GIGI BECALI trebuie operat de URGENŢĂ. Vezi VERDICTUL medicilor LEGIŞTI

Gigi Becali are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală pentru suprimarea herniei de disc cu care a fost diagnosticat. Asta arată raportul medicilor legişti care au verificat documentele medicale şi starea de sănătate a latifundiarului din Pipera, încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă şi care a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei pentru a putea beneficia de tratament adecvat.
Filip Stan
18 feb. 2014, 10:25
GIGI BECALI trebuie operat de URGENŢĂ. Vezi VERDICTUL medicilor LEGIŞTI

Gigi Becali s-a aflat la începutul acestui an în spital, unde medicii l-au supus mai multor investigaţii, pentru a se putea stabili dacă solicitarea sa privind întreruperea pedepsei pe caz de boală este justificată. El a fost consultat atât de medici de la Spitalul Militar din Constanţa, cât şi de cei de la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, iar toate concluziile acestora au ajuns pe mâna unei echipe de medici legişti, al căror cuvânt poate fi hotărâtor în faţa instanţei care va judeca cererea de întrerupere a pedepsei depuse de Gigi Becali.

Citeşte şi Gest DISPERAT făcut de un revoluţionar pentru Becali: Dacă nu este operat la timp poate ajunge în cărucior

Raportul medicilor legişti este unul dur pentru Gigi Becali, dar îl poate ajuta să iasă din închisoare pentru a fi operat.

Documentul stipulează că Gigi Becali trebuie operat de urgenţă din cauza problemelor pe care le are la coloana vertebrală şi că o intervenţie atât de complexă precum cea care se impune în acest caz este imposibil de efectuat într-un penitenciar din România.

Operaţia în cazul Becali nu-l scuteşte, totuşi, de executarea pedepsei în continuare, se mai arată în decizia Comisiei de medici legişti.

Avocat: Gigi Becali poate alege locul în care să fie operat

„George Becali nu poate continua detenţia dacă nu se operează. Chiar dacă este încarcerat, el poate alege locul în care să fie operat. Noile coduri apără mai mult integritatea persoanei”, a spus Daniel Ionaşcu, unul dintre avocaţii finanţatorului FC Steaua.

Avocatul a precizat că Becali ar vrea să se opereze la aceeaşi clinică din Viena la care a fost operat şi preşedintele Traian Băsescu, de hernie de disc, având în vedere „probitatea cadrelor medicale”.

„Potrivit ultimelor discuţii, dumnealui ar vrea să efectueze intervenţia chirurgicală la clinica la care s-a operat şi domnul Traian Băsescu, în Viena. În plus, la această oră nu mai există interdicţie de a părăsi ţara sau localitatea, există control judiciar, motiv pentru care el poate merge în străinătate să se opereze”, a mai spus avocatul.

„Expertiza arată că, indubitabil, George Becali trebuie să se opereze. Nu cred că instanţa va dispune în alt sens decât acela al admiterii cererii noastre. Conform expertizei, se impune operaţia, întrucât el suferă de hernie de disc cervicală”, a mai spus avocatul.

Tribunalul Constanţa va lua miercuri în discuţie cererea lui Gigi Becali de întrerupere a pedepsei din motive medicale. Instanţa a dispus în 11 ianuarie să fie făcută o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa.

„Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România”, a spus Becali în faţa instanţei.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, lovitură DURĂ în instanţă: „O să mă aveţi pe conştiinţă!”

El a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste – venin de albine -, dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

Becali a mai afirmat că a mers şi la o clinică specializată din Germania, iar medicii i-au spus că dacă nu se operează există riscul ca într-o zi să nu se mai poată mişca.

De asemenea, el a susţinut că, în urmă cu mai mulţi ani, a fost consultat şi de un medic din SUA, care i-a recomandat tot o intervenţie chirurgicală, spunându-i că cel mai indicat este efectuarea acesteia în SUA.

Gigi Becali a susţinut că a amânat intervenţia, pentru că este dificilă şi pentru că i s-a spus că medicina evoluează şi pot apărea noi tehnici de tratament.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Becali s-a arătat nemulţumit de faptul că deocamdată nu i s-a permis să iasă din penitenciar, deşi legea îi permite să aibă 30 de zile libere la un an de executare a pedepsei, el efectuând până acum aproape nouă luni de detenţie.

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o cerere de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Gigi Becali, către judecători: Vreau să mă operez în America. Magistraţii au cerut EXPERTIZĂ medico-legală

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Vara dă peste cap prețurile apartamentelor. Avem toate calculele
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E ultimul avertisment: Nu spun că vine apocalipsa, dar...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'