Gina Pistol, dezvăluiri uimitoare despre revenirea la MasterChef: „Locul meu este pe sticlă”. Cine va avea grijă de copil

Antena 1 a mai primit o lovitură după ce Gina Pistol a anunțat că va prezenta emisiunea MasterChef. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri despre această decizie, dar și despre viața de familie.
Alina Costache
02 iul. 2024, 17:35
Gina Pistol, dezvăluiri uimitoare despre revenirea la MasterChef:

Gina Pistol, în vârstă de 46 de ani, a luat prin surprindere internauții după ce a anunțat luni, 1 iulie, că va reveni la pupitrul MasterChef. Vestea a învârtit cuțitul în rană celor de la Antena 1, supărați deja că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au demisionat. Recent, faimoasa blondină a vorbit despre decizia de a se întoarce în cadrul emisiunii Pro TV, dar și despre viața de familie.

Gina Pistol, despre revenirea la pupitrul MasterChef

Încă de când s-a aflat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi prezenți în juriul emisiunii de la Pro TV, s-a vehiculat că soția lui Smiley va reveni și ea la pupitrul MasterChef. Se pare că a venit și confirmarea, iar vedeta este mai entuziasmată ca niciodată de revenirea pe sticlă, după o pauză datorată vieții de mămică. Recent, Gina a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Viva despre gândurile care o încearcă în această perioadă și despre cât de dificil îi este să se împartă între familie și carieră.

„Am reîntregit echipa. Este fain. Îmi era dor de băieți. Îmi era dor de acest loc. Cred că locul meu este pe sticlă. Locul meu este aici.”, a spus prezentatoarea Masterchef.

Cât despre fetiță, Gina a declarat că Josephine va sta cu o bonă în perioada în care ea va fi la filmări.

„Avem o bonă care ne ajută, care face parte din familie. Este o fată tânără muncitoare; Josephine se înțelege foarte bine cu ea. Îmi place felul ei de a gândi și de a face lucrurile și cu soțul meu, când îi permite programul. Dar, întotdeauna avem grijă să nu lipsim niciunul foarte mult de lângă ea.”

Mai mult, cu toate că va fi aglomerată din cauza filmărilor, vedeta vrea și să plece într-o vacanță cu familia. Prezentatoarea MasterChef a spus că își dorește să meargă undeva la mare alături de Smiley, și de fetița lor, Josephine.

„Vara asta avem filmări; și eu și bărbatul meu. Și cred că, la un moment dat, o să avem o ‘portiță mică’ și vom pleca și cu cea mică. Îi place să se bălăcească și să stea în apă. E și Pește ca zodie. Și, cumva, noi vrem ca după fiecare perioadă din aceasta în care suntem amândoi prinși, să îi dăm și ei o perioadă în care îi acordăm toată atenția. Și este doar despre ea.”

Întrebată cine gătește acasă și cum își împart sarcinile, blondina a spus că ea este cea care stă la cratiță, în timp ce soțul ei, Smiley, petrece timp cu micuța lor, Josephine.

„Eu, îți dai seama. Și e mai bine așa, să gătesc eu. Și Andrei, dacă e nevoie, dar nu este domeniul lui. El, în timp ce gătesc eu, el se joacă cu Josephine. Dansează, cântă cu ea… Interpretează tot felul de personaje și are mult mai multă răbdare în acest sens. Și am citit undeva un articol despre ce rol au tații, până la o anumită vârstă în viața copilului și ce rol are mama.

Citește și: BOMBĂ în showbiz! Gina Pistol va prezenta MasterChef, la Pro TV: „Am dat startul filmărilor pentru cel mai iubit cooking show din România”

Dacă mama este pe partea aceasta practică cu mâncarea, cu îngrijitul, tatăl are partea de divertisment. Are mai multă răbdare, pentru că el nu face lucrurile pe care le face o mamă, o femeie. Și tatăl dă încredere copilului și se joacă cu el, iar mama își învață copilul lucrurile pratice, pe care trebuie să le știe în viață.”, a mai spus vedeta.

Citește și: Gina Pistol, pregătită pentru MasterChef. Prima reacţie a vedetei despre revenirea la TV

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Nordul European, Destinație Preferată pentru Vacanțe Răcoroase
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!