Gigi Becali rupe din nou topurile cu o afacere de zeci de milioane de euro. Dumitru Dragomir l-a dat de gol

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, l-a dat de gol pe Gigi Becali. Latifundarul din Pipera se pregătește de o nouă afacere, care ar urma să îi aducă milioane.
Alina Costache
29 oct. 2023, 13:58
Gigi Becali rupe din nou topurile cu o afacere de zeci de milioane de euro. Dumitru Dragomir l-a dat de gol
Gigi Becali rupe din nou topurile cu o afacere! Dumitru Dragomir a dat din casă care este noua ocupația Latifundarului din Pipera

Gigi Becali face bani cu carul și nu din fotbal! Latifundiarul din Pipera a luat hotărârea de a renunța la vânzarea terenurilor. Acum, acesta vrea să devină el însuși dezvoltator imobiliar.

Citește și: Gigi Becali, anunţul care îl bulversează total pe Dănuţ Lupu. Veste teribilă pentru fostul fotbalist aflat după gratii

A decis să inițieze proiecte masive de construcții de blocuri în zona respectivă și să le scoată la vânzare. Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, dezvăluie o discuție surprinzătoare pe care a avut-o cu finanțatorul echipei FCSB, conform informațiilor oferite de fanatik.ro.

„Sună telefonul, ieri pe la 12:30. Nu m-am dus să răspund. Telefonul era în sufragerie, peste vreo 10 minute cobor, când mă uit mi s-a părut un număr ciudat. Sunt eu, n-am știut cine e. Și el începe să râdă, e inconfundabil. Și zic, ce băi, nu mai ai numărul ăla de telefon? Vezi să nu-l dai la nimeni, promit. Ăsta, dacă ai ceva să mă suni.

Am început să vorbim despre minunea asta (n.r. proiect imobiliar), chiar mai voiam să iau în fața blocurilor să mai iau 5000 metri să mai fac eu pe malul lacului. Îi zic băi Gigi vin până la tine să-mi dai și mie 5000 de metri în fața blocului. Și spune: nu-ți dau măi Mitică. Cum nu mai dai? Păi nu mai vând.

Cum? Păi m-am deșteptat târziu că mi-a spus Alexandra că ia 10 milioane de un teren pentru un an întârziere, m-am gândit de ce să nu construiesc eu acum. Are cea mai mare firmă de construcții din țară. Nu-ți mai dau nici cu 500. Cu nimic. Construiesc eu acum acolo. Unde a făcut el bulevardul ăla. Nici cu 1000 nu-ți mai vând. S-a deșteptat fără să vrea, cred. A făcut un bulevard”, a povestit, Dragomir, conform sursei citate.

Gigi Becali este in mod constant în lumina reflectoarelor. De curând, acesta a anunțat că vrea să facă o cerere prin intermedeiul căreia să solicite ca Dănuţ Lupu, condamnat la şapte luni şi 10 zile de închisoare, să fie lăsat să lucreze la academia celor de la FCSB pe perioada detenției.

„Mă voi ține de cuvânt, dar eu trebuie să fac totul conform legii. Nu am făcut până acum nicio hârtie, dar o voi face. Și o să vă explic de ce nu am făcut. În primul rând, trebuie să treacă peste perioada de carantină de 21 de zile, iar apoi trebuie să vadă la ce penitenciar îl mută. Mi se pare că el este acum la Rahova, nu știu exact unde este.

Cel mai împortant lucru pentru demersul meu este, însă, ca el să primească ordinul de a executa pedeapsa în regim deschis. Dacă nu primește ordinul ăsta eu nu îl pot scoate de acolo. Dacă primește ordinul executării în regim deschis, apoi el trebuie să facă cerere de a ieși la muncă. Și atunci intervin eu și voi lua legătura cu avocații lui Dănuț Lupu. Voi afla la ce penitenciar este mutat și voi solicita să vină la mine la bază.

Mă voi folosi de experienta lui de fost fotbalist și ii voi cere ajutorul aici la mine la bază. Ii voi pune la dispoziție și mașină, totul. Dar, hai să facem totul pas cu pas. Trebuie respectată legea și sunt niște pași de urmat”, a declaart Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și: Rareş Bogdan, scos din sărite de vecinul Gigi Becali. „Bă, mută oile, că sunt spre dormitorul meu!”

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Cele 3 zodii care își pot schimba destinul în august 2024. E șansa vieții lor
Capital.ro
Suspendarea definitivă a permisului auto. Șoferii care nu pot fi iertați de lege. Pieton pe viață
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Amănunte bizare despre atacatorul lui Trump. Ce avea în telefon
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
'Cumetriile' din Antenă! Bordea i-a luat iubita lui Cazacu 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Asociația de proprietari decide. Lege pentru proprietarii de apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Statele membre UE trebuie să prezinte câte doi candidați pentru posturile de comisari europeni
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'