Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac: „Hai, bă, să-l tâlhărim!” VIDEO

Giovanni Becali a oferit detalii uluitoare despre oportunitățile ratate ale celebrul artist Gheorghe Zamfir și despre potențialul său de a deveni cel mai bogat om din România.
Filip Stan
16 mart. 2024, 13:18
Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac:
Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac”"Hai, bă, să-l tâlhărim!"

Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Fostul impresar susține că absența unui manager eficient l-a împiedicat pe naist să-și maximizeze potențialul financiar și de recunoaștere internațională. În timp ce se afla în Paris, acolo unde fugise din România, înainte de 1989, Ioan Becali a remarcat impactul impresionant pe care-l avea Gheorghe Zamfir în străinătate și crede că acesta ar fi putut deveni primul miliardar al României, depășindu-l pe Ion Țiriac, dacă ar fi avut un agent cu conexiuni la cel mai înalt nivel.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, Giovanni Becali își exprimă regretul că nu a avut oportunitatea să-l reprezinte pe Gheorghe Zamfir și să-i maximizeze potențialul financiar.

„Arată-mi un actor, un muzicant, un țambalagiu… Ce vrei tu! Dacă n-are un promotor care sa-l promoveze, tot degeaba. Mergeam pe Champs-Élysées și pe toți stâlpii era ăsta cu naiul… Cum îi spune? Zamfir! Ziceam să-l găsim pe undeva și să-l tâlhărim, are prea mulți bani ăsta! Bă, frate, numai el peste tot. Și cum a ajuns omul ăsta? Vezi, să n-aibă un manager… Zamfir putea să fie primul miliardar din România. În locul lui Țiriac și al altora”, a spus Giovanni Becali.

Citeşte şi: Ioan Becali anunţă că pregăteşte un film cu viaţa lui: „Se va numi Don Giovanni”. Dezvăluiri despre mafie, Securitate şi soţia agăţată „pe trotuar”: „Fratele meu, eu am angajaţi care să dea şi mesaje de pe telefon pentru mine”

Cu o carieră muzicală impresionantă și recunoaștere internațională, Gheorghe Zamfir rămâne unul dintre cei mai remarcabili artiști români. Totuși, conform lui Giovanni Becali, absența unei management adecvat i-a limitat potențialul financiar și i-a îngreunat calea către vârfurile succesului.

„Îmi aduc aminte când a început Țiriac să se ocupe de Boris Becker. Avea un antrenor sas, plecat și el din România. L-au luat pe Becker de mic, l-au făcut campion. Când a câștigat Becker primul Wimbledon, l-a bătut Țiriac pe spate pe Gunther Bosch, i-a zis că au dat lovitura. Pe Țiriac l-am cunoscut înainte de Mondialul din Italia. Aranjase o partidă amicală cu Germania și acolo l-am cunoscut și eu”, a mai spus Ioan Becali.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Modificări în eliberarea pașaportului simplu temporar de la 3 iulie 2024
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?