Gigi Becali şochează cerând blat la SLOVACIA-ROMÂNIA de la Euro 2024: „Ce contează? Interesul e interes”

Gigi Becali, finanțatorul campioanei României, vrea ca naționala lui Edi Iordănescu să facă blat cu Slovacia! Latifundiarul din Pipera a mărturisit cum ar fi procedat el în această situație dacă era jucător.
Filip Stan
25 iun. 2024, 21:01
Gigi Becali şochează cerând blat la SLOVACIA-ROMÂNIA de la Euro 2024:
Gigi Becali, un nou derapaj sexist în direct la TV. "Cum să vină femeia peste bărbat? Ştie ea la ce mă refer"

Gigi Becali cere ca naționala să facă blat în meciul România.  Naționala României urmează să dispute meciul cu Slovacia, duel ce va avea loc miercuri, 26 iunie, începând de la ora 19:00, în ultima rundă a grupei E de la turneul final din Germania.

Presa internațională a speculat că partida în cauză ar putea fi „aranjată”, asta dat fiind faptul că o remiză între cele două selecționate ar face ca ambele echipe să ajungă în optimile de finală ale turneului din Germania.

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: „Scandal imens, e alertă de blat!”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit despre scenariul unui blat la meciul România – Slovacia, latifundiarul din Pipera afirmând că ar fi „normal” ca cele două echipe să pună la cale un astfel de aranjament.

Mai apoi, finanțatorul campioanei României a recunoscut că dacă el ar fi fost în această situație, și-ar fi urmărit interesul și ar fi recurs la o astfel de tactică. În plus, Gigi Becali a admis că asemenea practici au fost îmbrățișate chiar și de către marile echipe de fotbal ale lumii.

„Păi ce? Orice om își urmărește interesul. Normal că mergi pe blat. Poți să mergi, dar știi că și adversarul face același lucru? Se poate da un ton așa.

Ce contează? Interesul e interes. Dar nu cred că se joacă. Nu pot să comentez ceva ce nu știu. Eu știu că dacă am un interes îl urmăresc. Sunt echipe de 100 de ori mai mari ca noi și au făcut lucrul ăsta. Dar nu l-au făcut de la început, l-au făcut după pauză.

Din mișcările, din pasele pe care le dau se vede că gata, e bine așa. O mai dă de la 40 de metri în tribune, ăia când văd așa fac și ei la fel. Nu le convenea nici lor. Dacă unul atacă și vede echipa adversă «ia uite, ăștia vor să ne dea gol»”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Programul din grupa României la EURO 2024
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia 0-1
21 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina 1-2
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA 2-0
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart.

Clasamentul Grupei E de la EURO 2024:

1.România – 3 puncte
2.Belgia – 3 puncte
3.Slovacia – 3 puncte
4.Ucraina – 3 puncte.

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: „Scandal imens, e alertă de blat!”

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV. Supercomputerul OPTA a decis favorita meciului România – Slovacia. Potrivit datelor publicate de Opta, România are 42 la sută şanse să căştige meciul, în timp ce adversarea noastră are 32% să iasă victorioasă.

România a avut doar 37 la sută posesie, în primele două meciuri de la Campionatul European, însă chiar și așa a reuști să marcheze trei goluri în meciul cu Ucraina.

România – Slovacia, miercuri, ora 19:00

Dennis Man a fost omul are a reușit cele mai multe faze de creație pentru naționala țării noastre, reușind  să construiască cinci acţiuni încheiate cu şut.

Deși cele două echipe par agale din punct de vedere valoric, supercomputerul OPTA a considerat că egalul are doar doar 26 la sută şanse să se producă.

ROMÂNIA – SLOVACIA EURO 2024 l Florin Niță, portarul cu suflet de aur! Fotbalistul a îngenuncheat și i-a împletit părul fiicei sale, cu mâinile cu care apără poarta echipei naționale

Toate cele patru echipe din Grupa E au câte trei puncte. Un rezultat de egalitate ar califica-o atât pe Slovacia, cât și pe România în optimile de finală.

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: „Scandal imens, e alertă de blat!” » „Amenințare” în Spania înainte de România – Slovacia: „Biscotto”

Celebrul cotidian iberic AS expune ipoteza unui blat, „biscotto” cum numesc italienii un astfel de deznodământ, în partida  dintre România și Slovacia, decisivă pentru ambele în vederea optimilor de finală ale turneului final din Germania.

Partida dintre România și Slovacia va avea loc mâine, de la ora 19:00, disputându-se concomitent cu Ucraina – Belgia.

Presa din Spania: „Ar izbucni un scandal imens”

„Dacă cele două termină la egalitate, se califică braț la braț. Există o amenințare serioasă de «biscotto» în ultima etapă a grupei E, între România și Slovacia. Cu un egal, ambele se califică în optimile de finală, indiferent de ce se întâmplă în celălalt meci din grupă, Belgia – Ucraina”.

Controversa vine în urma calificării și celor mai bune patru echipe clasate pe locurile trei. Victoria Spaniei cu Albaniei întărește posibilitatea ca locul trei din grupa E să meargă mai departe, ținând cont că nici Ungaria (grupa A), nici Croația (grupa B) nu pot egala punctajul echipei de pe trei din grupa E”, au scris cei de la as.

Citește și: PRO TV SLOVACIA – ROMÂNIA EURO 2024. Strategia imbatabilă a lui Iordănescu la naţională, a chemat preotul în cantonament

„În cazul unei remize la Frankfurt, slovacii ar termina pe trei, cu golaveraj 0, suficient pentru a merge în optimile de finală. În cazul unui eșec al uneia dintre ele, tot nu ar fi sigure de eliminare.

SLOVACIA- ROMÂNIA LIVE ONLINE STREAM PRO TV: Dacă celebrul «biscotto» dintre români și slovaci se va materializa, un scandal imens va izbucni, iar criteriul de fair-play din competițiile europene va fi chestionat. Nu ar fi prima partidă suspectă de blat de la un Campionat European, amintindu-ne de Suedia – Danemarca de la Euro 2004”, au completat spaniolii.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Animalul crescut de români, dar care ajunge mai mereu la export. Statul îți dă 100 de euro pe exemplar dacă îl ai în curte. Puțini oameni cunosc schema financiară
Capital.ro
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Statul face concurență băncilor! Ce randament au în 2024 titlurile de stat
Adevarul
EXCLUSIV. Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale: „Nu mai pot fi spectator și să văd cum se duce țara-n cap“
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Dezvăluiri de impact în cazul celor trei tineri români care au murit în Italia. Ce a scos la iveală telefonul Patriziei Cormos, tânăra de 20 de ani prinsă de viitură
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Patru pescari din Sri Lanka au murit după ce au băut un lichid necunoscut găsit pe mare
MediaFlux
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?