Horoscop 1 august 2023: Luna plina in Varsator. Ce conflict iti lumineaza Luna si ce iti aduce bun, in functie de zodie!

Lunile pline au renumele de a crea tensiune dar este o tensiune constructiva: fie vom face alegeri fie vom primi oportunitati pentru a putea cantari si elibera ceva, desprinzandu-ne de ce nu ne mai serveste.
Filip Stan
31 iul. 2023, 11:05
Horoscop 1 august 2023: Luna plina in Varsator. Ce conflict iti lumineaza Luna si ce iti aduce bun, in functie de zodie!

Horoscop 1 august 2023. Prima Luna plina a lunii august 2023 are loc in zodia Varsatorului si este numita in unele culturi Luna plina a sturionului, deoarece in aceasta perioada este sezon de pescuit sturioni. Lunile pline sunt perioade cu emotii crescute si sentimente chiar coplesitoare, bune ocazii de a vedea de ce avem nevoie sa ne debarasam ca la o curatenie generala. Totusi, cu o Luna plina in semnul de aer Varsator, aceasta va avea o energie mai usoara. Pe de alta parte insa, exista destul de multa energie deoarece Luna plina de la inceputul lunii august, precum si cea de-a doua, de la finalul lunii, sunt foarte aproape de Pamant, ceea ce le dă numele de Super Luna plina.

Lunile pline au renumele de a crea tensiune dar este o tensiune constructiva: fie vom face alegeri fie vom primi oportunitati pentru a putea cantari si elibera ceva, desprinzandu-ne de ce nu ne mai serveste.
Fiind vorba acum de Varsator care inseamna comunitati, prietenii, viziuni pentru viitor, sa ne pregatim sa privim diferit si sa eliberam, poate, vechi prietenii sau planuri si obiective care nu se mai aliniaza cu cine suntem, creand astfel spatiu esential pentru noi prietenii si noi vise care vor umple acel loc. Putem si primi un fel de echilibru intre dorinta de a fi liderul unui grup si autoritatea de care avem nevoie ca sa fim parte din acel grup.

3 sfaturi cum sa beneficiezi cu adevarat de Luna plina in Varsator:

1. Creeaza spatiu pentru vise noi
Ca sa poti crea loc pentru viziuni noi de viitor este nevoie sa faci curatenie in cele actuale. Aceasta Luna plina te poate invita sa iti revizitezi vechi vise dragi ca sa dai drumul acelora care nu se mai potrivesc cu ce gandesti acum, cu actualele conjuncturi de viata si relatii si care poate nici nu mai sunt pentru binele tau inalt. Cumva, fara sa iti dai seama cum, acum ceva se va schimba in viziunea ta despre viitor. Poate ceva ce iti doreai cu ardoare nu ti se mai pare asa de important.

2. Elibereaza prietenii expirate
Oricat de dur ti s-ar parea, acum este un moment potrivit sa dai drumul unei prietenii care nu mai este ce ai/aveti nevoie, in care nu mai cresti, nu mai daruiesti, nu mai reprezinta un punct forte al vietii tale ci exista acolo din inertie. Nu trebuie sa fie vreo mare drama, poate fi desprinsa din tine cu delicatete prin simpla ta intentie, creand spatiu in cosmos ca oameni noi sa vina in viata ta.

3. Gaseste echilibrul dintre individualitate si grup
Varsatorul este totalmente despre „altii/grup/impreuna” si aici e Luna plina, in timp ce zodia sa opusa Leul rezoneaza cu conceptul de „eu”, propria persoana, si aici se afla Soarele, Venus, Marte, Mercur, impactand semnificativ Luna plina. Avem asadar de gasit moduri de a satisface ambele aspecte pentru ca ambele sunt importante, asta ne anunta aceasta opozitie dintre Luna plina si planetele in Leu.

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Bagajul karmic stă la uşă, nu poţi să ascunzi datoriile sub preş

Iata influenta Lunii pline de iulie 2023 in Varsator pentru fiecare zodie:
BERBEC
Luna plina de august in Varsator are loc in sectorul tau despre romantism si prietenii, cerandu-ti sa gasesti un echilibru intre timpul petrecut pe plan personal intim cu persoana draga si cel cu prietenii si cu comunitatile de care apartii. Poti fi pus in situatia de a elibera ori una ori alta sau de a gasi un mod de a face compromis, ceva ce nu e usor pentru un Berbec. Nevoia ta de socializare poate isca un conflict intre aceste doua planuri pentru ca pe de-o parte simti nevoia de intimitate (influenta lui Venus) in cuplu pe de alta faci planuri cu grupurile (influenta Varsatorului). Tinteste sa ai claritate ce vrei cu adevarat.

TAUR
Luna plina de august in Varsator are loc in sectorul tau de cariera si te poti simti motivat sa faci pasi sustinuti spre viitor muncind la proiecte profesionale si promovandu-ti sau dezvoltandu-ti abilitatile. Cu alte cuvinte, viata ta profesionala pare sa preia fraiele. Insa nu este chiar asa pentru ca opozitia facuta cu Venus face sa simti si un puternic imbold de a fi cu familia si viata de acasa. Venus e coordonatorul tau si ii simti influenta mai puternic si se poate sa vrei sa iti limitezi munca si sa alegi timpul pentru acasa. Ai de rezolvat acest tip de conflict care te trage in doua directii, ca sa poti satisface ambele. Pana la urma, nu ai cum sa te lafai intr-o viata buna acasa daca nu muncesti sustinut pentru asta. Nu lasa tensiunea sa se transforme in conflict adanc si gaseste solutii fara sa fii incapatanat.

Patru zodii binecuvântate de astre cu zile perfecte! Toate visele lor vor deveni realitate

GEMENI
Luna plina de august in Varsator are loc in sectorul tau spiritual si iti trezeste intuitia despre orice subiect. Insa opozitia cu Venus in sectorul tau mental iti trezeste si analistul interior care sta sa judece si sa fie activ mental despre orice aspect ce tine de dragostea ta, cautand sa gaseasca sensul logic al relatiei sau al lipsei ei in viata ta. Pentru ca esti coordonat de Mercur, iti e mult mai usor sa lasi mintea sa conduca, insa acum ai nevoie de o combinatie dintre minte, inima si spirit ca sa poti vedea adevarul tau din viata ta sentimentala. Indiferent ce iti spune mintea analitica, simte tu ce iti aduce bucurie in acest domeniu.

RAC

Lunile pline sunt intotdeauna evenimente mari pentru tine, Racule. Luna plina de august in Varsator are loc in sectorul tau financiar si iti aduce un fel de eliberare pentru ca probabil vei gasi o cale de a primi mai mult din ce meriti, crescandu-ti simtul valorii si increderii de sine. Varsatorul inseamna “noi” iar opozitia sa Leul inseamna “eu”. Asadar, poate aparea un scenariu “eu versus noi” pe tema banilor fie cu partenerul de cuplu fie intr-un parteneriat la munca. Vestea buna este ca exista influente armonioase de la Venus si vei putea ajunge la un compromis amiabil, eliberand acele moduri de abordare care nu iti fac bine. Este important sa ceri ajutor la nevoie.

LEU

Luna plina de august in Varsator este importanta pentru tine intrucat are loc in zodia opusa tie, Varsator, timp in care tu gazduiesti Soarele. Aceasta opozitie poate duce la un conflict intre ceea ce vrei tu si nevoile partenerului tau, prietenului cel mai bun sau ale cuiva apropiat la care tii. Luna plina iti trimite atentia spre o relatie foarte aproape de tine, spre activitati comune sau spre conversatii pline de sens intre tine si aceasta persoana ca sa cresteti conexiunea. Da, sunt multe elemente care va leaga insa aveti fiecare nevoi si este important acum sa vezi cum poti gasi acel echilibru ca sa va satisfaceti reciproc aceste nevoi, nu doar unul pe ale celuilalt. Daca acest lucru se dovedeste a fi imposibil, poate este timpul sa eliberezi aceasta persoana din viata ta si sa creezi mai mult spatiu pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum a rămas un cuplu de români plecați în vacanță în Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel, iar ușile de la intrare și balcon încuiate: “Un hoț talentat?”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cine va fi ELIMINAT de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar noi am aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS ÎNCEP VINERI CU 106 SPORTIVI ROMÂNI
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!