Gigi Becali le-a declarat război celor care vor participa la marșul „Bucharest Pride 2023”. Latifundiarul din Pipera va sfinți Calea Victoriei. ”Lasă draci pe acolo, mor oamenii după aia!”

Gigi Becali le-a declarat război celor care vor participa sâmbătă, 29 iulie, la marșul „Bucharest Pride 2023”, care va avea loc pe Calea Victoriei. Latifundiarul din Pipera a anunțat că duminică va merge împreună cu un sobor de preoți pe traseul maifestanților pentru a-l sfinți.
Romania TV
29 iul. 2023, 16:25
Gigi Becali le-a declarat război celor care vor participa la marșul „Bucharest Pride 2023”. Latifundiarul din Pipera va sfinți Calea Victoriei. ”Lasă draci pe acolo, mor oamenii după aia!”
Gigi Becali le-a declarat război celor care vor participa la marșul „Bucharest Pride 2023”.

Gigi Becali le-a declarat război celor care vor participa la marșul „Bucharest Pride 2023”. Gigi Becali a subliniat că prin această acțiune vrea să scoată „dracii” de pe artera pe care vor trece minoritățile sexuale și susținătorii lor, deoarece se teme că vor avea loc accidente rutiere.

Citește și Ofertă uriaşă primită de Gigi Becali pentru a-şi vinde Palatul: „Pleci când vrei, stai cât vrei în el”. Cum a răspuns patronul lui FCSB

Gigi Becali le-a declarat război celor care vor participa la marșul „Bucharest Pride 2023”

„Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri. De exemplu, pe Calea Victoriei, mâine, la ora 6.00, o să fie o lucrare de sfinţire a locului, de curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea TV.

Finanțatorul FCSB a ținut să precizeze faptul că nu este deranjat că persoanele LGBT doresc să se căsătorească, prin parteneriat civil, însă nu este de acord cu adopţia sau căsătoria lor în biserică.

„Niciodată adopţie şi niciodată căsătorie în biserică. (…) Duhurile rele, dracii rămân în urma lor pe Calea Victoriei şi fac oamenii accident cu maşina mâine, poimâine, peste o săptămână. Eu nu am treabă cu ei. Acum sunt mai liberal, înainte eram radical. Acum m-am gândit: stai că oamenii nu au nicio vină, eu nu mai dau vina pe om, eu dau vina pe păcat, pe drac, care îl pune pe om să facă păcat. (…) Ce pot să fac eu? Merg pe Calea Victoriei şi sfinţesc cu agheasmă, că mai rămân draci pe acolo, pe o trecere de pietoni, pe o scară de bloc. (…) Mâine, la ora şase, cu preoţi”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Sâmbătă, Asociaţia ACCEPT organizează marşul Bucharest Pride 2023, eveniment al comunităţii LGBTQIA+, care va începe de la ora 18:00, de pe Calea Victoriei, de la intersecţia cu Strada Gheorghe Manu şi trotuarele adiacente, pe traseul Calea Victoriei, Pod Naţiunile Unite, Bulevardul Naţiunile Unite până la Parcul Izvor, unde se va încheia la ora 22,00.

„An de an, comunitatea LGBTQIA+ din România iese în stradă pentru a-şi celebra identitatea, pentru a-şi face vocea auzită şi pentru a-şi revendica dreptul la o viaţă demnă. Anul acesta, persoanele queer sunt invitate să se alăture marşului însoţite de oamenii pe care-i iubesc, pentru a arăta lumii întregi frumuseţea diversităţii familiilor. Se anticipează că în 2023 va fi depăşit recordul de participanţi înregistrat la ediţia anterioară, când peste 15.000 de persoane au răspuns pozitiv invitaţiei de a se alătura marşului diversităţii”, au transmis reprezentanții Asociaţiei ACCEPT, într-un comunicat.

În semn de protest față de acest marș,  Organizaţia Noua Dreaptă a organizat o contramanifestaţie, un „marş pentru normalitate”, „pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”.

Acesta s-a desfășurat de la ora 13,00 din Piaţa Victoriei, pe traseul Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Patriarhia Română.

”Manifestarea, care a ajuns la cea de-a 19-a ediţie, este autorizată de Primăria Capitalei şi este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei”, a precizat Asociația Noua Dreaptă, într-un comunicat de presă.

Reprezentanții Asociației Noua Dreaptă susțin că „Marşul pentru normalitate” exprimă protestul românilor care susţin valorile familiei tradiţionale şi consideră că manifestarea „Bucharest Pride” are un caracter obscen şi provocator care promovează în fiecare an ideea legalizării parteneriatelor, căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale.

Citește și Gigi Becali, reacție după ce David Popovici a ratat podiumul și la 100 metri liber: „Ce, este mașină? Și mașina, dacă e Mercedes și concurează cu Dacia, poate face o pană și o învinge Dacia”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!