„Greii” PDL îl năduşesc pe preşedintele Băsescu VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 TV, că este "năduşit" pe "greii" din PDL, pentru că nu merg să candideze la alegerile locale, el susţinând totodată că Elena Udrea şi Roberta Anastase "nu sunt grele" şi că "mai au de mâncat politică".
Romania TV
18 mart. 2012, 22:31

„Asta e problema greilor PDL acum. Drepturi au foarte mari, dar nu au dreptul la bătălie politică, că se tulbură. Au această problemă şi e o chestiune de responsabilitate”, a spus Traian Băsescu.

El a amintit că a introdus în partid principiul candidaturii la locale, amintind că şi el a candidat pentru Primăria Capitalei atât în 2000, cât şi în 2004, când era preşedintele partidului, iar tot atunci i-a trimis pe toţi vicepreşedinţii formaţiunii sale să candideze în alegerile locale.

„Ei, acum s-a schimbat moda şi principiile din politică. Eu vă spun cu năduf, chiar sunt năduşit pe ei, de ce nu se duc să candideze la locale. Ce greu eşti tu când tu nu ai voturi la locale? Te duci şi tu să te piteşti după vreun primar care a câştigat ca să poţi şi tu în colegiul tău să iei mandatul”, a afirmat preşedintele.

Întrebat de ce nu candidează şi Elena Udrea la Primăria Capitalei, Băsescu a spus că în cazul acesteia se ştie că „nu are şanse”, pentru că „aşa arată toate sondajele”. El a arătat că Elena Udrea şi Roberta Anastase nu sunt „grele”. „Cât de grea e Elena Udrea? Udrea şi Anastase acum cresc. Când vor avea 10-15 ani în PDL, atunci vor deveni grele. Mai au de mâncat politică, sunt în devenire”, a spus el.

De asemenea, Traian Băsescu a susţinut că nu este ireversibilă tendinţa din sondaje care indică USL câştigător în alegeri, însă greii PDL trebuie să apară la televizor pentru a o inversa.

„PDL stă ascuns, uitaţi-vă ce oameni trimit la televizor. Păi nu poţi să vii să spui că eu sunt greu de-al partidului, dar nu mă duc la televizor că se discută cu salariile, cu criza. Nu, eu stau şi îmi păstrez imaginea. Şi trimiţi tot soiul de oameni fără autoritate profesională, fără autoritate politică. Ei săracii au bunăvoinţă, dar nici nu ştiu să susţină cum trebuie un subiect. Dar greii i-aţi văzut la televizor în perioade de crize? Nu, ei sunt doar grei”, a subliniat Băsescu.

El a arătat că şi de unele „grele”din partid este nemulţumit pentru că nu merg în emisiunile tv, însă acestea „s-au mai dus, totuşi”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Nancy Pelosi o susține pe Kamala Harris pentru alegerile prezidențiale din 2024
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!