SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: 6-4, 6-4: Bravo, Simona!

HALEP  - ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep se luptă cu Sara Errani în semifinalele de la Toronto. 
Alina Costache
15 aug. 2015, 16:36
SIMONA HALEP - SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: 6-4, 6-4: Bravo, Simona!

HALEP  – ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Toronto împotriva italiencei Sara Errani, numărul 17 WTA, de la ora 20:00, în direct pe Dolcesport 2.

SIMONA HALEP / SARA ERRANI LIVE VIDEO

– Simona Halep se impune cu 6-4 în primul set, după ce a revenit de la scorul de 0-2. Românca este susţinută frenetic de fani din tribune.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. Nu este prima dată când se întâlnesc Simona Halep și Sara Errani. Ele s-au mai duelat de trei ori până acum.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. Scorul la „general” este 2-1 pentru româncă. Sportiva noastră a câștigat ultimele două întâlniri, în 2014 la Doha și în aprilie 2015 la Stuttgart. Sarra Errani are o singură victorie în fața Simonei Halep, în 2013.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. Sara Errani, într-un interviu acordat recent, avea numai cuvinte de laudă despre Simona Halep. „Este o jucătoare incredibilă. Anul trecut a avut o ascensiune fantastică, dar mai ales o creştere în joc impresionantă”, spunea italanica.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. În sferturile de finală ale turneului de la Toronto 2015, Sara Errani a trecut în două seturi de jucătoarea din Ucraina, Lesia Tsurenko, 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 30 de minute.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO.  Simona Halep a învins-o în sferturile de finală de la Toronto 2015 pe Agnieszka Radwanska, scor 0-6, 6-3, 6-1. 

Halep şi Errani s-au mai întîlnit pînă în momentul de faţă de trei ori, românca fiind în avantaj 2-1. În plus, a cîştigat şi ultimele întîlniri directe.

Dacă va reuși să treacă de Errani, Simona Halep o va întîlni în finală pe învingătoarea dintre Serena Williams, numărul 1 WTA, și Belinda Bencici.

HALEP  – ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Meciul va fi urmat de o semifinală de dublu, Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 3 – Kristina Mladenovici/Karolina Pliskova (Franţa/Cehia).

Pe terenul central se va disputa apoi a doua semifinală de simplu, Serena Williams (SUA), cap de serie numărul 1 – Belinda Bencic (Elveţia), iar ziua va fi încheiată de a doua semifinală de dublu, Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul 1 – Caroline Garcia/Katarina Srebotnik (Franţa/Slovenia), cap de serie numărul 4.

HALEP  – ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Toronto, dotat cu premii în valoare de 2.377.305 dolari, învingând-o în trei seturi, 0-6, 6-3, 6-1, pe poloneza Agnieszka Radwanska, după o oră şi 40 minute de joc, într-o în partidă din sferturile de finală, disputată vineri.

Halep (23 ani), numărul 3 mondial şi a doua favorită a competiţiei din Canada, a înregistrat cu această ocazie cea de-a 300-a victorie din cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis.

Simona Halep o va avea ca adversară în semifinalele turneului de la Toronto pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 15, care a reuşit să o învingă în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe ucraineanca Lesia Tsurenko, jucătoare venită din calificări.

„La început nu-mi puteam mişca picioarele. M-am simţit foarte obosită iar ea (Radwanska) a jucat extraordinar. Nu am putut face nimic”, a explicat Halep. „Am rămas însă concentrată asupra a ceea ce aveam de făcut şi am luptat până la capăt. Am ştiut că trebuie să-mi schimb tactica şi să ţin mingea cât mai mult în teren. Fanii au continuat să mă susţină chiar şi când am fost condusă cu 5-0, iar acest lucru m-a ajutat să lupt”, a adăugat jucătoarea română.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Crin Antonescu despre tensiunile PNL-PSD: „O piesă de teatru electoral”
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...