Hipermarketuri şi supermarketuri închise în weekend? Anunţ de ultimă oră de la Guvern, între ce ore vor fi deschise Lidl, Carrefour, Kaufland, Auchan sau Mega Image

Marile lanțuri de magazine ar putea fi închise în weekend sau ar putea funcționa după un program redus. Asta după ce micii comercianți autohtoni s-au plâns de vânzări extrem de reduse mai ales sâmbăta și duminica, atunci când românii pleacă în valuri la hipermarket. Propunerea se află deja pe masa Guvernului și nu ar fi exclus să devină lege.
Filip Stan
29 mart. 2024, 14:11
Hipermarketuri şi supermarketuri închise în weekend? Anunţ de ultimă oră de la Guvern, între ce ore vor fi deschise Lidl, Carrefour, Kaufland, Auchan sau Mega Image

UPDATE Hipermarketuri şi supermarketuri închise în weekend? Marcel Ciolacu a lămuri situaţia în ultima şedinţă de Guvern: Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. ”Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a arătat premierul.

”Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârşit de săptămână”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

Hipermarketuri şi supermarketuri închise în weekend? Marcel Ciolacu: „Nu este oportun!”

Din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Au închis alţii pieţele în pandemie şi au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a afirmat Marcel Ciolacu.

În timp ce în supermarketuri, la sfârșit de săptămână, nu ai loc să arunci un ac, iar în goana după cumpărături clienții se calcă pur și simplu în picioare, în magazinele mici, de cartier, bate vântul. Iar asta nu se întâmplă de ieri, de azi, căci noi avem un comportament atipic față de cei din afară: mergem la cumpărături la sfârșit de săptămână, stăm prin mall-uri cu orele și ne aprovizionăm de parcă ne-am pregăti pentru un cataclism.

Cumpărăm mâncare, dar ne oprim și la o terasă din mall, la un restaurant, poate vedem chiar un film sau mergem cu copilul la locul de joacă. Nu mai spunem că putem da o raită și prin magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte. Vorbim, prin urmare, despre un confort cu care oamenii s-au obișnuit și, spune sociologul, nu vor fi deloc fericiți dacă li se va lua această mică mare bucurie.

Un alt motiv pentru care românii iau cu asalt în weekend marile magazine este faptul că nu au timp când s-o facă în cursul săptămânii. Vorbim despre o obișnuință adânc înrădăcinată în comportamentul nostru ca și consumatori, iar pe de altă parte și despre o nevoie cât se poate de reală.

”Aș vrea să știu cine a dat acest subiect în spațiul public?” a spus revoltat ministrul Agriculturii, supărat că se discută despre închiderea supermarketurilor în weekend. Asta după ce, cu o zi înainte, vorbea despre închiderea lor, sâmbăta și duminica, la ora 13:00.
Ciolacu, despre închiderea hipermarketurilor în weekend: „Nu poţi spune românilor când să-şi cumpere alimente”
Florin Barbu recunoaște că a existat această discuție la Guvern. De undeva a venit solicitarea, dar ministrul enumeră privații și spune că nimeni nu dorește această măsură.

Atunci, dacă nimeni nu dorește, nimeni n-a cerut-o Guvernului, cine a pus-o pe masa discuțiilor? Și aici nu poate fi nici ironie, nici oboseală, ca-n alte dăți recente, poate doar fuga de un subiect controversat în an electoral.

Cu privire la ce ar vrea să știe ministrul, răspunsul e simplu. În urmă cu șase zile, premierul Marcel Ciolacu afirma: ”Am dat în discuţie, la tehnicul Guvernului, să vedem în primul rând impactul. Nu e o decizie uşoară. Acum trebuie să fim corecţi, că nu există evaziune la supermarketuri, în primul rând. În al doilea rând nu ştim dacă acoperim nevoia cetăţenilor, dacă închidem supermarketurile. Nu era vorba numai de supermarketuri, era vorba de toate magazinele alimentare. Şi atunci românilor li s-a spus să-şi facă aprovizionarea până sâmbătă la prânz. Eu nu pot să le spun românilor când să se ducă la magazin să-şi cumpere alimente, totuşi e decizia dumneavoastră, a mea, a fiecăruia dintre noi, dar am dat-o în calcul să vedem totuşi impactul. Nu e o decizie uşoară dar, dacă avem un sistem alternativ viabil, atunci se poate ajunge la o astfel de decizie”.

Deci, din declarațiile făcute de prim-ministru, înțelegem că ”era vorba”, prin urmare a existat o discuție ce a ridicat problema închiderii nu doar a marilor magazine, ci a tuturor magazinelor, sâmbătă la ora 13:00, urmând a fi deschise luni dimineață.

 

Supermarketurile și mallurile, cu lacătul pe uşă după ora 13.00 în weekend. Noua propunere

Toate magazinele alimentare ar putea fi închise în weekend, dar doar jumătate de zi. Propunerea inițială, ca hipermarketurile să fie închise de tot sâmbăta și duminica, a stârnit mari controverse în rândul comercianților, iar măsura este regândită acum. Cei care dețin lanțuri mari de magazine spun că această măsură ar putea duce și la reducerea numărului de angajați. De cealaltă parte, micii comercianţi spun că asta nu s-ar putea întâmpla, pentru că oamenii se vor adapta la program.

Proiect: Supermarketurile ar putea să rămână închise în weekend sau ar putea avea program redus

Măsura închiderii magazinelor alimentare și a hipermarketurilor în weekend sau reducerea programului acestora ar putea fi impusă și în Romania. Reprezentanții lanțurilor de magazine autohtone și ai distribuției din comerțul cu bunuri alimentare au discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre soluțiile prin care pot fi sprijiniți  producătorii, distribuitorii și retalierii. In țări ca Olanda, Franța sau Elveția măsura este aplicată deja de mai mulți ani.

Supermarketurile din România, închise în weekend! De unde își vor putea face românii cumpărăturile

Feliciu Paraschiv, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Comercianților Mici si Mijlocii spune la RFI ca sunt 200.000 de angajați în retail care ar avea mai mult timp liber dacă magazinele ar fi închise în weekend. El mai spune că săptămâna viitoare vor fi din nou discuții pe aceasta temă cu reprezentanții Guvernului:  „Domnul prim ministru ne-a invitat pe noi, pe Asociația Comercianților Mici și Mijlocii și pe Asociația Distribuitorilor din România, pe data de 19, la Palatul Victoria, la o discuție prin care să încercăm să găsim soluții pentru sprijinirea producătorilor români, comerțului românesc, magazinelor românești, scăderea inflației și reducerea prețurilor. Una dintre măsurile pe care noi am propus-o a fost închiderea lanțurilor de supermarketuri și hipermarketuri mai mari de 1.000 de metri, sâmbăta și duminica.”

„În urma discuțiilor, am tras concluzia că nu putem face chestia asta (n.r. închiderea în weekend a hipermarketurilor) , pentru că apar discrepanțe și discriminări între diferitele forme de retail. Vor apărea probleme, vor fi atacate în instanță și nu se va alege nimic de legea asta. Am mers mai departe și am zis: hai să le închidem pe toate sâmbăta și duminica, de la ora 13, sâmbăta până luni dimineață. Au venit comercianții mici și au spus -domne, avem o problemă de perisabilitate. Sunt mărfuri, carne și alte produse refrigerate cu termen scurt de garanție de 3  sau 4 zile, și noi am pierde o zi, o zi jumătate de garanție și riscăm să pierdem produse, să generăm mai multe expirate, mai multă risipă alimentară. Și am convenit că ar fi cel mai indicat să închidem sâmbătă la ora 13.00 sau 14.00 sau 15.00, la cât se stabilește, și duminică la fel, la ora 13.00, 14.00  sau 15.00. Rațiunea e bazată și pe faptul că cea mai importantă resursă a noastră sunt oamenii cu care lucrăm. După cum știți, forța de muncă e din ce în ce mai greu de găsit. Ați observat, în retailul mare deja au început să apară expați, au început să apară lucrători din alte țări, din Ceylon, din Pakistan, din India, pentru că nu mai găsim oameni cu care să lucrăm. Și atunci noi am încercat să vedem care e cauza faptului ăsta, de nu găsim forță de munc. Și nu salariul am concluzionat că e cel mai important lucru, ci că timpul liber.

Ciolacu, despre închiderea hipermarketurilor în weekend: „Nu poţi spune românilor când să-şi cumpere alimente”

Chiar dacă noi oferim două zile libere pe săptămână, conform legii angajaților, chiar dacă ei lucrează 40 de ore pe săptămână, ei vor să stea cu familia și au nevoie de un weekend liber sau măcar de o zi două de weekend, să le prindă și ei o dată, de două ori pe lună. Și am constatat că ar fi mult mai bine dacă am închide magazinele la ora 13:00 sau 14:00 sau 15:00 sâmbăta și duminica la fel, la 13:00, 14:00 sau 15:00, la cât o să se stabilească, astfel încât să lucrăm cu o tură. În general, în retail se lucrează cu două ture. Să lucrăm cu o tură sâmbăta și duminica asta, dau un exemplu și cealaltă tură să fie liberă și să lucrăm cu cealaltă tură sâmbăta și duminica viitoare și tura de sâmbăta și duminica seara să fie liberă. Nu vă ascund că am studiat impactul. Suntem 40.000  de companii pe codul 4711 cu bilanț depus la anul trecut și cu cifre de afaceri declarate și cu totul în regulă, care însumează aproape 200.000 de angajați. Deci, din start cred că 200.000 de angajați s-ar bucura foarte, foarte mult dacă măsura asta ar fi luată. ”

Măsura ar putea duce la scăderea locurilor de muncă în domeniu

„N-ar avea de ce, pentru că noi am stat să analizăm care ar fi pierderile. Avantaje sunt multe, și sectorul HoReCa s-ar bucura. Poate oamenii ar mai merge și la un teatru, la un muzeu, la un cinematograf. Adică lucrurile s-ar consuma altfel sâmbătă după-amiaza și duminică după-amiaza, decât un turist de mall. Am stat și am pus în balanță și ce s-ar putea întâmpla rău. Mai ales că vine propunerea din partea unei asociații de retail, nu din partea unei asociații sindicale. Și am tras concluzia așa : vânzările, cu siguranță, după ce oamenii se vor obișnui, se vor muta cu siguranță de sâmbătă după amiază, sâmbătă dimineață, de duminică după-amiază, duminică dimineață sau în timpul săptămânii. Da, putem să mărim chiar programul în timpul săptămânii cu o oră, pentru că foarte mulți clienți se plâng de faptul că nu ajung în timp util de la serviciu să și facă cumpărăturile. De fapt, volumul de muncă rămâne același. Cam tot atâta marfă trebuie să plimbăm din punctul A în punctul B, de la ușa din spate a magaziei până la ușa din fața magazinului. Deci n-ar trebui să scadă nevoia de forță de muncă și nici vânzarea n-ar trebui să scadă. ”

Astfel de măsuri au fost luate în mai multe state europene, ca Olanda, Franța, Elveția, însă acolo oamenii nu au două sau trei joburi ca să poată supraviețui. ” Nu aș vrea să transmit ceva oamenilor, aș vrea doar să amintesc faptul că dacă în 1940 părinții petreceau 45 de minute pe zi cu copiii, în zilele noastre petrec doar 5 minute pe zi  cu copiii și cred că asta spune totul. Poate ne-am dori și noi să fie primăriile deschise sâmbăta și duminica, pentru că eu nu am timp să merg la primărie în timpul programului, de la ora 8 până la ora 16. Nu am timp, nu ajung niciodată la primărie… Hai să punem și primăriile deschise, instituțiile statului deschise…”, a mai spus Feliciu Paraschiv.

„Eu cred că suntem raționali și ne putem  anticipa nevoile măcar pentru 12 ore. Să presupunem că închidem la ora 13:00 sau 14:00 sau 15:00. Chiar nu putem să anticipăm ce nevoi avem până mâine dimineață? Noi am fost cu o propunere la domnul prim- ministru. Dumnealui ne-a spus să o scriem și o transpunem într-o formă sau alta într-un document. Probabil săptămâna viitoare ne va chema din nou la discuții aprofundate, să punem în balanță pierderi și beneficii și de aici încolo forma de adoptare e mai rapidă sau mai lentă, în funcție de dumnealor. ”

Premierul Marcel Ciolacu a spus că o decizie în acest sens „nu este una uşoară”.

„Am dat în discuţie, la tehnicul Guvernului, să vedem în primul rând impactul. Nu e o decizie uşoară. Acum trebuie să fim corecţi, că nu există evaziune la supermarketuri, în primul rând. În al doilea rând nu ştim dacă acoperim nevoia cetăţenilor, dacă închidem supermarketurile. Nu era vorba numai de supermarketuri, era vorba de toate magazinele alimentare. Şi atunci românilor li s-a spus să-şi facă aprovizionarea până sâmbătă la prânz. Eu nu pot să le spun românilor când să se ducă la magazin să-şi cumpere alimente, totuşi e decizia dumneavoastră, a mea, a fiecăruia dintre noi, dar am dat-o în calcul să vedem totuşi impactul. Nu e o decizie uşoară dar, dacă avem un sistem alternativ viabil, atunci se poate ajunge la o astfel de decizie”, a explicat joi Marcel Ciolacu, potrivit  RFI.

George Bădescu, director executiv la Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR): „După părerea noastră este o abordare cel puțin care își are locul acum. Sindicatele au altă părere. Către noi și-au exprimat îngrijorarea cu posibilitatea daca ar exista aceasta limitare să asistăm la disponibilizări.

Dacă vorbim de angajați în weekend trebuie să vorbim de întreaga economie. Cred că aici putem găsi soluții echilibrate să acomodeze aceste dorințe și nevoi, fără a destabiliza până la urma sectoare întregi economice”.

Ministrul Agriculturii nu este de acord cu închiderea hipermarketurilor în weekend

Ministrul Agriculturii Florin Barbu nu este de acord cu propunerea ca hipermarket-urile să fie închise sâmbăta şi duminica pentru a avantaja micii retaileri. ”Timpul dumneavoastră liber acela este, în weekend. În timpul săptămânii toată lumea munceşte, toată lumea are probleme”, a susţinut ministrul Agriculturii la Prima TV, citat de news.ro.

„Am avut o discuţie la guvern cu micii retaileri, au avut solicitarea aceasta de a fi închise în weekend, sâmbăta şi duminica, aceste magazine. Micii retaileri sunt procesatorii români care au şi magazine de desfacere. Scăderea vânzărilor la magazinele mici este foarte mare în perioada de weekend. Foarte mulţi români muncesc în timpul săptămânii şi în wekeend merg şi se relaxează, se duc în mall, în mall este şi câte un supermarket, deci fac şi cumpărăturile. Eu nu cred că pot, ca ministru al Agriculturii, să vă oblig pe dumneavoastră când să vă faceţi cumpărăturile”, a explicat ministrul Agriculturii la Prima TV.

Întrebat dacă, în concluzie, va fi modificat programul de funcţionare pentru hipermarket-uri, Florin Barbu a răspuns: „Nu sunt de acord cu lucrul acesta”.

Cât despre statele europene în care marile lanţuri de magzine sunt închise în weekend, Florin Barbu a spus: „Am fost în zona de Franţa. Cred că duminica după ora 13.00 erau închise, dar sâmbăta erau deschise”.

Premierul Marcel Ciolacu a precizat că a dat spre analiză propunerea privind eventuala închidere a supermarketurilor în weekend, pentru a vedea care este impactul unei astfel de propuneri. Liderul PSD a mai spus că o decizie în acest sens „nu este una uşoară”.

Analistul economic Adrian Negrescu este de părere că un astfel de obicei de consum nu poate fi schimbat brusc, peste noapte.

„Oamenii au nevoie să meargă când vor și cum vor ei la cumpărături. Spre deosebire de americani, de exemplu, noi suntem încă la nivelul anilor 2000 din Europa, când marile magazine abia intrau în economie, când cumpărăturile la sfârșit de săptămână reprezentau, dincolo de obișnuință și de necesitate, o relaxare. Să mergi la hipermarket la sfârșit de săptămână cu familia este chiar și un mod de distracție, dincolo de dorința de a cumpăra niște lucruri de care ai nevoie”, a precizat expertul.

Dacă se va adopta o astfel de lege, prin care marile magazine să fie închise sâmbăta și duminica, impactul, spun specialiștii cu care am vorbit, va fi unul major și negativ din toate punctele de vedere, social, dar și economic.

„Decizia de a pune lacătul pe ușă în weekend îi va afecta cel mai mult pe locuitorii marilor orașe. Oamenii nu au când să ajungă la cumpărături în cursul săptămânii. Cei mai mulți ies de la serviciu după orele 17.00-18.00, locul de muncă poate fi în celălalt capăt al orașului, iar traficul este unul infernal. Prin urmare, omul alocă zilele libere pentru aprovizionare. Pe de altă parte, persoanele care locuiesc în orașe mici și cei cu valori tradiționale, care vor să încurajeze producția locală, vor accepta decizia cu mai multă ușurință”, a mai precizat sociologul. Așadar, să ne așteptăm la reacții dintre cele mai virulente. „Oamenii nu vor fi fericiți, pentru că asta le va reduce confortul. Mă refer la marile orașe”, mai spune Dan Petre.„O măsură absolut aberantă“
Din punct de vedere economic, situația ar sta și mai rău, este de părere analistul economic Adrian Negrescu. Specialistul prezintă un scenariu sumbru a ceea ce ne așteaptă odată cu adoptarea acestei decizii.

Marcel Ciolacu: Eu nu pot să le spun românilor când să se ducă la magazin să-şi cumpere alimente, totuşi e decizia dumneavoastră, a mea, a fiecăruia dintre noi,

Dacă statul va interveni cu bocancii în industria de retail printr-o măsură atât de aberantă și fără niciun fel de justificare economică, continuă expertul, marile lanțuri de magazine vor încetini motoarele dezvoltării. „Se va limita deschiderea de noi magazine, dezvoltarea per ansamblu, creșterea salariilor angajaților… tot ce ține de ofertă de produse și servicii, toate acestea ar putea avea de suferit. Legea aceasta nu are nicio șansă să treacă pentru că este discriminatorie și ar avea numai efecte negative pentru economie, inclusiv pentru bugetul de stat”, conchide expertul.

În acest context economic, sociologul Dan Petre mai aduce în discuție un aspect. „Aceste lanțuri mari de magazine sunt puternic integrate în economia românească. În perioada pandemiei, când românii au fost obligați la izolare, primii contactați de Guvern pentru a face parte din procesul de gestionare a situației au fost hipermarketurile. Pentru a asigura flux de aprovizionare, pentru ca oamenii să nu intre în panică, populația să aibă în continuare acces la hrană fără să apară incidente majore. Prin urmare, ce s-ar întâmpla dacă am trece printr-un nou eveniment de acest gen? Cine ar mai aproviziona populația? Ar face față doar magazinele mici?”, se întreabă sociologul. „Până nu vedem o analiză care să fie făcută nu numai de către Guvern, ci și din surse autonome, independente, asupra tuturor implicațiilor, mi se pare o mișcare riscantă”, a mai spus acesta.

Iar temerile sale sunt împărtășite inclusiv de premierul Marcel Ciolacu. Acesta a declarat că a dat în calcul propunerea privind eventuala închidere a marilor magazine în weekend, pentru a vedea care este impactul propunerii, dar „nu este o decizie uşoară”. „Nu ştim dacă acoperim nevoia cetăţenilor, dacă închidem supermarketurile. Eu nu pot să le spun românilor când să se ducă la magazin să-şi cumpere alimente, totuşi e decizia dumneavoastră, a mea, a fiecăruia dintre noi, dar am dat-o în calcul să vedem, totuşi, impactul. Nu e o decizie uşoară, dar, dacă avem un sistem alternativ viabil, atunci se poate ajunge la o astfel de decizie”, a declarant, la Parlament, premierul Marcel Ciolacu.

Program magazine 2024. Ce orar au cele mai vizitate magazine din țară, Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image și Auchan. Program redus în weekend!

Program supermarketuri 2024. Iată care e orarul de funcționare ale marilor magazinele din țară, Lidl, Carrefour, Mega Image, Kaufland, Auchan.

Program magazine 2024. De sărbătorile de iarnă, programul supermarketurilor și hipermarketurilor din toată țara a fost modificat, însă acum a revenit la normal.

Program Lidl 2024

Lidl România a decis să schimbe orarul de funcționare al magazinelor din toată țara, din 22 septembrie 2022. Toate supermarketurile vor avea același program după cum se precizează mai jos. Programul Lidl sâmbăta va fi de la 7.30 până la 21.00. În schimb, program Lidl pentru ziua de duminică va fi între 8.00 și 19.00.

Citește și De ce se pun 7 monede pe pervazul casei. Superstiţia care aduce belşug şi prosperitate pentru toată familia

Magazinul Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, este excepția, fiindcă funcționează în intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni până duminică. Mai multe informații despre program Lidl puteți vedea și în revista Lidl, disponibilă AICI.

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
  • Duminică: 08:00 – 19:00.

Program Kaufland 2024

Magazinele Kaufland din țară nu au anunțat schimbări la program după sărbători. În 2024, programul magazinelor va fi normal, însă poate varia în funcție de fiecare magazin.

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 22.00
  • Duminică: 07:30 – 21.00.

Totuși, în unele magazine din București, programul Kaufland poate fi puțin diferit. Spre exemplu, la Kaufland Rahova, programul este următorul:

  • Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22.00
  • Duminică: 08.00 – 20.00.

Și program Kaufland Timișoara funcționează după un orar diferit față de celelalte orașe. De luni până sâmbătă, magazinul se va deschide pentru clienți începând cu ora 7 dimineața și se va închide la orele 22.00. Excepție va face ziua de duminică, când se va deschide la ora 8.00 și își va trage obloanele la ora 20.00.

DailyBusiness
Vești excelente! 400.000 de noi locuri de muncă și 7000 de lei salariu
Spynews
Roxana Blenche, schimbare de look. Ce și-a făcut la păr prezentatoarea de la Hello Chef / FOTO
Bzi.ro
Aroganță maximă a vedetei! Delia a decojit un ou fiert în geanta Balenciaga!
Fanatik.ro
Se construiește o nouă autostradă în România, apar primele detalii. Va avea 3 benzi pe sens, ar putea fi făcută din beton produs numai în țara noastră și va face o legătură îndelung așteptată de români
Capital.ro
Avertisment pentru românii cu banii la saltea. Ce trebuie să faci cu numerarul. Nu e de joacă!
Playtech.ro
S-a născut în închisoare, iar acum doctorii i-au mai dat o lună de trăit. Băiatul suferă de...
DailyBusiness
ALERTĂ în România! Câciu: Îngheață pensiile pentru următorii patru ani și da angajaților români 60 de bani pe zi
Adevarul
Secretul siluetei după 50 de ani: Trei alimente anti-inflamatorii care topesc kilogramele
wowbiz.ro
Mărturia sfâșietoare a vecinei celor trei români morți în Valencia. Ce s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte ca Gabi, Dana și fiica lor să fie înghițiți de inundații
Spynews
Cum arată casa lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Concurentul a renovat și două locuințe vechi în Maramureș / FOTO
Spynews
Când va naște Larisa Iordache. Fosta gimnastă și soțul ei, Cristian Chiriță, se pregătesc să devină părinți de fetiță
Evz.ro
Cum să-ți completezi stagiul de cotizare la pensie. Informații importante pentru toți românii
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Ce veste despre manechinul de 44 de ani care și-a părăsit soțul milionar pentru antrenorul personal
kanald.ro
16 români sunt dați dispăruți în Spania, în urma inundațiilor! MAE verifică informațiile cu privire la cetățenii dispăruți
Cancan.ro
Vedeta din România pe care puțini și-o amintesc! Mama ei e disperată: fiica a renunțat la TV și a căzut pradă substanțelor interzise
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Cutremur în România. Decizia anunțată acum de Ion Țiriac: Candidez!
StirileBZI
Investitorii români se tem de creșterea taxelor după alegeri!
Prosport.ro
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
stirilekanald.ro
Nuntă transformată în coșmar. Mireasa s-a trezit la petrecere cu fosta iubită a soțului și a început scandalul. "Ce femeie sănătoasă la cap ar face așa ceva?"
substantial.ro
Franța devine primul stat UE care acceptă foști soldați ruși opozanți ai războiului din Ucraina
MediaFlux
ÎNTÂRZIE PENSIA în luna NOIEMBRIE 2024. CÂND se dau BANII pensionarilor
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
România introduce prima aeronavă pentru stimularea precipitațiilor, printr-un proiect inovator cu SUA