Horoscop 1 august 2021. Îmblânzeşte vocea criticului interior! Nu-l lăsa să preia controlul asupra ta!

Un aspect inconfortabil te-ar putea face sa te indoiesti de capacitatile tale si sa te intrebi daca ai ce trebuie pentru ajunge acolo unde iti doresti. Nu ceda criticilor tai interiori care pot fi foarte vocali.
Alina Costache
01 aug. 2021, 00:20
Horoscop 1 august 2021. Îmblânzeşte vocea criticului interior! Nu-l lăsa să preia controlul asupra ta!

Horoscop 1 august 2021. Mergi usor inainte, treci prin fricile persistente. Nu conteaza cat de mici sunt pasii, important este sa-i faci iniante!

Horoscop 1 august 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti face orice iti pui in minte, dar pentru asta trebuie sa fii foarte concentrat. Atentie la deciziile pe care le iei, astfel incat acestea sa fie cu adevarat in beneficiul tau. Aliaza-te cu oameni valorosi, oameni care doresc ceea ce este mai bun pentru tine si care sunt gata sa te sprijine orice ar fi.

Horoscop 1 august 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Stii care sunt talentele si abilitatile tale si depinde de tine sa le folosesti la maximum. S-ar putea sa ai momente in care sa te simti dezamagit si descurajat. Cu toate acestea, gandeste-te la faptul ca nu poti reusi daca esti negativist. Nu iti pune singur piedici.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 2-8 august 2021: V-ați pregătit bagajele? Începe caruselul vacanţei

Horoscop 1 august 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Va trebui sa faci fata unor situatii mai dificile, mai ales daca sunt altii care interfereaza cu ceea ce ai tu de facut. Te poti simti dezorientat, insa ai incredere in instinctele tale. Intuitia te va ajuta sa vezi corect comportamentul altora si sa el detectezi realele motive pentru care se comporta asa. Vei putea lua decizile corecte. Ca sa nu trezesti suspiciuni, e nevoie si de un comportament fin si inteligent.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Horoscop DRAGOSTE 1 august 2021

Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche.

Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti”

Citeste si Horoscop toamnă 2021. Ce zodii se despart după o vară fierbinte. Toamna se numără iubirile

Horoscop DRAGOSTE 1 august 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca doresti iubire si acceptare, trebuie sa ai iubire si acceptare mai intai pentru tine, pentru ca cei din jur sunt oglinda ta. Apoi trebuie sa daruiesti iubire si acceptare pentru cei dragi, cu tot ce reflecta ei spre tine. Familia ta si relatiile tale de dragoste sunt terenul perfect pe care iti exersezi credintele limitative sau pe cele bune.

Horoscop DRAGOSTE 1 august 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Cream obiceiuri si probleme pentru a implini o nevoie si pentru ca nu stim altfel cum sa o implinim. Atunci cand apare o problema in planul dragostei si relatiilor, sa ai ferma convingere ca in tine si in jur deja exista solutia. In loc sa te scufunzi in neputinta sau victima, cauta o metoda benefica de a implini nevoia si astfel te eliberezi de problema.

Horoscop DRAGOSTE 1 august 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Simte vitalitatea in mersul tau. Vezi-ti ochii stralucind. Sinele tau radios este chiar aici. Afirma-l acum. Simte viata cum curge usor si sanatos prin toate celulele tale. Esti sanatos pentru ca faci parte cu gratie din fluxul divin al iubirii. Urmeaza calea indicata prin intuitia ta pentru orice tine de dragoste in viata ta, adu-ti contributia si primesti tot ce am nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 

 

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Animalul scump, a căruit înfățișare îi sperie pe mulți. Cu cât se vinde un exemplar
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Românii NU își vor mai putea pune plombe dentare. Se INTERZIC de la 1 ianuarie 2025
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Traian Băsescu, o durere peste care nu poate trece. Nu și-a îndeplinit o mare dorință
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
A plecat cu 20.000 € de la Bordea! Cum s-a negociat divorțul dintre comendiant și soția sa, Livia
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Secretarul general al Ligii Arabe acuză Israelul de politicile nesăbuite în Orientul Mijlociu
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?