Spre finalul show-ului, care a fost deschis de Florin Salam, Bregovic a spus, cu chef de glumă: „Noi venim în România pentru că nu prea avem oferte. În general cântăm la nunți și înmormântări”. Și instrumentiștii artistului au exemplificat cum sună prestația lor la o înmormântare oficială — „de exemplu, când moare un politician” — sau la o înmormântare obișnuită. „Să nu muriți… suntem foarte scumpi la înmormântări”, a glumit Bregovic.
Spectacolul i-a prezentat în premieră pe Bregovic și Salam pe aceeași scenă. Cei doi au colaborat și pentru cel mai recent album al artistului din Bosnia și Herțegovina, care aduce un omagiu „unui popor izgonit din aproape toate țările din Europa”, cum a spus Bregovic. Înainte ca artistul să intre pe scenă, îmbrăcat complet în alb și cu pantofi strălucitori, de culoare aurie, Florin Salam a cântat pentru public aproape o oră. Apoi, la ultimul cântec, Bregovic și artiștii săi au apărut pe scenă, pentru a cânta, alături de Salam și formația sa, cele două cântece pe care le-au înregistrat împreună — „Omule” și „Hopa cupa”.
După ce artiștii autohtoni s-au retras în culise, Bregovic a ținut să îi aducă un omagiu Cesariei Evora cu varianta lăutărească a cântecului „Ausencia”. Așezat pe un jilț alb, Bregovic a cântat, pe rând, cover-uri ale unor trupe precum Gypsy Kings sau Gogol Bordello dar și melodia „Lag Bari”, cântată de atâtea ori de Fanfara Ciocârlia.
Pentru a doua parte a spectacolului, care a durat două ore, Bregovic a păstrat hiturile pe care au dansat cei aproape 4.000 de spectatori: „Ederlezi”, „Mesecina”, „Gas, Gas”, „Kalashnikov” dar și clasicul „Bella Ciao”.