Gina Pistol dezvăluie cum s-au comportat bărbații cu ea după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți: „Am dat cu ei de pâmânt”

Gina Pistol a mărturisit că după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți a devenit ținta multor glume proaste din partea bărbaților pe care îi acuză de misoginism.
Ruxandra Rădulescu
28 nov. 2021, 10:20
Gina Pistol dezvăluie cum s-au comportat bărbații cu ea după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți:

Gina Pistol a povestit cum s-a schimbat comportamentul bărbaților din jurul ei după ce vedeta a pozat goală, într-o revistă pentru adulți.

Gina Pistol s-a făcut cunoscută publicului român pentru alegerile îndrăznețe pe care le-a luat în ceea ce privește cariera profesională, ea fiind una dintre primele vedete care au avut curajul să pozeze nud într-o revistă pentru bărbați.

Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare şi cu ce echipă ţine în aces sezon
Soția lui Smiley este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc și a devenit și una dintre cele mai apreciate prezentatoare datorită show-ului Asia Express, care a propulsat-o în preferințele telespectatorilor.

Deși în ziua de azi, publicul s-a obișnuit ca divele mondene să își arate trupul aproape dezgolit pe rețelele de socializare, în urmă cu mai mulți ani, acest lucru era greu de închipuit. Când Gina Pistol a ales să apară în toată splendoarea ei, într-o prolifică revistă pentru adulți, s-a confruntat cu un val de ipocrizie din partea bărbaților misogini, care au început să facă o serie de glume proaste pe seama ei.

„Crescând fără tată și fiind o fetita dragută, frumoasa, barbati ma tratau…mai ales dupa ce am aparut in revistele alea… am auzit atatea glume proaste si cand am crescut eu și am inceput sa dau cu ei de pamant când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul ăsta, când întâlneam barbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ”, a declarat Gina Pistol, potrivit WOWbiz.ro.

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”

Gina Pistol, înşelată cu cea mai bună prietenă. Chiar dacă acum viața ei se apropie de perfecțiune, în trecut, blondina a avut de suferit. Într-un interviu acordat emisiunii ”Dincolo de aparente”, Gina Pistol a dezvăluit că un fost iubit a înșelat-o cu o prietenă foarte bună.

Gina Pistol s-a mutat din casa lui Smiley. A luat şi fetiţa cu ea: „Mi-am luat doar câteva lucruri”
”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații…

Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite

Gina Pistol revine la Chefi la Cuțite, după ce în martie a născut o fetiţă. După o absență îndelungată în care s-a dedicat în totalitate micuței Josephine, iubita lui Smiley se arată acum nerăbdătoare de începerea emisiunii.

Pe timpul sarcinii, îndrăgita prezentatoare TV a fost înlocuită de către Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Acum este pregătită să-i întâmpine pe concurenţii de la „Chefi la Cuțite”, pentru că noul sezon este este tot mai aproape să înceapă.

Fanii vedetei au fost surprinși de apariția ei şi s-au arătat foarte bucuroși că iubita lui Smiley în sfârșit a revenit pe micile ecrane.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'