Horoscop 1 august 2020. Zodia care va consimţi să dea o nouă şansă unui fost partener

Horoscop 1 august 2020. Ziua de azi se anunnţă a fi una fără evenimente deosebite. Este o zi a relaxării, a amintirilor frumoase, a melancoliei. Pentru nativii dintr-o zodie, însă, trecutul bate la uşă. Un fost partener de cuplu ar vrea să reînnoade o relaţie încheiată de mult. Ar fi bine să-şi asculte instinctul.
Romania TV
31 iul. 2020, 20:15
Horoscop 1 august 2020. Zodia care va consimţi să dea o nouă şansă unui fost partener

BERBEC

Azi, primiţi o veste care vă va face foarte fericiți. Veți afla că o persoană cu care vă aflați într-o stare de conflict continuu va renunța în curând la gândurile ostile pe care le are faţă de voi. Adevărul este pe punctul de a ieşi la iveală.  

TAUR

Veţi fi ocupaţi cu căutarea unui răspuns la un fel de puzzle. Aceasta se referă la problema care vă afectează sfera personală. Din păcate, indiferent cât de multe ori treceți situaţia prin tot felul filtre, nu puteți pune totul cap la cap.

GEMENI

Azi, decideţi să faceţi pace cu o persoană care a însemnat mult pentru voi la un moment dat, dar cu care, apoi, aţi avut o dispută majoră. Adevărul e undeva la mijloc, iar azi sunteţi dispuşi să vă recunoaşteţi partea voastră de vină. 

RAC

Trecutul nu vă dă pace! Bate cu putere la uşă şi vă presează să-i deschideţi. Un fost partener din trecutul îndepărtat ar vrea să reia relaţia cu voi. A fost o poveste frumoasă, dar poate ar fi mai bine să lăsaţi trecutul acolo unde îi este locul şi să priviţi spre viitor. Ascultaţi-vă intuiţia!

LEU

Este o zi potrivită pentru a o lua de la capăt cu anumite discuții care nu v-au condus la nimic bun. De exemplu, în familie puteţi începe de la zero discuțiile despre anumite planuri de viitor.

FECIOARĂ

Încep să se descâlcească ițele unor probleme pe care nu aţi reușit să le rezolvaţi până acum pentru că nu înțelegeaţi mare lucru din ele. Azi, apar nişte piese în puzzle-ul acesta.

BALANŢĂ

Aveţi parte de o perioadă în care distracția va fi cuvântul de ordine. Vă veţi întâlni cu prietenii, veţi petrece timp alături de aceștia, veţi călători și veţi cunoaște noi persoane cu care să legaţi relații de lungă durată. 

SCORPION

Contextul astral al zilei vă ajută să deschideţi noi uși, noi orizonturi în relația de cuplu. În timp ce unii dintre voi pot fi ceruți în căsătorie, alții pot începe o relație de lungă durată. 

SĂGETĂTOR

Veţi reuşi să vindecaţi o problemă de sănătate mai veche sau chiar să depășiţi o rană sufletească. Comunicarea vă va fi aliat de bază acum. 

CAPRICORN

O chestiune financiara neprevazuta v-ar putea da peste cap planurile dar aveţi capacitatea de a vă organiza intr-un mod original activitatea zilnica astfel incat sa puteţi recupera.

VĂRSĂTOR

Atat angajamentele legate de familie cat si chestiuni domestice neprevazute vă pot strica astazi dispozitia, dar reactiile exagerate nu fac decat sa deterioreze si mai mult relatiile existente. Tineţi cont inclusiv de nevoile celor dragi, încercând să vă asumaţi împreuna realizarea planurilor de viitor. 

PEŞTI

Mare agitație în cercul de prieteni și rude, vin propuneri, invitații sau simple idei menite să vă facă viața mai frumoasă. Acceptaţi provocările, invitaţiile, chiar dacă, într-o primă fază, nu o să aveţi prea mult chef. O să vină curând şi buna dispoziţie.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?