Gina Pistol, emoționată până la lacrimi în prima zi de grădiniță a micuței Josephine: „Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă”. Fiica prezentatoarei și a lui Smiley are trei ani

Gina Pistol a trăit clipe cu o încărcătură emoțională intensă în prima zi de grădiniță a fiicei sale și a lui Smiley. Josephine are deja trei ani.
Alina Costache
10 sept. 2024, 15:04
Gina Pistol, emoționată până la lacrimi în prima zi de grădiniță a micuței Josephine: „Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă”. Fiica prezentatoarei și a lui Smiley are trei ani
Gina Pistol a plâns în prima zi de grădiniță a Josephinei

Gina Pistol, care revine pe micile ecrane în postura de prezentoare a emisiunii MasterChef de la ProTV marți seară, e căsătorită cu Smiley, iar împreună au o fetiță de trei ani. Luni, 9 septembrie, micuța Josephine a început grădinișa, iar mama ei a fost extrem de emoționată.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Gina Pistol a recunoscut că a plâns în prima zi de grădiniță a fetiței sale. Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat, iar la final a zis că Josephine este, de fapt, „actriță de mică”.

„Da, am plâns! Da, da! Am plâns pentru că plângea fii-mea. Dar nu ai înțeles! Știi cum sunt copiii, toate mamele, toți părinții trec prin asta. Era fiica mea: ‘Nu pleca! Mama!’”, a spus Gina Pistol.

Vedeta a continuat explicând că la final Josephine s-a obișnuit la grădiniță. „Mă simțeam vinovată și cea mai rea mamă. Zic: ‘Doamne, traumatizez copilul! Se simte abandonat!’. Ceva groaznic! Și apoi, în 10 minute nu avea nicio treabă! Zic apoi că e actriță de mică”.

Citește și: Petre a venit la MasterChef 2024 să gătească pietre cu sos. Cum au reacționat Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu: „Noi am acceptat cu greu chestia asta”

Gina Pistol revine pe micile ecrane

Gina Pistol revine în lumina reflectoarelor, după o pauză de câțiva ani în care s-a ocupat de creșterea fiicei sale. Vedeta revine la ProTV, unde va prezenta emisiunea MasterChef 2024, sezonul 9, care începe marți, 10 septembrie.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a spus Gina Pistol când s-a aflat că e noua prezentatoare a show-ului culinar.

Jurații show-ului culinar sunt chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a mai spus Gina Pistol.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu şterge pe jos cu fosta concubină a lui Vlad Voiculescu după imaginile care demonstrează cât de tensionată este relaţia dintre cei doi: „Noi râdem de Magician că e un fătălău, dar asta e o poamă”

Chiar dacă și Smiley și Gina Pistol au fost foarte ocupați cu filmările, au reușit să se împartă cu brio între timpul petrecut cu fiica lor și munca de pe platourile de filmare.

„Stăm cu rândul cu fiica și cumva nu s-au suprapus filmările. Au fost doar două zile în care s-au suprapus. Mă bucur foarte mult că s-au potrivit astrele și că se întâmplă MasterChef în formula aceasta.

Mi se pare că Ginei îi stă foarte bine la televizor. Abia aștept să văd și eu primul episod! Din ce a văzut din teaser și eu, Gina arată foarte bine! Sunt foarte bucuros că Gina s-a alăturat familiei PRO TV și sper ca toate sezoanele să meargă foarte bine și oamenii să se bucure de prezența lor”, explica Smiley, pentru Cancan.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 12 septembrie 2024, produse pe care românii le adoră. Se vor vinde ca pâinea caldă, cel mai ieftin costă 1.49 lei
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Ajutor de încălzire URIAȘ. Sute de lei în PLUS la pensie! Cum poți beneficia de ei
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Oana Mizil, dezvăluiri incendiare. Adevărul despre agresiunile lui Vanghelie
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Mormântul Denisei Răducu a ARS ca o torță!!! Imagini șocante de la cimitirul din Ștefănești, părinții ei sunt devastați
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Audiență record pentru Digi FM și PRO FM în 2024
MediaFlux
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...