Hairstylistul vedetelor, transformare spectaculoasă. Metoda unică prin care Adi Constantin a slăbit 25 de kilograme în 5 luni: „Eram efectiv obez, nu mă gândeam că mă poate ajuta ceva”

Adi Constantin a slăbit 25 de kilograme în cinci luni și nu a fost deloc ușor. Hairstylistul vedetelor, în vârstă de aproape 40 de ani, și-a dorit o schimbare majoră în viața lui, dat fiind faptul că ajunsese să cântărească 107 kilograme.
Alina Costache
14 sept. 2024, 15:50
Hairstylistul vedetelor, transformare spectaculoasă. Metoda unică prin care Adi Constantin a slăbit 25 de kilograme în 5 luni: „Eram efectiv obez, nu mă gândeam că mă poate ajuta ceva”
Hairstylistul vedetelor, transformare spectaculoasă

Hairstylistul vedetelor s-a luptat mult timp cu dietele, la care, până la urmă, a renunțat. Fire activă, însă mai degrabă în salon decât în sala de sport, Adi Constantin a uitat de propria înfățișare, asta în timp ce le făcea să strălucească pe divele din showbiz.

A venit însă și ziua în care să spună stop sedentarismului, așa că acum are un stil de viață mult mai ordonat. Adi Constantin nu mai înfulecă ce apucă, ci a trecut la o alimentație sănătoasă.

Eram obez și nu mă vedeam. Eram efectiv obez, nu mă gândeam că mai există ceva care să mă ajute. Însă anul acesta m-am prioritizat, drept pentru care am luat decizia, după mulți ani în care efectiv m-am neglijat și ajunsesem la 107 kg, adică obezitate, să îmi schimb stilul de viață radical și definitiv. Nu am încercat celebrele cure de slăbire, pentru că le-am tot testat de-a lungul anilor și mai mult mi-au dat viața peste cap”, a declarat Adi Constantin.

Citește și: Drama trăită de hairstylistul vedetelor. Multe rude i-au murit în cutremurele din Tucia și Siria: „Au căzut blocurile peste ei, este foarte greu”

Cum a reușit hairstylistul vedetelor să dea jos 25 de kilograme

Adi Constantin și-a schimbat radical modul de a mânca, mesele, timpul și, bineînțeles, ce alimente consuma. „În primul și în primul rând, am început cu alimentația. Nu a fost ușor, însă motivația de a reuși să fiu sănătos m-a motivat cel mai mult. Nu m-a interesat atât de mult modul în care arătăm cât mă interesa sănătatea. Așa că am eliminat treptat tot ce a însemnat gluten, paste făinoase, dulciuri și băuturi carbogazoase”, a mai declarat hairtylistul.

După ce s-a reglat în ceea ce privește alimentația, a început să facă mișcare, așa că sportul a fost inclus în rutina de zi cu zi.

Ulterior, am practicat de „out door” sport în aer liber, astfel, în decurs de 2 luni am reușit să slăbesc fără mare efort fizic 10 kilograme. Repet, totul a venit treptat, într-un mod sănătos, cu grijă mare la alimentație și sport moderat.

Apoi am trecut la pasul următor, așa că am apelat la un antrenor personal care să mă ajute să-mi tonific musculatura, căci după un proces de slăbire se lasă pielea și trebuie să știi ce grupe de muști să lucrezi încât să te tonifici, iar aici am avut noroc cu Ovidiu Todoran, care e personal trainer și care a gândit un program de sport pentru ce aveam eu nevoie.

Încet, încet am început să fac antrenamente intense, însă pe care le-am tratat cu maximă seriozitate. Am devenit mult mai disciplinat cu viața mea, implicând sportul în rutina de zi cu zi. Evident că mi s-au îmbunătățit atât starea de spirit, cât și celelalte aspecte ale vieții, am devenit mult mai organizat în tot. Acum a devenit un stil de viață, nu doar o necesitate.”, a mai spus Adi Constantin.

„Am reușit să slăbesc 25 de kilograme”

El nu se gândea că o să reușească vreodată să ajungă la performanța de a slăbi atât de multe kilograme, dar mai ales să-și transforme viața cu totul.

Cu o alimentație moderată și cu sportul la pachet, în cinci luni am reușit să slăbesc 25 de kilograme, ajungând astfel să am nu doar un corp sănătos, dar și o minte mai limpede.

Încurajez toți oamenii care necesită schimbări în viețile lor să caute o modalitate prin care să ajungă să aibă un stil de viață sănătos și să se bucure de satisfacțiile pe care le dă sportul. Lucrurile acestea ajută enorm la încrederea în sine. Cheia succesul se numește voința, dar și multă seriozitate și implicare., a încheiat hairstylistul.

Adi Constantin se află în industria părului de peste 15 ani și a colaborat cu multe vedete din România, este foarte activ pe rețelele sociale, unde postează creațiile sale în materie de păr.

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu nu mai puțin de 10 fabrici, iar astăzi este considerat o adevărată perlă a turismului românesc. E vizitat de zeci de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 3.901
Capital.ro
Cutremur total în România. Băsescu îl îngroapă pe Geoană: Eu îmi amintesc!
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Viiturile fac prăpăd. Cod galben şi portocaliu de inundaţii în jumătate de ţară
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Când va ninge în România. Vremea se va schimba radical
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...