Gigi Becali, ipoteză halucinantă, după accidentul în care a fost implicat: ”A vrut să mă omoare! Nu l-a lăsat Hristos!”

Se pare că Gigi Becali a dat încă o lovitură după accidentul auto în care a fost implicat. Latifundiarul din Pipera se alege cu bani de la asigurare, cu mașina reparată, dar și cu daune de sute de mii de euro!
Filip Stan
27 dec. 2023, 08:46
Gigi Becali, ipoteză halucinantă, după accidentul în care a fost implicat: ”A vrut să mă omoare! Nu l-a lăsat Hristos!”
Gigi Becali, scandal uriaş înainte de Crăciun. Ginerele şi fata lui au de suferit: "Hal de oameni! I-am dat în judecată!"

Gigi Becali a fost în pericol după un accident în luna noiembrie, care i-a avariat Rolls-Royce-ul evaluat la peste jumătatea de milion de euro.

Patronul FCSB a dezvăluit de Crăciun cum s-a finalizat ancheta poliției și suma uriașă pe care o va încasa.

Citește și VIDEO Gigi Becali, show ca pe vremuri la cununia lui Ianis Hagi. Patronul FCSB s-a dezlănțuit pe ringul de dans

Gigi Becali a continuat tradiția și a intrat din nou în direct la România TV de Crăciun, unde a făcut noi dezvăluiri despre accidentul în care a fost implicat.

„Ştia vrăjmaşul că urmează să fac emisiunea asta, mă pregăteam de mult s-o fac şi ce a zis vrăjmaşul: Becali, o să te omor. A vrut să mă omoare și Hristos a zis: ”Nu-l omori că-l protejez Eu”. Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare. Păi cum să-ţi iasă maşină, depăşeşti tu şi unul să intre în tine?”, a spus patronul FCSB-ului.

”Nu dracii l-au pus pe el?”

Cel care se face vinovat de producerea accidentului nu a fost găsit nici până acum.

„Şi nu l-au găsit că nu au avut camere în zonă. Era o cameră acolo la o firmă care bătea doar pe 30 de metri, nu a prins tot. Eu spun aşa: depăşeşti şi deodată unul din lateral intră în tine. Nu dracii l-au pus pe el?”, a continuat Becali.

„De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina. Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Citește și EXCLUSIV – Gigi Becali, sfătuit de finul Cristi Borcea să-și facă operație estetică: ”Mi-a spus si mie, ba nasule te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă esti nebun. Ma fac de ras la batrânețe? Vreau sa mor cu demnitate”

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi. Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Printre altele, Gigi Becali a vorbit despre creștinism și viața călugărească. Omul de afaceri spune că sfârșitul este aproape și că Dumnezeu ținea lumea pentru rugăciunile ortodoxiei.

„Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul! Ce să facem? Ortodoxia, așa cât este, mică, ne ajută. Călugării iau lumină de la îngeri. Iar viața călugărească este lumina lumii.

Lumea, fără viața monahală a călugărilor ortodocși, s-a închis. Salvarea lumii de aici vine, ei se roagă pentru toată lumea, pentru păgâni, pentru musulmani, pentru toată lumea. Dumnezeu ține lumea pentru rugăciunile ortodoxiei”, a spus Gigi Becali la România TV.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să ai acordul vecinilor. Au început deja controalele
Capital.ro
Legea te obligă. Kitul obligatoriu care nu trebuie să lipsească din mașină
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
O nouă lovitură pentru românii cu credite! Ce se va întâmpla cu IRCC în următoarele luni?
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Începe Bacalaureatul. Subiectele la Limba și literatura română
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Românii care stau la casă trebuie să plătească. Îi costă zeci de mii de lei, plus taxă anuală
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Bazele militare americane din Europa în stare de alertă sporită, din cauza amenințărilor teroriste
MediaFlux
ANALIZE GRATUITE pentru ROMÂNI de la 1 IULIE! Cea mai bună VESTE de AZI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?