Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire! UNDE vrea să meargă şi care sunt MOTIVELE

Gigi Becali a declarat de mai multe ori că se va retrage la mănăstire după vârsta de 75-80 de ani, dar ultimele evenimente ar putea face ca acest lucru să se întâmple cât de curând.
Filip Stan
04 nov. 2020, 13:15
Gigi Becali vrea să se retragă la mănăstire! UNDE vrea să meargă şi care sunt MOTIVELE

Gigi Becali a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cererea prin care o incerca o reabilitare judecatoreasca, el neavand acum dreptul nici sa fie ales intr-o functie publica, nici sa voteze, in urma condamnarilor primite. Latifundiarul este extrem de dezamagit si de scena politica, in conditiile in care partidul pe care il sustine, PNL, este condus de Ludovic Orban, cu care are o relatie foarte rece, iar USR-PLUS a inceput sa castige tot mai mult teren la ultimele alegeri. In plus, Gigi Becali ar avea o problema medicala destul de grava la coloana vertebrala, de mai multi ani, careia medicii nu au reusit inca sa ii dea de cap, desi a vizitat unii dintre cei mai renumiti specialisti din tara.

Lovitură devastatoare pentru Gigi Becali. FCSB riscă să fie dezafiliată de FRF

FCSB, clubul sau de fotbal, a pierdut aproape toate procesele pe care le-a avut in instanta cu CSA Steaua si juristul Florin Talpan, fiind deposedat de marca „Steaua” si de palmaresul istoric ale echipei, existand pericolul sa fie nevoit sa plateasca aproape 40 de milioane de euro, despagubiri cerute de MApN pentru cei 10 ani in care ar fi folosit ilegal numele Steaua. FCSB nu a mai castigat titlul in Liga 1 de 5 ani, nu s-a mai calificat in grupele unei competitii europene de 3 ani si nu a mai reusit transferuri foarte banoase in ultimele sezoane. Astfel, ar putea lasa, in curand, fraiele societatii sportive in mainile nepotilor Vasile Geambazi si Marius Ianuli si ale ginerelui Mihai Mincu.

Gigi Becali a împărţit nevoiaşilor teancuri de bani! Scene incredibile la „Palat” FOTO

Surse din anturajul milionarului ar fi dezvaluit ca acesta doreste sa vada finalizata Catedrala Mantuirii Neamului, cel mai mare lacas de cult ortodox din lume, construit in proportie de 95%, apoi ia in considerare sa se retraga intr-o manastire sau sa mearga in sihastrie, aproape de o manastire. In ultimii ani, latifundiarul a vizitat mai multe manastiri din Romania, dar a mers in mod repetat si a facut donatii generoase Schitului Patrunsa, scrie sport.ro.

Dezvăluiri incredibile din tinereţea lui Gigi Becali. „Prima oară a făcut sex cu nepoata lui Dej şi avea ciorapii de lână în picioare”

Ansamblul monahal din comuna Barbatesti, judetul Valcea, este construit sub varful Buila, intr-un peisaj mirific, fiind despartit de civilizatie de 8 kilometri de drum neasfaltat, pentru a nu deveni obiectiv turistic, nu multi incumetandu-se sa il viziteze. Locasul este considerat sora „Athosului romanesc”, Manastirea Frasinei, iar materialele de constructie si hrana sunt aduse aici, la fel ca in urma cu trei secole, cu magarii si caii. A fost construit in 1740, de catre Episcopul Clement al Ramnicului, in amintirea mamei sale, care se nascuse in aceste locuri, trecand mai tarziu muntele, de frica atacurilor otomanilor, si oprindu-se in padurile Builei, loc numit astazi „Patrunsa”. Distrus in urma caderii stancilor de pe versanti, schitul a fost refacut la finalul anilor 1700, iar in 1895 a fost parasit si lasat fara slujitori. Comunitatea monahala a renascut in 1935. Bisericuta mica dateaza din secolul al XIX-lea, pictura fiind lucrata in stil brancovenesc, cu influente populare.

La finalul anului trecut, averea lui Gigi Becali era estimata la 400-450 de milioane de euro, fiind considerat cel mai mare proprietar de terenuri intravilane din Romania, cu peste 12.000 de hectare detinute.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri la Vama Calafat
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!