin pe asta pe acolo (Sorin Oprescu n.red.) îi scade din pușcărie. Elena Udrea, dacă se ducea în Grecia, stătea acolo să zicem peste doui ani, a mai stat un an aici, trei ani si gata puşcăria”.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'