Gorghiu, despre acuzaţiile la adresa lui Munteanu: Nu e suficient să duci o campanie de denigrare. Sunt necesare dovezi

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, joi, că împotriva lui Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, se poartă o campanie de denigrare și a cerut dovezi pentru acuzațiile care i se aduc acestuia.
Iulian Tudor
14 apr. 2016, 16:19
Gorghiu, despre acuzaţiile la adresa lui Munteanu: Nu e suficient să duci o campanie de denigrare. Sunt necesare dovezi

Am cerut și noi, în măsura în care se poate, să vedem și niște dovezi. Când acuzi pe cineva nu este suficient să postezi un mesaj în online sau să duci o campanie de denigrare în online. Cred că este necesar să mai vii și cu argumente„, a spus Gorghiu.

Ea a precizat că lui Marian Munteanu nu i s-a făcut propunerea de a candida din partea PNL înainte de anunțul lui Ludovic Orban privind retragerea din cursa electorală.

„Marian Munteanu era în contact cu liderii PNL, inclusiv cu Ludovic Orban. Să știți că era în echipa de susținători ai lui Ludovic Orban. A discutat nu doar cu Ludovic Orban, a discutat cu mulți colegi din spectrul politicii românești, din dorința de a-și asuma ceilalți candidați parte din proiectele pe care platforma sa civică le avea elaborate și dorea să le implementeze la nivel de Primărie Generală, la nivelul primăriilor de sector și din țară. Nu a existat niciun fel de propunere a PNL pentru nimeni înainte de a renunța din proprie inițiativă și încă o dată îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru acest comportament corect față de partid de a renunța. Este un scenariu mincinos, o manipulare ordinară prin anumite medii, sugerând că partidul și-a căutat candidat înainte să iasă Ludovic Orban din această competiție„, a spus liderul PNL.

Ea a arătat că Munteanu a fost contactat, iar formalizarea gestului a făcut-o prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu.

Eram vreo zece în încăpere. L-am chemat la o discuție. Nu a fost niciun tete-a-tete, a fost o discuție cu mare parte din comisia de unificare înainte să mergem în echipa politică să propunem această variantă. În ziua de marți s-au întâmplat toate aceste discuții pe repede înainte, pentru că mi se părea firesc să nu lăsăm lucrurile să treneze, să nu creăm un deserviciu partidului și să venim cu o propunere rapidă, dar faptul că este atacat dintr-o anumită zonă atât de virulent, zonă care este suporter fanatic al unui candidat — Nicușor Dan — mie nu doar că-mi ridică semne de întrebare, mi se pare neprincipial să ataci un candidat cu atâta fervoare și cu atâta dorință pentru că tu doar aperi alt candidat. Cred că puțină etică nu ar strica„, a afirmat Gorghiu.

La rândul său, copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat că discuțiile cu privire la nominalizarea lui Munteanu au avut loc marți.

Discuțiile au fost marți. Indiscutabil aveam candidați din partea partidului. Problema era să mergem cu o candidatură a unui membru al partidului sau înțelegem că este cazul să venim cu o candidatură din partea societății civile. (…) Până la urmă, decizia luată aproape în unanimitate a fost să mergem cu un candidat din partea societății civile. Nimeni nu a fost pus la colț, nici doamna Săftoiu, nici domnul Predoiu, nimeni. Decizia a fost să mergem cu un candidat din partea societății civile„, a conchis Blaga.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Mircea Badea și Carmen Brumă, implicați într-un accident rutier pe insula Corfu. „Se putea termina groaznic”
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Sărbătoare cu cruce neagră în calendarul ortodox la data de 9 septembrie 2024: Ce trebuie să facă credincioșii în această zi?
Capital.ro
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Grecia introduce o taxă de 20 de euro pentru pasagerii navelor de croazieră care opresc în Mykonos și Santorini
MediaFlux
A SCĂZUT PENSIA! LOVITURĂ TOTALĂ după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...