EXCLUSIV Gigi Becali: „Elena Udrea plăteşte din cauza lui Băsescu. Eu îi dădeam femeii să facă o treime din cât face un bărbat puşcărie. Da’ dacă femeile vor să fie egale cu bărbaţii?”

Gigi Becali este de părere că Elena Udrea face puşcărie din pricina lui Băsescu. Latifundiarul din Pipera spune că i se pare ingrată situaţia în care se află Elena Udrea, cu atât mai mult cu cât are un copil care va creşte fără mamă.
Oana Anghel
25 apr. 2022, 13:36
EXCLUSIV Gigi Becali:

Într-un interviu de colecţie realizat în Duminica Paştelui, Gigi Becali a dezvăluit, la România TV, părerea lui despre condamnarea Elenei Udrea. Consideră că nu a făcut nimic de capul ei, ci că a fost împinsă de la spate de Băsescu. Afaceristul crede, totodată, că femeile n-ar trebui să ispăşească pedepse egale cu bărbaţii. Cât despre Băsescu, latifundiarul din Pipera spune că nu-i mai poartă pică, deşi în mandatul lui a făcut închisoare şi a ratat cele mai frumoase momente din familie.

Becali nu-i mai poartă pică lui Băsescu pentru că nu l-a graţiat

Reamintim că Becali a fost condamnat, în 2013, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, care avea ca obiect un schimb de terenuri cu MApN. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Afaceristul este supărat pe Băsescu pentru că nu i-a aprobat graţierea.

Dacă-l văd pe Băsescu, îl iau în brațe și-l îmbrățișez, nu am dușmănie și nu-i țin pică, numai că am așa o dorință de parcă aș vrea să i se întâmple răul şi nu pot să mă controlez. Și am zis la duhovnic. Și mi-a zis duhovnicul care știe: Domnu’ Gigi, ți-a rănit dragostea. Ce frumos mi-a zis: ți-a rănit dragostea. În puşcărie plângeam. Din cauza lui plângeam.

Citeste si Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când …

A apărut la televizor cum mi-a rănit dragostea? Prima fată 18 ani eu în pușcărie, a doua fată, majorat, eu în pușcărie din cauza lui. Doamne, iartă-mă. Dumnezeu nu te lasă şi a văzut suferința mea și a zis vor plăti. Și acuma plătește. Nu vreau, dar plătește.

S-a dus mama la pușcărie şi a batjocorit-o pe mama. A chemat-o pe mama… consilierii lui a zis să facă cerere. A făcut mama cerere, i-au zis să mai vină încă odată că nu a a văzut-o pe cameră, adică miștocăreală.

Mi-aduc aminte și eu din pușcărie când plângeam. Nu că plângeam de suferință, plângeam de dragoste, dragostea îmi dădea lacrimi. Suferința era dragostea rănită. Că fetele mele la 18 ani amândouă eu n-am fost lângă ele”, îşi aminteşte, cu tristeţe, Becali.

Gigi Becali crede că Elena Udrea plăteşte pentru Băsescu: „A fost încurajată de el”

Referitor la condamnarea Elenei Udrea, Becali crede că este nedreaptă. Fostul ministru al Turismului a primit 6 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute. Becali este de părere că Udrea a fost încurajată de Băsescu să comitp infracţiunile pentru care a primit condamnare.

Elena Udrea plătește din cauza lui. Șase ani. Să-i dai șase ani la o femeie să facă pușcărie șase ani. Şi mie, și familiei mele ne pare rău de ea. Și nevastă-mea zice: Băi, Gigi, femeie cu copil, șase ani de pușcărie să faci. Nu face o femeie asta. Făcea Elena Udrea dacă n-avea de la el încurajare? Nu făcea. Femeia e fire slabă, nu face așa ceva dacă nu o încurajează un bărbat.

Dacă de exemplu are noroc să rămână în Bulgaria, beneficiază de două grațieri. Se dă grațiere în Bulgaria (țara de deținere) – beneficiezi, se dă în România – beneficiezi că ești româncă, aici a fost condamnată. Sau să scadă cum s-a scăzut în Italia trei ani sau cum i-a scăzut lui Săvulescu din cinci ani a rămas cu doi. Că aia e la Săvulescu, a beneficiat. A scăzut trei ani, s-a dat grațiere, s-a scăzut în Italia. Mai rămâi cu doi. Doi poți să-i faci și cu suspendare.

Și la Udrea la fel. Din șase ani îi dă trei-patru de grațiere, rămâne cu trei. A făcut vreo opt luni cât a făcut… dacă are noroc. Mi-e milă de ea, mai ales că are și copil. Cum să crească copilul ăla fără mamă acuma ani de zile… voi vreți să fiți egale cu bărbații. Păi eu nu o făceam egală. Eu dădeam femeia să facă o treime din pușcărie. Nouă pentru bărbat, pentru femei trei, dar voi vreți să fiți egale cu noi și atunci vă dau pedepse la fel ca nouă.

Citeste si Elena Udrea vorbeşte zilnic la telefon cu fiica sa şi cu logodnicul din arestul din Bulgaria

Dar eu normal la femei nu dădeam pușcărie ca la bărbat. Păi femeia e femeie, fire slabă cum să facă ea pușcărie șase ani? Pe mine m-a ajutat Dumnezeu, am făcut din trei ani jumate – un an și zece luni și încă mai am amintiri urâte, dar să faci șase ani? Rămâi cu sechele, și trupește, și mental. Mai ales la noi în România că la noi sunt animale.

Normal, pe legea europeană, trebuie să dea după o lună de zile de pușcărie o zi în libertate, după trei luni de zile încă două zile, adică 30 de zile, sau de exemplu 15 zile la regim închis. Ce înseamnă: O zi pe lună nu? Dă-mi o zi pe lună că-s ale mele. Și te duci și stai cu nevasta ta. Așa nu mai stai cu nevasta. Trei ani nu vii acasă, ești ca un animal, când vii acasă ce să-ți mai trebuiască femeie, că tu ești deja animal„, a explicat Gigi Becali în emisiunea moderată de Cristina Şincai la România TV.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'