Gigi Becali: „Mihai Teja va pleca, e clar, nu şi-a îndeplinit obiectivul”

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, și a câștigat al doilea titlu consecutiv în Liga 1 Betano, iar Mihai Teja pleacă de la FCSB la finalul sezonului 2018 – 2019. Gigi Becali i-a transmis antrenorului că își dorește titlul în momentul în care l-a instalat pe postul de principal la vicecampioana României, dar acesta nu și-a îndeplinit obiectivul.
Filip Stan
13 mai 2019, 08:39
Gigi Becali:

Becali a vorbit pentru FANATIK.RO despre viitorul lui Mihai Teja, iar latifundiarul din Pipera a dezvăluit că antrenorul va pleca de la formația roș-albastră, toate acestea deoarece nu a îndeplinit obiectivul de a câștiga titlul în sezonul 2018 – 2019.

Gigi Becali aruncă bomba: „Teja, DAT AFARĂ!” Marius Şumudică e favorit să devină antrenor la FCSB

“Mihai Teja va pleca de la FCSB. Lucrurile sunt clare. Nu a luat titlul. Ăsta a fost obiectivul. Vă spun sincer că deocamdată nu știu cine vine antrenor. Trebuie să căutăm. Nu am negociat nimic cu Marius Șumudică”, a spus Gigi Becali.

După ce FCSB a câștigat meciul cu Sepsi OSK, scor 5-1, Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că va renunța la serviciile lui Mihai Teja dacă gruparea roș-albastră va pierde titlul în fața CFR-ului. Soarta antrenorului a fost decisă după ce FCSB a ratat titlul pentru al patrulea an la rând.

„Dacă ia titlul, mai poți să îl dai afară? Dacă nu îl ia, nu v-am spus de la început? Am spus așa ca să îl lăsați în pace. Lăsați-l în pace, mai are o etapă. Dacă CFR face egal cu Craiova, vă dau răspunsul. Am spus că rămâne în ultimele săptămâni ca să îl lase presa în pace”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, înainte ca CFR Cluj să o învingă pe Universitatea Craiova.

Palmares: Mihai Teja are 8 victorii, 5 remize și o înfrângere la FCSB

În vârstă de 40 de ani, Mihai Teja a fost numit antrenor principal la FCSB pe 27 decembrie 2018, după ce Gigi Becali a decis să îi rezilieze contractul lui Nicolae Dică. Antrenorul care în trecut a pregătit echipe precum Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, U Cluj, Dinamo București și România U21 a stat pe banca roș-albaștrilor în 14 meciuri, perioadă în care echipa a bifat 8 victorii, 5 remize și o înfrângere.

FCSB mai are de jucat un singur meci în sezonul 2018 – 2019, duminică, 19 mai, pe Arena Națională, cu CFR Cluj. Partida este una fără miză, toate acestea deoarece ardelenii au primit deja titlul de campioană în Liga 1 Betano. Înaintea meciului direct, ardelenii au 50 de puncte, după 7 victorii și 2 remize, iar FCSB are 45 de puncte.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!