Gigi Becali, în vizită pe șantierul bisericii pe care o ridică în Pipera: ”Va fi cea mai frumoasă biserică din lume”. Constructorii au montat turla aurită a bisericii

Gigi Becali (65 de ani) ridică o biserică în zona Pipera. Zilele trecute, latifundiarul din Pipera, care se implică activ la finalizarea construcției, a mers în vizită la șantier să vadă cum decurg lucrările. Marți a fost o zi importantă. Constructorii au montat marți turla aurită a bisericii.
Filip Stan
26 mart. 2024, 15:05
Gigi Becali, în vizită pe șantierul bisericii pe care o ridică în Pipera: ”Va fi cea mai frumoasă biserică din lume”. Constructorii au montat turla aurită a bisericii

Gigi Becali este la un pas să își termine biserica pe care o construieste la intrare în Pipera. Proiectul îi aparține în totalitate lui Gigi Becali, el ocupându-se de altar, icoane, tot ce înseamnă decor. Multimilionarul a ales până și clopotele.

Marți, constructorii au montat marți turla aurită a bisericii.

”Este o biserică pe care al făgăduit-o Domnului în 2007, când am bătut Galatasaray. Eram în postul sfintei Fecioare Maria și am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum voi face o biserică acolo pe colț. Am primit pe terenul asta de aici 6 milioane de euro și mulți au zis ”Lasă, că faci în altă parte!”. Făguința mea este acum împlinită după 17 ani. Acum slavă Domnului că a pus asta (turla n.red.). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume. Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumusețe … Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5 – 6 milioane de euro.”, a afirmat Gigi Becali la Romania TV.

Pe lângă biserică, în curte va funcționa și o clinică, care va deservi bisericii. ”Vor fi niște aparate, CT, și probabil jos o farmacie. Vreau să cumpăr și (un lanț de farmacii n.red.) ca să nu mai vândă ei … face medicamentul 100 lei, ei vinde cu 500 lei”, a mai spus Becali.

Zilele trecute, patronul FCSB-ului a mers în inspecție la șantier. Îmbrăcat cu haine negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe șapcă, Gigi Becali a arătat, încă o dată dacă mai era nevoie, că e top în materie de organizare.

Citește și: Dumitru Dragomir dezvăluie cât a plătit pentru un loc de veci în cel mai select cimitir din România: „Cât pe un apartament. Mai scump decât pământul lui Gigi Becali”

A coborât din Rolls-ul de 500.000 de euro pe care l-a avariat în anul 2023 și s-a întreținut cu angajații resposabili să ridice catedrala care va fi unică în România.

Ulterior, muncitorii au fost băgați într-o scurtă ședință de afacerist, acesta explicându-le cum trebuie să-și facă treaba, scrie Cancan.

Potrivit lui Dumitru Dragomir, patronul FCSB-ului ar fi ridicat, în ultimii ani, în jur de zece lăcașuri de cult.

“Gigi e multi miliardar. Părerea mea e că are acum pământ de un miliard. Ce spun acum sunt foarte stăpân pe mine. Gigi Becali a dat peste 300 de milioane la biserici, la preoți, la maici. În prezența mea!

A fost subiect de studiu pentru mine. Avea teancul așa de euro și coborau la palat. Jucam table cu el. E norocos și la alea. Venea câte un preot. 2000, îi dădea 2000. Cobora altul. A ținut 30-40 de preoți bolnavi în palat. Îi ținea în palat la el în camere deasupra biroului lui.

Gigi Becali cred că are peste zece biserici făcute. Câtă lume a ajutat, câți oameni bolnavi…”, declara, recent, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF.

Citește și: Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera. Cu ce și-a asortat hainele cu tentă religioasă

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zodii aflate în impas. E un moment bun de reflecție în viața lor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Stromboli și Etna erupe simultan în Italia, cauzând închiderea aeroportului din Catania
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!