HOROSCOP 1-7 SEPTEMBRIE: Cum stai cu dragostea în această săptămână

HOROSCOP 1-7 SEPTEMBRIE: Descoperă care vor fi influenţele astrelor pentru semnul tău din punct de vedere sentimental în următoarele şapte zile. Află dacă te vei înţelege bine cu partenerul de viaţă şi dacă ai şanse să-ţi găseşti jumătatea, în cazul în care eşti singură.
Alina Costache
31 aug. 2014, 17:11
HOROSCOP 1-7 SEPTEMBRIE: Cum stai cu dragostea în această săptămână

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de un eveniment deosebit miercuri, care te va ajuta să vezi cu alţi ochi situaţia ta amoroasă. Dacă eşti singură, ar putea fi o întâlnire cu o persoană specială, iar dacă ai deja o relaţie, ceva te-ar putea ajuta să-ţi redescoperi partenerul de viaţă. Venus, planeta iubirii, va intra în semnul tău vineri, aducând cu ea pasiune şi multă dragoste.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai nevoie de mai multă intimitate în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă în această săptămână. Este posibil ca sentimentele tale pentru o anumită persoană să te pună pe gânduri şi să te facă să te întrebi dacă este cazul să acţionezi sau nu. Nu eşti sigură dacă o astfel de relaţie ar funcţiona şi ai nevoie de timp de gândire.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această săptămână vei avea şanse să-ţi găseşti iubirea prin intermediul tehnologiei. Sunt favorizate discuţiile şi flirturile prin mijloace moderne până pe 29 septembrie. Dacă nu eşti genul care să-şi facă un cont pe site-urile matrimoniale, şi reţelele sociale te-ar putea ajuta în acest sens.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sfaturile unui prieten ţi-ar putea fi foarte utile în această săptămână. În cazul în care ai unele dificultăţi în relaţie, acest prieten apropait te va ajuta să vezi lucrurile mult mai clar şi să eviţi astfel unele greşeli majore. Tot prin intermediul prietenilor ai putea reuşi să întâlneşti pe cineva interesant, în cazul în care eşti singură.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă eşti în căutarea marii iubiri, în această săptămână ai şanse să întâlneşti o persoană care să-ţi facă inima să bată cu putere. Cursurile de orice tip, diverse grupuri de studiu sau clase de specializare ar putea să-ţi aducă în faţă pe acel cineva pe care îl cauţi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei avea o săptămână destul de ciudată, mai ales dacă eşti singură. Visezi la o relaţie serioasă, stabilă, dar nu eşti sigură că poţi renunţa la tot ceea ce înseamnă libertatea de a fi singură. Este o perioadă în care trebuie să te hotărăşti ce anume îţi doreşti în plan sentimental, altfel ai putea rata ocazii importante.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În această săptămână ţi se va părea mai uşor să abordezi subiecte delicate legate de bani cu persoana iubită. Vei avea capacitatea de expune anumite probleme fără ca partenerul tău se simtă acuzat sau deranjat. Este necesar ca amândoi să faceţi unele compromisuri.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!