Hobby-ul pe care ar trebui să îl încerci, în funcție de zodia ta. Cum să îți valorifici talentul nativ fără să depui prea mult efort

Fiecare zodie se bucură de aptitudini și abilități specifice, însă puțini oameni știu care sunt talentele lor native. Astrologii au întocmit o listă cu hobby-urile pe care nativii le au astfel încât oamenii să descopere ce activități li se potrivesc cel mai bine în funcție de semnul zodiacal.
Alina Costache
20 iul. 2023, 19:41
Hobby-ul pe care ar trebui să îl încerci, în funcție de zodia ta. Cum să îți valorifici talentul nativ fără să depui prea mult efort
Hobby-ul pe care ar trebui să îl încerci, în funcție de zodia ta

Hobby-ul pe care ar trebui să îl încerci, în funcție de zodia ta. Prelucrarea lemnului este activitatea perfectă pentru nativul din zodia berbec.(21 martie – 20 aprilie).  „Berbecii sunt cunoscuți pentru îndrăzneala lor, spiritul lor aventurier și energia lor nelimitată. Le place să își asume noi provocări și să creeze ceva unic”, spune astrologul Raquel Rodriguez. Fiind un semn de foc, ea crede că berbecilor le-ar plăcea cel mai mult să prelucreze lemnul.

,,Această meserie cere forță fizică și o abordare neînfricată, ambele inerente naturii Berbecului”, explică Raquel Rodriguez, astrolog și fondatoarea Your Zodiac.

Citește și Astrologul Pavel Globa anunta schimbari SEMNIFICATIVE in august pentru 3 semne ale zodiacului

Hobby-ul pe care ar trebui să îl încerci, în funcție de zodia ta

Fiind o zodie de pământ, cu siguranță taurilor li s-ar potrivi ceramica.

(21 aprilie – 21 mai)

Taurul este guvernat de Venus, planeta frumuseții și a romantismului, așa că ei ,, apreciază confortul, calitatea și estetica, au ochi pentru frumusețe”, notează astroloaga Bella Nguen .

Olăritul reprezintă o meserie bine văzută pentru această zodie deoarece sunt un semn de pământ practic, care se simte în perfectă aromonie cu natura.

„Acest meșteșug necesită, de asemenea, răbdare și perseverență, două trăsături pe care Taurul le are din abundență.”, susțin alți experți în astrologie.

Gemenii iubesc să descopere lucruri noi, așa că ocupația ideală pentru ei este scrapbooking

(22 mai – 21 iunie)

„Gemenii sunt curioși din fire: Ei prosperă prin versatilitate, învățând lucruri noi, împărtășind experiențe cu ceilalți”, explică astroloaga Bella Nguen.

Datorită caracterului extrovertit și sociabil de care dau dovadă, le place să petreacă timp cu prietenii și familia și să creeze aminiri de lungă durată pe care le pot colecta cu ajutorului scrapbooking-ului.

„Procesul de adunare a amintirilor, povestirea prin imagini și text și aspectul creativ al conceperii paginilor ar atrage personalitățile lor pline de viață și versatile.”, spune astroloaga Raquel Rodriguez.

Pentru raci crearea lumânărilor reprezintă o activitate minunată

(22 iunie – 21 iulie)

„Racii sunt suflete hrănitoare cu o inteligență emoțională profundă”, spune Nguen, adăugând că aceste binecunoscute persoane casnice ,,prețuiesc foarte mult legăturile de familie, confortul casei și tradițiile”.

Așadar, o astfel de activitate nu doar că le poate ocupa timpul liber dar îți pot transforma casa într-o oază confortabilă și plină de bun gust.

„Fabricarea lumânărilor le oferă o cale de a crea o ambianță caldă și primitoare acasă, în timp ce sărbătoresc ocazii speciale sau pur și simplu onorează amintiri dragi”, spune Nguen.

Confecționarea bijuteriilor este meseria care vine ca o mănușă leilor

(22 iulie – 22 august)

Leul este singura zodie pentru care toți cei trei astrologi au fost de acord asupra unei meserii – confecționarea de bijuterii.

Fiind semnul care caută cel mai mult atenția, Leului îi va plăcea să primească complimente pentru accesoriile lor.

Bella Nguen spune că, cu acest hobby leii „Îi pot chiar răsfăța pe cei dragi cu aceste creații orbitoare”.

Feciorele sunt semnele zodiacale care acordă o mare atenție detaliilor, astfel, broderia este activitatea perfectă.

(23 august – 22 septembrie)

„Fecioarele sunt meticuloase și orientate spre detalii, ceea ce le face ideale pentru precizia broderiei.”, spune Nguen.

„Le-ar plăcea abordarea disciplinată pe care o necesită broderia și ar avea satisfacție în crearea unor modele complicate care să reflecte standardele lor înalte.” adaugă aceasta.

Pentru zodia balanță experții recomandă caligrafia deoarece sunt atrase de tot ce înseamnă frumusețe și grație.

(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt guvernate de Venus și „apreciază frumusețea, echilibrul și expresia artistică”, spune Nguen, care adaugă că sunt sofisticate și grațioase.

„Caligrafia se aliniază perfect cu aceste calități, deoarece implică arta de a scrie sau de a desena litere într-o manieră elegantă și decorativă”, mai adaugă astroloaga.

Raquel Rodriguez remarcă faptul că Balanțele sunt, de asemenea, cunoscute pentru căutarea echilibrului și a armoniei. În timp ce acest lucru se aplică mai ales în relațiile cu ceilalți. Ea spune că disciplina caligrafiei va vorbi, de asemenea, despre această latură a personalității lor.

Scorpionii sunt atrași de domenii unde pot avea mereu ceva nou de descoperit. Arta cu hârtie este ideală pentru acești nativi

(23 octombrie – 21 noiembrie)
Această artă utilizează hârtie, lipici și apă pentru a sculpta vase, boluri, măști și multe altele.

Nguen spune că scorpionii sunt „creaturi intense și misterioase, care evoluează în mod constant”, la fel ca și acest meșteșug.

Aceste semne de apă sunt sensibile și emoționale în suflet, dar rareori îi lasă pe ceilalți să le vadă latura vulnerabilă.

Pentru săgetători astrologii recomandă macrameul

(22 noiembrie – 21 decembrie)

„Săgetătorii sunt renumiți pentru spiritul lor aventurier și pentru perspectiva optimistă asupra vieții – ei râvnesc la libertate, diversitate și cunoaștere la fiecare pas”, spune Nguen, care recomandă macrameul ca fiind meșteșugul ideal pentru aceste semne de viață.

Capricornii au nevoie de hobby-uri care să le ofere relaxare, precum cusutul

(22 decembrie – 19 ianuarie)

Sunt puțini alții la fel de disciplinați, determinați și muncitori precum capricornii, motiv pentru care  cusutul este meseria potrivită acestora.

Astroloaga Patsy Bennet notează că există un aspect și mai practic în acest sens „Capricornii sunt atenți cu banii lor. Personalizarea hainelor lor și modernizarea articolelor învechite le va da un impuls imaginii lor și vor economisi bani.”

Vărsătorilor le este recomandat artizanatul de hârtie

(20 ianuarie – 18 februarie)
„Vărsătorii sunt inovatori, gânditori independenți, cu un sentiment profund de compasiune pentru umanitate. Ei apreciază progresul, justiția socială și libertatea mai presus de toate”, spune Nguen.

„Angajându-se în meșteșugul hârtiei, Vărsătorii își pot exprima perspectivele unice în timp ce experimentează idei noi – sprijinind în cele din urmă cauzele în care cred din toată inima”, adaugă astroloaga.

Peștii sunt foarte creativi și au o imaginație bogată. Croșetatul este hobby-ul ideal pentru ei

(19 februarie – 20 martie)
Peștii sunt grijulii, creativi și dispuși să se sacrifice pentru ceilalți. Planeta lor guvernatoare, Neptun îi face tot mai empatici pe zi ce trece. Peștii caută hobby-uri care să îi ajute să evadeze din rutina zilnică.

„Ei apreciază complexitatea și frumusețea croșetei, pierzându-se în modelele sale”, spune Bella Nguen.

Fie că este vorba de o pătură confortabilă sau de o eșarfă groasă, latura lor sensibilă se va simți reconfortată atunci când sunt înfășurați în ceva moale și făcut în casă, notează Bestlife.

Citește și Horoscop 21 iulie 2023. Zodia care va primi mulţi bani înainte de weekend

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!